DIESEL Objavljeno Junij 5, 2007 Objavljeno Junij 5, 2007 na mašino ja sam pol naprej kak je z nosilcim naprej :?
mulej Objavljeno Junij 5, 2007 Objavljeno Junij 5, 2007 (popravljeno) na mašino ja sam pol naprej kak je z nosilcim naprej :? tm k mas nrjen nosiuc na auspuhu nek na konc resonance nrdis iz pleha un spacer al pa ce ga mas zravn auspuha,pa prsraufas na gestel,sam nevem ce ma gestel raptor/planet(sam pomoj da je isti gestel k sm sam na slikah vidu ta motor in nism preprican!) nrjen un nosiuc.Nism za gvisn Popravljeno Junij 5, 2007. Popravil mulej
mulej Objavljeno Junij 5, 2007 Objavljeno Junij 5, 2007 (popravljeno) tm k mas nrjen nosiuc na auspuhu nek na konc resonance nrdis iz pleha un spacer al pa ce ga mas zravn auspuha,pa prsraufas na gestel,sam nevem ce ma gestel raptor/planet(sam pomoj da je isti gestel k sm sam na slikah vidu ta motor in nism preprican!) nrjen un nosiuc.Nism za gvisn pase brez problema :yes: sm zj slike gledou dons sm dobu reglr sm placou 105€...nism si mislu da je to tok drago... Popravljeno Junij 5, 2007. Popravil mulej
_Fingi_ Objavljeno Junij 6, 2007 Objavljeno Junij 6, 2007 Am, svečka je takele barve, no mal sm ukol prej že ponesreči ubrisov, je bla malenkostno bl črna...notr pa taka kavno rumeno/rjava... a je uredu al je mal preveč zraka? :unsure:
ICE_MAN Objavljeno Junij 6, 2007 Objavljeno Junij 6, 2007 Am, svečka je takele barve, no mal sm ukol prej že ponesreči ubrisov, je bla malenkostno bl črna...notr pa taka kavno rumeno/rjava... a je uredu al je mal preveč zraka? :unsure: Je kar vredu mogoče bi lahko bla malo bolj temna na sredi. Za pikico še obogati mešanico z bencinom.
norc 16 Objavljeno Junij 6, 2007 Objavljeno Junij 6, 2007 evo enega dobrega mitota http://(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornaKolesa/...asp?ID=1480606#
mulej Objavljeno Junij 6, 2007 Objavljeno Junij 6, 2007 ej reesko dj prosm cimprej najd kapo k se ne morm furat,k mam zj kapo od kita gor pa ankamr ne gre!!
JeRn3j Objavljeno Junij 6, 2007 Objavljeno Junij 6, 2007 Am, svečka je takele barve, no mal sm ukol prej že ponesreči ubrisov, je bla malenkostno bl črna...notr pa taka kavno rumeno/rjava... a je uredu al je mal preveč zraka? :unsure: ne preveč zraka ni... ker bi bla pol bela... bo kr u redu pomojem :grim
JeRn3j Objavljeno Junij 6, 2007 Objavljeno Junij 6, 2007 ej reesko dj prosm cimprej najd kapo k se ne morm furat,k mam zj kapo od kita gor pa ankamr ne gre!! hehe reesko je ne bo našu pomojem :)
_Fingi_ Objavljeno Junij 6, 2007 Objavljeno Junij 6, 2007 ne preveč zraka ni... ker bi bla pol bela... bo kr u redu pomojem :grim ma ja, vem da bi bla bela, sam sm mislu da bi mogla bit malenkostno bl temno rjava... mogoče bom mal več bencina odpru, se mi zdi da je kr blizu optimuma :yes:
mulej Objavljeno Junij 6, 2007 Objavljeno Junij 6, 2007 hehe reesko je ne bo našu pomojem :) JeRn3j prosm ne mi zbijat morale :unsure:
FlamE#7 Objavljeno Junij 6, 2007 Objavljeno Junij 6, 2007 halooo miljo za 05 letnik motor???? :wacko: a nov ti je miljo mogoce sto haha clovk ni realen :yawn:
kukec1 Objavljeno Junij 6, 2007 Objavljeno Junij 6, 2007 (popravljeno) ne ni mijlo. ampak 3900€ kar še zdaleč ni 1 mio.. pa cena novega ni 1miljo sto ampak 5390€ kar znese 1.291.660,00 SIT torej on ga prodaja 1500€ ceneje kot novga, kar je pomoje kr realna cena.. pa še kakih 100€ bi pomoje se dalo zbit... tak da za 1500€lahko menjaš gume, ploščice, bat, cilinder, ojnico...pa si še 500€na boljšem, če že hočeš met glih nov motor... toj sam moje mnenje.. Popravljeno Junij 6, 2007. Popravil kukec1
k0ci Objavljeno Junij 6, 2007 Objavljeno Junij 6, 2007 ...aja sm mogoče pozabu povedat....on je motor kupu za 850k :whistle:
kukec1 Objavljeno Junij 6, 2007 Objavljeno Junij 6, 2007 aia.. to sploh vido nism da je 2 lastnik.... 3500 lahk pričakuje več pa ziher ne....
FlamE#7 Objavljeno Junij 7, 2007 Objavljeno Junij 7, 2007 aj nov je ziher miljo 300 samo ce se znajdes dobis 20% takoj dol NOV motor :winkiss: ni vreden
kukec1 Objavljeno Junij 7, 2007 Objavljeno Junij 7, 2007 ce kdo rab regler naj mi pise na PM a nisi glihkar ti novga kupu?? al jih lahk zrihtaš še več...
reesko Objavljeno Junij 7, 2007 Objavljeno Junij 7, 2007 a nisi glihkar ti novga kupu??al jih lahk zrihtaš še več... teb regler ni šou...ker un regler k teb ni delu men dela..torej maš napako tako k cagivamito..zdej pa loh ugotovita kaj je to
_Fingi_ Objavljeno Junij 7, 2007 Objavljeno Junij 7, 2007 teb regler ni šou...ker un regler k teb ni delu men dela..torej maš napako tako k cagivamito..zdej pa loh ugotovita kaj je to a ti še rabš olje al ne? :krneki: :whistle:
reesko Objavljeno Junij 7, 2007 Objavljeno Junij 7, 2007 a ti še rabš olje al ne? :krneki: :whistle: valda da rabm...sej najbrž jutr prletim...sm meu en velk problem pa me zato ni blo nč :closedeyes:
GrCaR Objavljeno Junij 7, 2007 Objavljeno Junij 7, 2007 (popravljeno) valda da rabm...sej najbrž jutr prletim...sm meu en velk problem pa me zato ni blo nč :closedeyes: kwa pa je biu ta problem? že zvedu Popravljeno Junij 7, 2007. Popravil GrCaR
Ven0m Objavljeno Junij 7, 2007 Objavljeno Junij 7, 2007 (popravljeno) valda da rabm...sej najbrž jutr prletim...sm meu en velk problem pa me zato ni blo nč :closedeyes: a si spet slikce od shreka gledu??? Popravljeno Junij 7, 2007. Popravil Ven0m
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se