Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Stabilizator belance ji manjka :)

A to pomen d je pole kot d bi se vozu s trdimi mortizerji? :unsure: Bi prosu malo razlage k sm še "mlad"!! :worship:

Objavljeno
A to pomen d je pole kot d bi se vozu s trdimi mortizerji? :unsure: Bi prosu malo razlage k sm še "mlad"!! :worship:

to pomen da ne kupuj tega motorja ;)

Objavljeno

hmm ne predstavljam si najboljše kaj imaš v mislih... ja pač belance ne deluje tak mehko, tudi trese jo bolj, ko se voziš po zadnjem pride prav stabilizator (aja ni tega pri 125kah v navadi :P ), v ovinkih je tudi dobro imet stabilizator je belanca mnogo bolj mirna,... drugače pa če je motor nasplošno vredu nima stabilizator veze, pač omenil sem, da manjka, ker cagiva je edina od 125 ki ga ima serijsko,... še pri 600tkah je to serijsko redkost...

Objavljeno
Dober dan!

Konec Julija bi si rad kupil motor! Razmišljam o tejle Cagivi, pa me zanima oz. vas prosim če mi lahko poveste, kaj vi menite o njej?

Če hočeš lahko mojga pol kupiš..samo da še servis naredim....cena okrog 2500€

čaw baw :winkiss:

Objavljeno

hehe zanimiva cena :D sam pr men pa pr teb je je upravičena...k sva tok keša notr vložila :D

Objavljeno

Kolko si ti dobil za svojo šajtrgo?

Objavljeno
Kolko si ti dobil za svojo šajtrgo?

2.3k €

Objavljeno (popravljeno)

Fantje pa vi niste normalni... ti vaši letniki 98,99,00 pa to ni nič več vredno ko 1500 € maksimalno če vse dela :D uf kam navijate cene...

Popravljeno . Popravil Brodar
Objavljeno

Bodi tiho!!!

Kolko pa si te ti dobo za svojo raztrešeno jajco??.....500€ bi ti maximalno dal

Objavljeno
Fantje pa vi niste normalni... ti vaši letniki 98,99,00 pa to ni nič več vredno ko 1500 € maksimalno če vse dela :D uf kam navijate cene...

provokator :D

Objavljeno

Ej kako nej jst ugotovim če je moja glava original al predelana?

Sm dubu en načrt kako nej bi glavo predelu sm to men nč ne pomaga.

post-10930-1183733527_thumb.jpg

Objavljeno
Bodi tiho!!!

Kolko pa si te ti dobo za svojo raztrešeno jajco??.....500€ bi ti maximalno dal

2450 € sem dobo :P

provokator :D

:rolleyes:

Objavljeno

Hvala za ponudbo ampak moje finančne izdatke za nakup sem omejil na max. 2100€. Upam da bom našel tudi kaj pod tem rangom. :unsure:

Objavljeno (popravljeno)

est tut ne vem zakva te mitote tko drago ocenjujete?????moj ma grneralno pa nevem kua se use pa ga ocenm na ene 1800€ pa je 2000 letnik,poj pa vids 97 letnik za 2000€,za ta dnar dobis ze isti letnik kawasaki ninjo 600...

Popravljeno . Popravil mulej
Objavljeno
est tut ne vem zakva te mitote tko drago ocenjujete?????moj ma grneralno pa nevem kua se use pa ga ocenm na ene 1800€ pa je 2000 letnik,poj pa vids 97 letnik za 2000€,za ta dnar dobis ze isti letnik kawasaki ninjo 600...

jebi ga lajf sucks... če usi tok za mitote navijajo cene pa nej še oni... če boš hotu imet pač izpraven motor in da bo usa zadeva delala kot more boš pač dou tok keša... če ne se boš pa kasnej začeu sekerat ko bo motor stal na mestu pa še plačat boš mogu velke dnare da ga boš u red spravu... tako je tud jst bom tam okoli 2500€ hotu za aprilio (z điannellijem vred) pa jebiga marsiker viha nos nad tem ampak jebat ga če hočš izpravn motor da je use menjano in tako kot mora bit boš pač tolko dnarja izplačov

Objavljeno
jebi ga lajf sucks... če usi tok za mitote navijajo cene pa nej še oni... če boš hotu imet pač izpraven motor in da bo usa zadeva delala kot more boš pač dou tok keša... če ne se boš pa kasnej začeu sekerat ko bo motor stal na mestu pa še plačat boš mogu velke dnare da ga boš u red spravu... tako je tud jst bom tam okoli 2500€ hotu za aprilio (z điannellijem vred) pa jebiga marsiker viha nos nad tem ampak jebat ga če hočš izpravn motor da je use menjano in tako kot mora bit boš pač tolko dnarja izplačov

s tem se pa strinjam. Lohk ti kupš mitota za 1500€ sam kaj k boš rabu pol še 1500€ vanga vrč da bo delov pa še najmanj en mesec ti bo stal u garaži ti pa boš zdravn prekleu use mogoče

Objavljeno

Se strinjam s vsem tem....če kupiš taki motor( za malo večjo ceno) si lahko skor 90% da se boš s takim vsaj vozil...ne pa šraufal pa jokal pa preklel vse po vrsti. Mogoče res malo pretiravam( saj sn reko da je okvirna cena) samo tolko denarja in truda kot je v motor vloženega, ga skor za manj nebi mogo prodat...že itak bom v takem minusi da me glava peče....samo morn r6ko kupit :evilgrin: , sem toti moped že malo prerasto. Toklo je pač bil da sn dobil filing za SS mopede. Sn zelo ponosn da sn kot prvi motor Mitota mel...bom ga z težkim srcem prodal....preden ga prodam še se morn it malo pederišit z njim pred lulikami :D .

Mejte se, Jimi

Objavljeno
hmm ne predstavljam si najboljše kaj imaš v mislih... ja pač belance ne deluje tak mehko, tudi trese jo bolj, ko se voziš po zadnjem pride prav stabilizator (aja ni tega pri 125kah v navadi :P ), v ovinkih je tudi dobro imet stabilizator je belanca mnogo bolj mirna,... drugače pa če je motor nasplošno vredu nima stabilizator veze, pač omenil sem, da manjka, ker cagiva je edina od 125 ki ga ima serijsko,... še pri 600tkah je to serijsko redkost...

s tem se pa nikakor ne strinjam... stabilizator ti vglavnem pomaga pri zelo visokih hitrostih, v glavnem da ne doživiš usodnega tenks sleprja (sory jst ingliš men :whistle: ) drgač pa če je motor uglašen, in stabiliziran ga nikakor ne potrebuje (zato ga tut nimajo 600cc ker so popolnoma uglašeni stroji... pač samo zdej že dosegajo take hitrosti visoke pa tut to ze pocas standard ratuje da ga majo..) po mojem mnenju je to dobro da ga maš in je tut koristno tko k si reku v takih situacijah... ampak da bi biu pa to razlog da kupm ta grda stara jajca? :grrr lp

ps. sej aprilia je tut jajc, sam ni pa grda pa stara O:-)

Objavljeno

evo tuki je en primer TANK SLAPPER-ja. ampak to je že najhujši primer možen.

Objavljeno (popravljeno)
s tem se pa nikakor ne strinjam... stabilizator ti vglavnem pomaga pri zelo visokih hitrostih, v glavnem da ne doživiš usodnega tenks sleprja (sory jst ingliš men :whistle: ) drgač pa če je motor uglašen, in stabiliziran ga nikakor ne potrebuje ....

s tem se pa nikakor ne strinjam... stabilizator bi pred kkšnim tednom meni zeloooooooooo prav prišel... pa je bila hitrost samo 130km/h... in sem postrani zapeljal čez asfalt k je biu ''štukan'' in sem doživel ta tank slapper (samo ime naj bi izviralo iz tega, ker ti tako hudo meče belanco ke pa sem da ti lahko poškoduje rezervoar, btw) kakšnih...huh, 5sekund najmanj... in v takem primeru ti nič ne pomaga to, kako uglašen motor je... če ni stabilizatorja si mrzel...

aja, pa ni bil to tak, čist na izi tank slapper...fotr k je za mano pelov je reku da je cel motor metal levo-desno za pol metra :headbang: :unsure: :krneki:

Popravljeno . Popravil _Fingi_
Objavljeno

tudi na 600cc rabiš stabilizator, vrjemi, pa čeprav naj bi bil uglašen motor

še posebej ko pospešuješ iz kakega ovinka.....ko dvigne prvo kolo nič ne čustiš, kot bi se peljal normalo, ampak ko kolo dobi nazaj stik z asfaltom pa še kako čustiš da je nekaj narobe :evilgrin:

Objavljeno (popravljeno)
s tem se pa nikakor ne strinjam... stabilizator ti vglavnem pomaga pri zelo visokih hitrostih, v glavnem da ne doživiš usodnega tenks sleprja (sory jst ingliš men :whistle: ) drgač pa če je motor uglašen, in stabiliziran ga nikakor ne potrebuje (zato ga tut nimajo 600cc ker so popolnoma uglašeni stroji... pač samo zdej že dosegajo take hitrosti visoke pa tut to ze pocas standard ratuje da ga majo..) po mojem mnenju je to dobro da ga maš in je tut koristno tko k si reku v takih situacijah... ampak da bi biu pa to razlog da kupm ta grda stara jajca? :grrr lp

dragi fant uglašenost motorja nima nobene veze... saj boš sam videl ko boš vozil 600 kubikov ;) pri kakem ostrem pospeševanju ko recimo dvigne sprednje kolo in potem ko nazaj pristaneš ali pa naprimer ko zelo ostro pospešuješ in priletiš na kakšno neravnino na cesti rabiš kar nekaj odločnosti in moči v rokah da ga spet umiriš in takrat bi ti še kako prišel prav blažilnik krmila, ker te ta tank slapper konkretno zmede in ga ni tako lahko umiriti, če je malo močnejše sorte... ampak če ostaneš miren in ne paničariš, se da iz vseh takih situacij rešit če le ni dosti prevelika hitrost in če pravilno ravnaš ;)

tudi na 600cc rabiš stabilizator, vrjemi, pa čeprav naj bi bil uglašen motor

še posebej ko pospešuješ iz kakega ovinka.....ko dvigne prvo kolo nič ne čustiš, kot bi se peljal normalo, ampak ko kolo dobi nazaj stik z asfaltom pa še kako čustiš da je nekaj narobe :evilgrin:

:yes:

Popravljeno . Popravil Brodar
Objavljeno

@flame

k si boš ti kupu ta "stara grda jajca" SAM pol se oglas! do takrt pa voz svojo šmekasto rs-o pa tih bot :winkiss:

Objavljeno

jaz pa bi se na njegovem mestu zdaj spravil njegove felne barvat (na črno, rdečo, srebrno, ... ) da bo vsaj nekak zgledal motor ker res ni to za gledat plave felne na tistem rdečem motorju...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!