Skoči na vsebino

Cagiva Mito

mrta3

Priporočene objave

jst poznam tega modela ja..to je moj bivši mito ;)

aja, ce je tvoi(najbrz je) je full lep, usaj kokr sm ga lah vidu, k je biu k raketa ;) :blush: ..a je ta k ga je kupu motosvetovc?

A ti mislš d je v okolici Kamnika sam en mito, in d je prov ta tvoj :lol1: :lol1: :lol1:

Ja sam en je :winkiss: usaj jst du zdej nism vidu mitota v kamniku...do ucer..pa tut v okolci ne pa se usak dan furam v solo v lj pa nazaj, pa sm pol skos na cest...aja pa zvim kle ze 6 let prbl. :trance_33_sleep:

Lp, Rema

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

če si mogu met zaug in je bla sveča črna potem to pomeni da si mel preveč zraka, moral bi malo zapret zrak na fergu

jap to je to... pa probej dat večjo daj 150 pa pol morš naštelat fergi

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ej mulej, a mi lahko daš tvoj msn, da te prašam še kaj o cagivi. Sem probal dat tistga na avto,net pa očitno je samo email. :)

Lp urbanc

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

če si mogu met zaug in je bla sveča črna potem to pomeni da si mel preveč zraka, moral bi malo zapret zrak na fergu

ja a ni da ce je prevec zraka, da je bela svecka? pa kva zaug sploh nrdi? da vec bencina al zraka :unsure:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja kot vidiš ne! in lahko iz tvojega primera logično sklepaš: ko daš zaug fergu odpreš bencin, da lažje vžge ko je motor hladen, in če je tebi z zaugom lepše delal pomeni, da si imel preveč zraka oz. premalo bncina, sveča pa je črna

in zdaj če hočeš imeti odprt airbox moraš dat večjo dizo, probaj dvignit iglo za eno stopnjo in potem se moraš samo še igrat z nastavitvami (igla, zrak)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Samo to pa tud meni ni jasno... mel je preveč zraka(bela svečka), pa motor ni dobr delov, zato je vozu z zaugom, kjer je motor normalo delov(svečka je pa črna, kar pomeni da je pa preveč bencina?) A ga zaug toliko (pre)več da da preide iz enega ekstrema v drugega?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pomoje bi bila še vedno črna, ampak ko si ti odprl zaug si mu dal malo več bencina, da se je stanje samo malo izboljšalo, ne pa zašlo v drugo smer......ti si motorju dal veliko preveč zraka ko si odprl airbox

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A ti mislš d je v okolici Kamnika sam en mito, in d je prov ta tvoj :lol1: :lol1: :lol1:

dej jebač sam da ti veš ;)

važn da je 10000 mitotovv kamnku...pridš na semafor pa vidš 10 mitotov v vrsti pol pa še kšn osebn avto..

ohlad se

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ej koci (in ostala druscina) kaj pa tist sravfek za zrak na fergazerju? v desno se zrak odpera al kako? pa kok se kej ta sravfek sploh pozna? ga moras stelat al ga je bol na miru pustiti? hvala

:worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mislim da se v desno zrak zapira, nisem pa siguren, važno pa je da ujameš pravo mešanico zrak/bencin, se pravi da motor nič ne cuka in trokira, da dobro vleče skozi vse območje vrtljajev......ko si enkrat približno nastaviš pravo razmerje, potem naprej nastavljaj na fino (1/4 obrata)

na približno si pa lahko nastaviš že ko imaš motor v leru in dodajaš gas, če se lepo in hitro odziva, brez mooooo moooo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

in zdaj če hočeš imeti odprt airbox moraš dat večjo dizo, probaj dvignit iglo za eno stopnjo in potem se moraš samo še igrat z nastavitvami (igla, zrak)

diza je bla občutno prevelka zato je dou manjšo notr 160 -> 145 kar je pomojem da premalo ... kaka 150 bi bla boljša

igla je do konca gor... edino mešanco zrak benz bi blo treba naštelat ja :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ma kurac ves! pr 150 dizi mi fuuul mori! ful prevec zraka... kumi dela z zaugom... nevem kaj bi lahko blo...

zanimiva stvar :hmm: sej bo kmal sreda pa unmu nes da ti to porihta... on bo najbolš znou :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ma use skp je neki cudn... mogoce je pa to use premejhno.. sicer je z usako dizo bols zdej sm su na 152 pa je spet mal bol... ju3 bom 158 probu da vidm... drgac mi je pa enkrat uspel :D je mal pred 8.000 zagrabl pa je letel tja do 13.000 pol pa sam booooo :trance_33_sleep: kr nezadovoln sm pol raj pr 3000 dam odpelu na pocitek da nau kej zahrustal :whistle:

drgac pa lej koci svecka je tko tm k je iskra taka sivkasta... ampak tm k pa je navoj pa crna.. kaj gledamo zdej?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

fantje kje lahko dobim novo zajlo.... dans mi je popravljeno, pri 160 zopet vtrgalo.... sem en × pisal na zupin, pa sem dobo nazaj mail da ni mogoče dobit zajle za 95. a nimajo vsi letniki enako?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

fantje kje lahko dobim novo zajlo.... dans mi je popravljeno, pri 160 zopet vtrgalo.... sem en × pisal na zupin, pa sem dobo nazaj mail da ni mogoče dobit zajle za 95. a nimajo vsi letniki enako?

zajlo za?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!