Čamac Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 malce pravš? :D :blush: danes sem že pred kosilom bil na eni furi, zdaj še grem na eno :OK:
reesko Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 ej pazi da ti ne bo olja za mešanco zmankal :P
Čamac Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 ej pazi da ti ne bo olja za mešanco zmankal :P saj mešam tts zraven na roko, se ne zanašam na pumpo :D
reesko Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 saj mešam tts zraven na roko, se ne zanašam na pumpo :D hahahah :D dej greva drugam smetit :D
kukec1 Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 fantje.. jaz sem dobo mail nazaj od ZUPIN-a in je napisal da zajle za števec ni mogoče dobit za mojga... a niso števci skos isti sam, da barve na 00 so drugačne? v čem je finta ,v polžu?? al pa če kdo ve za koga v ok. mb da popravlja stare oz. nardi novo... LP
_Fingi_ Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 fantje.. jaz sem dobo mail nazaj od ZUPIN-a in je napisal da zajle za števec ni mogoče dobit za mojga...a niso števci skos isti sam, da barve na 00 so drugačne? v čem je finta ,v polžu?? al pa če kdo ve za koga v ok. mb da popravlja stare oz. nardi novo... LP se mi zdi da je na forumu ena tema prov od teh zajl za števce na motosvetu... drgač pa sm 99.9% prepričan da paše od ush mitotov...jest mam na moji cagivi od cagive canyon zajlo pa je uredu :rolleyes:
kukec1 Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 ja sej men se tut zdi da paše od useh.. ker na motorize tut piše za vse letnike
Rizla Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 Ziujo! A kdo od vs sliucajno ve ke je na mitotu alternator?? A je na levi strani k je ''KAPA'' od motorja gor?? LP!
mulej Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 Ziujo! A kdo od vs sliucajno ve ke je na mitotu alternator?? A je na levi strani k je ''KAPA'' od motorja gor??LP! ja mas na levi strani ampak je v masini oz.prsraufan na levem bloku tm k je zobnik za starter gor zasraufan
Rizla Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 (popravljeno) ja mas na levi strani ampak je v masini oz.prsraufan na levem bloku tm k je zobnik za starter gor zasraufan aham se to mi povej a morm kej pazt pr temu zobniku k ga odsraufam dol?? ne vem na kerem zzobu more bit al pa kej?? pa ce je se ksna taksna stvar k morm pazt ce mi prosm poves da ne bom kej zjeb**!! :worship: :worship: Popravljeno Maj 28, 2007. Popravil cagivamito
k0ci Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 mito nima alternatorja ampak navadno navitje kot 4ka je pa na levi strani (pred prednjim zobnikom za ketno, odprt morš un pokrov k gor cagiva piše, sej boš vidu)
mulej Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 (popravljeno) nc se ti ni treba pazt na kermu zobu je sam k bos sestaulou glj da bo tavelk zobnik lepo sedu na zobnik starterja Popravljeno Maj 28, 2007. Popravil mulej
Rizla Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 emm ja sm razstavu pa je to use kul heh zdej pa res ne vem kaj jeee na robeee jaao heh...a mi lahko kdo se kej pove kaj naj prooobam jao k vn iz te tuljave grejo steri zice dve rumeni in dve rdeco-crne in na teh dveh rdeco-crnik ko zmerm napestost przganga motorja naraste voltaza z nic na 16 V na rumenih se pa zdvigne za skorej nic ?? kdo ve...kaj bi lahko blo??
GrCaR Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 emm ja sm razstavu pa je to use kul heh zdej pa res ne vem kaj jeee na robeee jaao heh...a mi lahko kdo se kej pove kaj naj prooobam jao k vn iz te tuljave grejo steri zice dve rumeni in dve rdeco-crne in na teh dveh rdeco-crnik ko zmerm napestost przganga motorja naraste voltaza z nic na 16 V na rumenih se pa zdvigne za skorej nic ?? kdo ve...kaj bi lahko blo?? k sm zanč šefa prašu, je reku, da možno da je šla diodna ploščica.
Rizla Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 k sm zanč šefa prašu, je reku, da možno da je šla diodna ploščica. ke pa je to grci??
Fric Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 (popravljeno) a pa si provov zamenjat enosmerna/ izmenična napetost na multimetru??? drgac pa diodna plocscica to se slisi kot gretzov spoj (izmenična napetost -->enosmerna napetost) Popravljeno Maj 29, 2007. Popravil Fric
k0ci Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 gretzov mostič je to ja, 4 diode in kondenzator za glajenje napetosti nekaj takega:
Rizla Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 a pa si provov zamenjat enosmerna/ izmenična napetost na multimetru??? drgac pa diodna plocscica to se slisi kot gretzov spoj (izmenična napetost -->enosmerna napetost) ja sm meru in izmenicno in enosmerno pa ni blo razlike :whistle: :whistle:
NejcZ Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 Gretzovega smo mi tud mel ja.. se najde na googlu vse :whistle:
reesko Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 eno vprašanje....jst bi rd naredu en preizkus...CTS ventil (to je ventil ki ga odpre na 8k rpm) bi rd dau vn da probam če bo motor kej bolj šou...a če da čist odšraufam pa dam vn pa probam se vozt boto kej narobe??al je to tko k pr rs-kah k loh daš ta ventil(tm se imenuje rave) vn pa se vozš dalje? kvik ensvr pliz
Gizmo_ Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 (popravljeno) eno vprašanje....jst bi rd naredu en preizkus...CTS ventil (to je ventil ki ga odpre na 8k rpm) bi rd dau vn da probam če bo motor kej bolj šou...a če da čist odšraufam pa dam vn pa probam se vozt boto kej narobe??al je to tko k pr rs-kah k loh daš ta ventil(tm se imenuje rave) vn pa se vozš dalje?kvik ensvr pliz poskušaš, pa poskušaš ---> nikol ne boš aprilie dol poču :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: hehe oz. usaj z mitotom ne:) (no ja mene ja) Popravljeno Maj 31, 2007. Popravil Gizmo_
reesko Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 hehe...men se ne gre sam zarad aprilij( no ja jernejčiju bom še vrnu) sam tko ane...zakaj mi ne bi moor vleku k kurba če pa lahko...zakaj bi šenku 5 konjev če jih je že tko premal?
_Fingi_ Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 Am, če bi ga dau vn, bi pol meu lukno v izpušnmu kanalu :rolleyes:
Gizmo_ Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 hehe...men se ne gre sam zarad aprilij( no ja jernejčiju bom še vrnu) sam tko ane...zakaj mi ne bi moor vleku k kurba če pa lahko...zakaj bi šenku 5 konjev če jih je že tko premal? če bi rd +5 konjev kup er5 hehe, če bi pa še več kup pa ninjo... :evilgrin: :evilgrin:
reesko Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 Am, če bi ga dau vn, bi pol meu lukno v izpušnmu kanalu :rolleyes: ja bi meu lukno ja...sej aprilije majo tud ne? če bi rd +5 konjev kup er5 hehe, če bi pa še več kup pa ninjo... :evilgrin: :evilgrin: bom ninjo kupu...sam se mi gre k bi rd že na teh jajcih meu max kar se da izkoristt
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se