Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

No lepo da smo v sedmo... na mitota prešaltal. Men osebno je lepši od vseh 125k, pač ma tist brezčasni ducati videz in bo posral še mnogo generacij aprilij :D

In kljub temu, a si mogu pobrisat moj oglas? :whistle: :whistle:

Popravljeno . Popravil Dolenc™
Objavljeno

no :worship: , Dolenc je eden izmed tistih ki vemo zakaj se gre pri mitotu

Objavljeno

se da komu pogledat kaj piše na cilindru od mitota ? :) a piše mogoče gilardoni 2??? :D

Objavljeno
gilardoni vem da piše

pa so to sam za mitota al za druge motorje tut delajo??

Objavljeno

Men je na Supercity pisal Gilardoni 1, na ta novmu, kopiji originala pa Mitaka :whistle: :whistle:

Objavljeno
Men je na Supercity pisal Gilardoni 1, na ta novmu, kopiji originala pa Mitaka :whistle: :whistle:

poznam tri osebe ki jim je zaribal motor zaradi kopije originala...in čudežno..vsi so imeli mitaka :)

Objavljeno

no ker js sm mel na hondi prejšn cilinder gilardoni 2 :whistle:

sm iskal na netu če je ki gilardoni 2 za nsrko pa nism najdo :) sm najdo sam 1-2 za mitota, pa neke se mi zdi da je blo za rotax 123 al kak se napiše :D

Objavljeno
no ker js sm mel na hondi prejšn cilinder gilardoni 2 :whistle:

sm iskal na netu če je ki gilardoni 2 za nsrko pa nism najdo :) sm najdo sam 1-2 za mitota, pa neke se mi zdi da je blo za rotax 123 al kak se napiše :D

tist rotax 122, 123 so za aprilie...

a na geiwiz.de si že gledov? tm majo 100% :whistle:

Objavljeno (popravljeno)

vem da je rotax za aprilie ja :) nism še gledal bom zdaj :D

nič ni na oni strani o tem za hondo

Popravljeno . Popravil D_u_H_e_C
Objavljeno
vem da je rotax za aprilie ja :) nism še gledal bom zdaj :D

nič ni na oni strani o tem za hondo

KLIK

Hvala Fingi, ni za kej Duhec :whistle: :whistle: :whistle:

Objavljeno
KLIK

Hvala Fingi, ni za kej Duhec :whistle: :whistle: :whistle:

ja to sm najdo :D nič ni za hondo od gilardoni :D to sm mislo :D drgač pa tnx fingi :winkiss: maš v dobrem en pir ko se vidimo s5 kaj :D

Objavljeno
ja to sm najdo :D nič ni za hondo od gilardoni :D to sm mislo :D drgač pa tnx fingi :winkiss: maš v dobrem en pir ko se vidimo s5 kaj :D

aaaajja :headbang: sorčy, sva se narobe zastopila :blush: :blush: eh, ni fore pirčka, ti nism nč pomagu :trance_33_sleep:

Objavljeno

Ampak šele ko podrobno preberete naslov teme zastopte kako je avtor zadel v polno :D

Cagiva Mito 125, vse ---> nakup ---> servis ---> tezave, itd. :D

Objavljeno
Ampak šele ko podrobno preberete naslov teme zastopte kako je avtor zadel v polno :D

hahah :D sam res.. :evilgrin:

Objavljeno
hahah :D sam res.. :evilgrin:

sicer nimam več cagive...ampak ti z aprilio pa kr tišina :)

Objavljeno
sicer nimam več cagive...ampak ti z aprilio pa kr tišina :)

mi še ni nč crknla :evilgrin: hehe

Objavljeno
mi še ni nč crknla :evilgrin: hehe

pa še bo... ne da ti prvošm...sam ti se kr voz pa voz pa voz...nič ni večno..125 2T pa SPLOH NE :D

Objavljeno
pa še bo... ne da ti prvošm...sam ti se kr voz pa voz pa voz...nič ni večno..125 2T pa SPLOH NE :D

sj glih to me skrbi :P hehe

razmišlam o 4T :rolleyes:

Objavljeno
sj glih to me skrbi :P hehe

razmišlam o 4T :rolleyes:

vi ste itak slowriderji tko da pejte usi na 4t

za rokya fingya pa to mislm

(pa ta post ni meu nobenga žalitvenega namena)

Objavljeno
poznam tri osebe ki jim je zaribal motor zaradi kopije originala...in čudežno..vsi so imeli mitaka :)

jah no pr men ni nič cilinder kriv, pač pa ima ojnica ene 3mm lufta gor-dol, pa je motor še zmer laufal, in cilinder je še vedno v odličnem stanju, tko da niso nič škart roba tile mitaka cilindri

Objavljeno

ma če pa se gre za cilinder od mitota :D te vrjetno neom spraševal v temi od honde :D

Objavljeno
ma če pa se gre za cilinder od mitota :D te vrjetno neom spraševal v temi od honde :D

nisi dojel njegova posta..

Objavljeno

zgleda :D sm ga še 1x prebral pa zdaj vem zakaj se gre :D prvo ga kupiš :D pa servisiraš :) in nato pride kup težav :D :D :D

Objavljeno
zgleda :D sm ga še 1x prebral pa zdaj vem zakaj se gre :D prvo ga kupiš :D pa servisiraš :) in nato pride kup težav :D :D :D

skoraj točen si...

namen tega je...prvo ga kupiš...pol ga SKOZ servisiraš...kljub servisiranju je pa miljon težav, ki nočejo izginiti :whistle:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!