_luke_ Objavljeno September 23, 2007 Deli Objavljeno September 23, 2007 (popravljeno) Avgusta ti piše ker je vse ena in ista fabrka MV AVGUSTA in CAGIVA, tudi HUSQVARNA se mi zdi?! Mam eno vprašanje...je že kdo poskusu zamenat prednje žarnce z H4 žarncami? Polhno bolše bi svetle, pa še ne bi blo kakih problemov za jih gor fikisrat... A MA MOGOČE KDO KAK REGULATOR ZA PRODAT? NUJNO RABIM!! :naughty: Popravljeno September 23, 2007. Popravil _luke_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno September 23, 2007 Deli Objavljeno September 23, 2007 Avgusta ti piše ker je vse ena in ista fabrka MV AVGUSTA in CAGIVA, tudi HUSQVARNA se mi zdi?!.... Agusta :trance_33_sleep: :trance_33_sleep: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno September 23, 2007 Deli Objavljeno September 23, 2007 Agusta :trance_33_sleep: :trance_33_sleep: :whistle: matr... prehitr si biu hhee Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 23, 2007 Deli Objavljeno September 23, 2007 ampak to se kr dost folka mot.. zanimiv :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno September 24, 2007 Deli Objavljeno September 24, 2007 Avgusta ti piše ker je vse ena in ista fabrka MV AVGUSTA in CAGIVA, tudi HUSQVARNA se mi zdi?! Mam eno vprašanje...je že kdo poskusu zamenat prednje žarnce z H4 žarncami? Polhno bolše bi svetle, pa še ne bi blo kakih problemov za jih gor fikisrat... A MA MOGOČE KDO KAK REGULATOR ZA PRODAT? NUJNO RABIM!! :naughty: k0ci ma regulator...kontaktiraj ga :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno September 24, 2007 Deli Objavljeno September 24, 2007 pa ni MV AVGUSTA, ampak MV AGUSTA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno September 24, 2007 Deli Objavljeno September 24, 2007 pa ni MV AVGUSTA, ampak MV AGUSTA sej ne da so ga že drugi popravl :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno September 24, 2007 Deli Objavljeno September 24, 2007 k0ci ma regulator...kontaktiraj ga :whistle: ja od mene pa reeskota :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_luke_ Objavljeno September 24, 2007 Deli Objavljeno September 24, 2007 pa ni MV AVGUSTA, ampak MV AGUSTA Ja sej vem kako se napiše...sm nahitro napisal in se zmotu MV AGUSTA :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fermy19 Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 heh.. se vam da :D aja na formu sn bral da so baje veliki problemi z olno pumpo.. ( se da preverit če ti dela ali ne.. tak na hitro ... ) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 heh.. se vam da :D aja na formu sn bral da so baje veliki problemi z olno pumpo.. ( se da preverit če ti dela ali ne.. tak na hitro ... ) :) se da preverit ja...najlažje boš pa ugotovu k ti bo zabiral :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 *zaribal :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 heh.. se vam da :D aja na formu sn bral da so baje veliki problemi z olno pumpo.. ( se da preverit če ti dela ali ne.. tak na hitro ... ) :) *zaribal :whistle: niso lih problemi..jest ga nism meu no :) drgac jo pa izklopis pa sam delas mesanco... sam ko je enkrat izkloplena pa se posuši je ne morš več uporabljat ker se pokvari, ker more bit skos mokra...(vsaj tako so mi rekli) ampak če sam delaš mešanco ti tak problem tut... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stafuc Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 (popravljeno) @_luke_ Ti tale tvoj apn mi neki ne gre v racun kaj to pise 100ccm Popravljeno September 25, 2007. Popravil Stafuc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kukec1 Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 (popravljeno) a ti to resno z tem da ko se pusuši je nemorš več uporabljat?? ker meni je tisto tesnilo puščalo ko je bla cevka gor na pumpico in sem vse dol uzel in spihal in počakal da se posuši,in z neko maso zatesnil zaj pa mam že 2 dni jo dol... al si mislo to tak, da jo pustiš na suho laufat brez zajle tam zahaklane in olja.... Popravljeno September 25, 2007. Popravil kukec1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 @_luke_Ti tale tvoj apn mi neki ne gre v racun kaj to pise 100ccm http://www.bolha.com/oglas2580301 hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 a ti to resno z tem da ko se pusuši je nemorš več uporabljat??ker meni je tisto tesnilo puščalo ko je bla cevka gor na pumpico in sem vse dol uzel in spihal in počakal da se posuši,in z neko maso zatesnil zaj pa mam že 2 dni jo dol... nvm..tko sm slisou...tko da naj te ne bo strah heh al si mislo to tak, da jo pustiš na suho laufat brez zajle tam zahaklane in olja.... tko bolj ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stafuc Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 http://www.bolha.com/oglas2580301 hehe kr neki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 http://www.bolha.com/oglas2580301 hehe ... ter neddelujočim obratomerjem (skurjen je). ... ....skratka deluje vse!!... :worship: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Ja vse drugo deluje noo :whistle: Sam more kr fino it tole :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Ja vse drugo deluje noo :whistle: Sam more kr fino it tole :rolleyes: brez skrbi tvojga tomosa dol udar :D :grim ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stafuc Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 brez skrbi tvojga tomosa dol udar :D :grim ;) pa tvojo aprilijo tud :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 pa tvojo aprilijo tud :whistle: to pa ne :winkiss: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 brez skrbi tvojga tomosa dol udar :D :grim ;) Vem, to že štirka od kolega.. sam tisto pa trga ane :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stafuc Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 to pa ne :winkiss: :evilgrin: a si sigurna :? Ups sigurn :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se