D_u_H_e_C Objavljeno Julij 19, 2007 Deli Objavljeno Julij 19, 2007 a pri tebi je kriv altenator da ne fila aku?....aja pa še nekaj... pr kom se da naročit dele.. rabil bi dihtungo za auspuh....ma kdo kak kontakt langus al nekaj ste omenjali, pa če pošlejo po pošti..... js bi tut rabo dihtungo za auspuh...kero pa rabiš?? tam pri dušilcu al ko je na mašino auspuh pršraufan? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kukec1 Objavljeno Julij 19, 2007 Deli Objavljeno Julij 19, 2007 problem sem že rešil.. kupil sem 20×20 kos tega materiala za dihtunge in sam izrezal ven.. je pa ene 2 mm debelo.....sem pa kupil v merkurju..5 €, rabil pa sem med cilindrom pa auspuhom... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rizla Objavljeno Julij 19, 2007 Deli Objavljeno Julij 19, 2007 problem sem že rešil.. kupil sem 20×20 kos tega materiala za dihtunge in sam izrezal ven.. je pa ene 2 mm debelo.....sem pa kupil v merkurju..5 €, rabil pa sem med cilindrom pa auspuhom... brihtno...hwala za nasvet js tud to rabm hehe:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CarLazar Objavljeno Julij 19, 2007 Deli Objavljeno Julij 19, 2007 Mam jaz toto dihtungo ko pride med celinder in avspuhom...če rabiš PM me .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kukec1 Objavljeno Julij 19, 2007 Deli Objavljeno Julij 19, 2007 (popravljeno) am.. fantje.. če nebi mel mitota nebi blo problemov.....vse kar sem naredil sem vzel dol auspuh očistil okol vse kar je bilo mastno.. dal novo dihtungo gor.. auspuh nazaj gor. našpanal ketno, zamenjal olje v menjalniku, dal nove cevi za hlajenje, kiler spucal......in ko jaz potem zlepega probam motor vžgat.. ne vžge... vrgla ene 10 sec. in vžge... pustim laufat 5 sec. hočem dodat gas in boooo crkne... motor verglam verglam verglam... po ene 20 sec vžge... in pač pustim laufat brez da dodam gas in po ene 15 sec zrkne na isti način....probam verglat.. in zgodba se ponovi.....isto je če ga vžgem na potisk.. ene 10m ga tiščim da vžge.. in pol ko se zalaufa po 5 sec crkne. .tak da se zgodba ponavlja... svečka zgleda normalno.. ni nič preveč mokra in ne preveč suha, in je lepe barve... in ima lepo iskro.... P.S: Bencina je dovolj... Popravljeno Julij 19, 2007. Popravil kukec1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rizla Objavljeno Julij 19, 2007 Deli Objavljeno Julij 19, 2007 Mam jaz toto dihtungo ko pride med celinder in avspuhom...če rabiš PM me .) amm nene rabm uno k je med dusilcom pa cevjo....sej ne da je ful pomembn sam uredu je ce je=P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rizla Objavljeno Julij 19, 2007 Deli Objavljeno Julij 19, 2007 am.. fantje.. če nebi mel mitota nebi blo problemov.....vse kar sem naredil sem vzel dol auspuh očistil okol vse kar je bilo mastno.. dal novo dihtungo gor.. auspuh nazaj gor. našpanal ketno, zamenjal olje v menjalniku, dal nove cevi za hlajenje, kiler spucal......in ko jaz potem zlepega probam motor vžgat.. ne vžge... vrgla ene 10 sec. in vžge... pustim laufat 5 sec. hočem dodat gas in boooo crkne... motor verglam verglam verglam... po ene 20 sec vžge... in pač pustim laufat brez da dodam gas in po ene 15 sec zrkne na isti način....probam verglat.. in zgodba se ponovi.....isto je če ga vžgem na potisk.. ene 10m ga tiščim da vžge.. in pol ko se zalaufa po 5 sec crkne. .tak da se zgodba ponavlja... svečka zgleda normalno.. ni nič preveč mokra in ne preveč suha, in je lepe barve... in ima lepo iskro.... P.S: Bencina je dovolj... a z zavgom si probu??? a pa ti kej zrak cez avspuh nabja tko kot ce bi na kompresor prklopu??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kukec1 Objavljeno Julij 19, 2007 Deli Objavljeno Julij 19, 2007 sem probal tut z zaugom...ko daš zaug poslednično narastejo obrati, podobno kot če bi gas dodal.. in crkne...... za zvok iz auspuha se mi zdi normaln.. nič ne "piha" ven... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno Julij 19, 2007 Deli Objavljeno Julij 19, 2007 jap... aja a mata mito pa rs isto dizo (mislm 6 speed novejsi letniki).. sam za info :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rizla Objavljeno Julij 19, 2007 Deli Objavljeno Julij 19, 2007 (popravljeno) jap... aja a mata mito pa rs isto dizo (mislm 6 speed novejsi letniki).. sam za info :worship: em pomoje ne hehe :naughty: mislm vem da ne pase od rsee diza na mitota=) Popravljeno Julij 19, 2007. Popravil cagivamito Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Julij 19, 2007 Deli Objavljeno Julij 19, 2007 jap... aja a mata mito pa rs isto dizo (mislm 6 speed novejsi letniki).. sam za info :worship: ej bomba...dize pašejo(tko je denzi reku)...sam zdej kok velka je pa potrebna pa nevem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rizla Objavljeno Julij 19, 2007 Deli Objavljeno Julij 19, 2007 ej bomba...dize pašejo(tko je denzi reku)...sam zdej kok velka je pa potrebna pa nevem... a niste takrt ugutavlal da ne pase k smo hotl predrkat?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Julij 19, 2007 Deli Objavljeno Julij 19, 2007 Kukec, da nimaš zamašen ti dotok bencina v frgazr al pa kej. Probej spucat vse filtre k jh maš (frgazr, kestl) pa mal poglej če plovčka dobr delata, pomoje bi mogl bit to to... Jest sm meu enkrat zabasan filtr v fergiju, in če sm pod visokimi obrati vozu mi je crkavov, ker ni prišlo dost bencina. Pol si pa mal počakov da se je spet natekl pa je blo spet dobr. Mogoče je to to, če ti sam par sekund laufa, pol pa spet nč. A če dalj časa čakaš, ti kej dl cajta laufa? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kukec1 Objavljeno Julij 20, 2007 Deli Objavljeno Julij 20, 2007 dans ko pridem s šihta itaq uzamem fergi narazen.. včeraj ni blo cajta...laufa pa enako, ne glede na to kolko cajta stoji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Julij 20, 2007 Deli Objavljeno Julij 20, 2007 dans ko pridem s šihta itaq uzamem fergi narazen.. včeraj ni blo cajta...laufa pa enako, ne glede na to kolko cajta stoji to je blo pr men na avtomatiku 3 dni nazaj :P zdej dela...problem je biu v fergiju :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mulej Objavljeno Julij 20, 2007 Deli Objavljeno Julij 20, 2007 to je blo pr men na avtomatiku 3 dni nazaj :P zdej dela...problem je biu v fergiju :evilgrin: vidm da s na mocnej motor presoltou :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Julij 20, 2007 Deli Objavljeno Julij 20, 2007 vidm da s na mocnej motor presoltou :rolleyes: haha :D ma to je lih tok da mam za na šiht...zdej nimam nč da bom loh res čimveč pršparu da bo drug let strup :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mulej Objavljeno Julij 20, 2007 Deli Objavljeno Julij 20, 2007 haha :D ma to je lih tok da mam za na šiht...zdej nimam nč da bom loh res čimveč pršparu da bo drug let strup :D aja a furas honda automatic?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kukec1 Objavljeno Julij 21, 2007 Deli Objavljeno Julij 21, 2007 a z zavgom si probu??? a pa ti kej zrak cez avspuh nabja tko kot ce bi na kompresor prklopu??? am... danws mi je to prvič nardil.. ko verglam se tak.. pufff. čuje iz auspuha. kot da bi hotlo usekat ven....sam mogoče ene 5 krat od 20-tih poizkusov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Julij 21, 2007 Deli Objavljeno Julij 21, 2007 tko je men delalo ko mi je obročke stopilo (takrat mi je prvič riknu) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Julij 21, 2007 Deli Objavljeno Julij 21, 2007 Isto men ko je ribnu :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Julij 21, 2007 Deli Objavljeno Julij 21, 2007 Tudi men :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kukec1 Objavljeno Julij 21, 2007 Deli Objavljeno Julij 21, 2007 a pol moped kr sam od sebe ribne?.... :D ker to ni med vožnjo nastalo.... drugač vergla normalno, pa se nobenga rskanja ne sliši pa nič.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kukec1 Objavljeno Julij 21, 2007 Deli Objavljeno Julij 21, 2007 pa užge tut tu pa tam pa normalno laufa tistih 5 sec...... no da vam bolj podrobno v enem opišem... to da niu hoto laufat ko je bil mrzeu se mi je že dolgocajta dogajalo.... in kak si dodal plin je ugasno.. razn da si mel srečo in ga hitr na ene 5k sparvil in pol tam držal gas....ko se je motor ogrel je blo vse normalno....in to se je stopnjevalo , in stopnjvalo na vedno huje... nakar mi po 5km vožnje 3 krat crkne in se dogaja zgoraj navedena stvar.. tist cajt ko je motor laufal, je šel čist normalno...zdaj pa sloh ne laufa več.. vžge še tu pa tam.. sam nemorm ga spravit u tek... možno da je elektronika zjebana...(na frčakih smo zanalašč tuljave, pa to zdrkali da je sekalo iz auspuha ko si kurblal in spustil gas...) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JO_18 Objavljeno Julij 21, 2007 Deli Objavljeno Julij 21, 2007 ribnlo je to,ker ko se mašina zagrej se bat raztegne torej ni več tolko lufta in lufa kolkotolko normalno.isto je emni delalo na skutero ko je bil hihgh end da si ga vreglo 5 min da je vžgal batni so hin al pa je celi ribno poglej pa boš vido :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se