Skoči na vsebino

Cagiva Mito

mrta3

Priporočene objave

ne to je na bikepics... sm mislu da bi kej takga opizdu na mojga bodočga mitota (sam jst bi dau nalepke ker mi ga je skor mal škoda barvat) drgač pa feltne bi pustu sive barve (3 krake) pa zic bi biu tut črn in ne plav

Popravljeno . Popravil Fric
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kaj pravste na te barve post-8650-1185395371_thumb.jpgpost-8650-1185395410_thumb.jpg

da ni ki tale nesel zadnji sedež k istemu tapetniku kot jaz :P samo da sem jaz dal preoblečt v črni sedež z belo črto po sredini (skoraj identično, le druga barvna kombinacija pa imel sem oba taka... saj mate fotke v primerni temi )

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

da ni ki tale nesel zadnji sedež k istemu tapetniku kot jaz :P samo da sem jaz dal preoblečt v črni sedež z belo črto po sredini (skoraj identično, le druga barvna kombinacija pa imel sem oba taka... saj mate fotke v primerni temi )

emm čamčy... ne verjammem... :grrr tele slikce so iz bike pics... tale mito je bohvej kje doma ;) :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pomojm francija (glde na tiste črte na maski v barvah francoske zastave)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Keri te bo tvoj bodoči Moped Fric? Danes pelem svojga k mehaniku..da ugotovimo vzrok ukvare.

ej a pelš sam pogledat da odpre pa pove kaj je narobe pa kaj je za menjat?? drgač pa po vsej verjetnosti tvoj sej bi pršu skor ta tedn iskat sam imam frko z prevozom k so tastari na morju pa to.. aja ma kdo kapo od 7speed mitota??

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

moj moped spet spet dela... majster JO_18 mi ga je spravil v pogon :D

kaj je te blo narobe sploh ? :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

spet sm pr problemah...

na mitotu mam original cilindr,bat pa kapa pa od 7speeda,frgazr je dellorto 34 z 150 glauno dizo,in mi ga nenormalno zaliva poraba pa je astronomska(12L na 100km),ce ga stelam ni razlike...brez filtra,z filtrom...edin kar dosezem je ,da se u leru mau vec al pa mau manj zavrti(nikol ne gre cez 10k),zj me pa sam zanima ce ma kdo manjso dizo za prodat,al pa ce je kdo prpaulen zamenat za dellorto 28,pa se zanima me kok Ah more met akumulator .hvala za odgovore.

Lp,Mulej

Popravljeno . Popravil mulej
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tole nista diza in frgazer kriva, moj 7speed (bivši) z mikuni 35 je mel 7l porabo, tko da ti bo najbolše (in po moje tud najcenej), da se zapelaš do kakega majstra pa bo hitro pogruntal kaj pri tebi ne štima.

Akumulator more imet 9Ah

Popravljeno . Popravil Dolenc™
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tole nista diza in frgazer kriva, moj 7speed (bivši) z mikuni 35 je mel 7l porabo, tko da ti bo najbolše (in po moje tud najcenej), da se zapelaš do kakega majstra pa bo hitro pogruntal kaj pri tebi ne štima.

Akumulator more imet 9Ah

drujzga kokr frgazr ne more bit fuc,k je use novo,iskra je dobra,svecka je NGK B95EGV,CTS dela normalno,tal da sm 100% da je frgazr

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hm, mulej, tole je pa res čudn, da se v leru noče zvrtet :krneki: :unsure: še men se do ene 13k včasih :unsure: A iglo si kej prestavlov, kej nižje mogoče? Ubistvu je to tud men delal, ful prebogato mešanco je imel... sm pa iglo čist dol spustu je blo pa v redu.

Tko da ja, učerej pa dons sm sprobov kolk mi pije... in sm z 13.5 litri (kestl je 14l) naredu 240km, pa je biu tank prazn pol. To je lih 5.6l/100km.

Kukec, kaj je pol blo narobe ? :unsure: :unsure:

Aja, pa šeen vprašanje bi mel, a kdo ve kaj bi biu lahko vzrok da mi občasno trokira... recimo, se sploh noče nad 8k zvrtet... al pa mi trokira med 8 in 8.5k obrati, pol pa spet dobr dela. Svečke sm pa zdele zamenjal, pa s to nimam prevoženih 500km, pa mi to dela, tko da ne vrjamem da bi blo narobe s svečko kej :unsure: Sm razmišlov, če je možno da mi cts ne dela dobr ker mam mal problemov s štromam?Če pa takrt k mi trokira, prestavm v nižjo, da bi šu nad 9k an, je pa trokiranje še hujše, zato se mi zdi možno tole s cts.om :krneki: :krneki:

Popravljeno . Popravil _Fingi_
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Aja, pa šeen vprašanje bi mel, a kdo ve kaj bi biu lahko vzrok da mi občasno trokira... recimo, se sploh noče nad 8k zvrtet... al pa mi trokira med 8 in 8.5k obrati, pol pa spet dobr dela. Svečke sm pa zdele zamenjal, pa s to nimam prevoženih 500km, pa mi to dela, tko da ne vrjamem da bi blo narobe s svečko kej :unsure: Sm razmišlov, če je možno da mi cts ne dela dobr ker mam mal problemov s štromam?Če pa takrt k mi trokira, prestavm v nižjo, da bi šu nad 9k an, je pa trokiranje še hujše, zato se mi zdi možno tole s cts.om :krneki: :krneki:

bobo cts bo problem... isti problemi se dogajajo z RAVE ventilom če ni pravilno naštelan :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

drujzga kokr frgazr ne more bit fuc,k je use novo,iskra je dobra,svecka je NGK B95EGV,CTS dela normalno,tal da sm 100% da je frgazr

jst mam 130 dizo phbl čee rabš... pa ti jo dam za pir če jo pridš iskat ... sam ne vem če je pametn tako manjšo gor dajat... pomojem je res bolš da peleš mehankarju ker 12L na 100km je res fuuuul ful velik

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sam tko za info..kolega je zamenjal bat na rs250 pa use nazaj skupi sestavu in mu je motor še 4x več piu kot 20L ;) če ne verjamete nej pa "Stafuc" napiše, ker je to njegov brat kateri je menjal bat itd...

kar hočem povedat je da niu krivo v velikosti fergazerja ampak lahko da plovc ne dela al pa karkol...velikost fergazerja nima veze ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če ti kaj pomaga, sicer je mišljeno, da se bat ujame z različnima glavama.

Original:

YOU CAN REPPLACE A TWIN / DOME WITH A SINGLE RING / FLAT TOP PISTON.

AND VICE VERSA. BOLLOCKS I SAID, THE DOME TOP WOULD SURELY HIT THE HEAD, RIGHT?.

NO, SAID ROBERTO, NOT IF YOU SET THE SQUISH CLEARANCE TO 1.5 MM . AND THEN SET THE TIMING TO 1.0 MM @TDC.

LIKEWISE GOING FROM A DOME TOP TO A FLAT TOP, YOU WOULD NEED TO SET THE SQUISH TO .5MM AND THE TIMING TO 1.55 @TDC.

Simonsijev prevod™:

Bat s "kupolo" in dvema obročkoma zamenjaš z ravnim, z enim obročkom. Pri kupolastem moraš razdaljo med tdc bata in glavo nastavit na 1.5mm. vžig pa 1mm btdc.

Pri ravnem pa razdalja med batom in glavo 0.5mm in vžig 1.55btdc.

Če sfališ te razdalje, se ti bat lahko v glavo zaletava.

pa če kompresijo sfališ, izgubiš moč ali pa klenka.

Pri ravnem batu imaš manjše kompresijsko razmerje, ki ga uravnavaš s tesnili na glavi. Pri kupolastem je pa višje komp. razmerje, ki ga pa isto lahko uravnavaš s tesnili na glavi ali pa tesnili na cilindru. Če menjaš tesnila na cilindru se ti avtomatsko spremeni še port timing, tko da je treba pol še to upoštevat.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ma kdo načrt kako predelat kapo od 6speed-a u 7speed kapo???

a veš kaj bi blo najbolš zate... da uzameš rs ko pa namonteraš od mitota 7 speed mašino notr... boš pomojem najblsrečn

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

konckoncov bi blo to lazi ja hehe:>

ceprau je lih narobe vse obrnjen >(

ja vem... sej zato sm pa to napisu... ker bi blo pomojem lažje narest kot pa tele cilindre neki menjavat

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ma tastara rs-ka je grda pa tut naveliču sm se mal že te oblike hehe (pa še prodat jo nebom mogu čez 2 leti), 7speed mitotov ni za prodat tko da morm kupt 6speed pa 7speed iz njega narest drgač pa kokr razumm sam kapo znižat za 1mm (to bom jst na delu mal postružu pa bo hehe)

Popravljeno . Popravil Fric
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja da ni ki samo zarad kape že kr 7 speed... tudi če dobiš fergazer mikunija večjega pa vse še vedno so druga prestavna razmerja itd itd

drugače pa tut 6 speed mitotu nič ne fali ne vem zakaj tak hočeš 7 speed ker pač malenkost bolj leti... pa še doooosti lepše felne ma 6 speed ;)

Popravljeno . Popravil Brodar
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se pisto z brodajem strinjam :worship:

Bogi tisti mito ko ga boš kupo...boš eno vlko samokolnico vun naredo...tak pusit kot je pa idi z njim raj punce šmekat....deluje :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!