brembo Objavljeno Oktober 12, 2007 Deli Objavljeno Oktober 12, 2007 Lep pozdrav! Spredaj imam LED smernike. Zadaj pa nameravam dat sledeče: http://www.motacc.si/slo/index.php?main_pa...products_id=289 pa me zanima če paše vse to skup (mislem tehnično) :unsure: Lp ti glej da te bo avto zad upazu kam zavijaš..jebeš estetiko..drgač pa niso slabe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NSR boy Objavljeno Oktober 13, 2007 Deli Objavljeno Oktober 13, 2007 matr čist nobenih cagiv pametnih se ne prodaja :angry: sjte mi povedat če vete za kake mitote Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Oktober 13, 2007 Deli Objavljeno Oktober 13, 2007 kok je to men smešn k gre folk iz nsr na cagivo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NSR boy Objavljeno Oktober 13, 2007 Deli Objavljeno Oktober 13, 2007 kok je to men smešn k gre folk iz nsr na cagivo :D ja in maš kj proti :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Oktober 13, 2007 Deli Objavljeno Oktober 13, 2007 ja in maš kj proti :D hehe nimam :P da ne bom čist offtopic...dons sm se pogovarju spet z latnikom mojga bivšega mitota...in je prevče zdovoljen...tko da ja...mene je jebu..zdejdela pa k šus :P mi je skor mal žal da sm ga prodal..bi se loh celo sezon vozu brez problema :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NSR boy Objavljeno Oktober 13, 2007 Deli Objavljeno Oktober 13, 2007 hehe nimam :Pda ne bom čist offtopic...dons sm se pogovarju spet z latnikom mojga bivšega mitota...in je prevče zdovoljen...tko da ja...mene je jebu..zdejdela pa k šus :P mi je skor mal žal da sm ga prodal..bi se loh celo sezon vozu brez problema :P hahaha :D dobr si ti ja :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Oktober 13, 2007 Deli Objavljeno Oktober 13, 2007 hahaha :D dobr si ti ja :D :D ej kaj je pa z tvojo nsrko če se nemotim sem jaz tebi gianlija prodal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NSR boy Objavljeno Oktober 13, 2007 Deli Objavljeno Oktober 13, 2007 ej kaj je pa z tvojo nsrko če se nemotim sem jaz tebi gianlija prodal pa moje nsr-ka je supr !!! res ODLIČNA sm ka sm jo nažalost prodal :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Oktober 13, 2007 Deli Objavljeno Oktober 13, 2007 pa moje nsr-ka je supr !!! res ODLIČNA sm ka sm jo nažalost prodal :( in zdej greš še enkrat na 2T 125... ti pa si moron :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fermy19 Objavljeno Oktober 13, 2007 Deli Objavljeno Oktober 13, 2007 da ne bom čist offtopic...dons sm se pogovarju spet z latnikom mojga bivšega mitota...in je prevče zdovoljen...tko da ja...mene je jebu..zdejdela pa k šus :P a lahko poveš bol natančno kaj je tebi vse jebalo :D :alien1: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Oktober 13, 2007 Deli Objavljeno Oktober 13, 2007 da ne bom čist offtopic...dons sm se pogovarju spet z latnikom mojga bivšega mitota...in je prevče zdovoljen...tko da ja...mene je jebu..zdejdela pa k šus :P a lahko poveš bol natančno kaj je tebi vse jebalo :D :alien1: :naughty: use...sam sm use zamenju pol pa dela zdej...dihtunga mu je spustila na glavi edin ampak je to rešen problem :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Oktober 13, 2007 Deli Objavljeno Oktober 13, 2007 use...sam sm use zamenju pol pa dela zdej...dihtunga mu je spustila na glavi edin ampak je to rešen problem :) a je blo pol tko k pr men (voda špricala iz auspuha :krneki: :krneki: :unsure: = gasilni motorčk) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Oktober 13, 2007 Deli Objavljeno Oktober 13, 2007 da ne bom čist offtopic...dons sm se pogovarju spet z latnikom mojga bivšega mitota...in je prevče zdovoljen...tko da ja...mene je jebu..zdejdela pa k šus :P mugoče ga pa ti nis znou uporablat praviln :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Oktober 14, 2007 Deli Objavljeno Oktober 14, 2007 a je blo pol tko k pr men (voda špricala iz auspuha :krneki: :krneki: :unsure: = gasilni motorčk) aha mugoče ga pa ti nis znou uporablat praviln :evilgrin: aha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Oktober 14, 2007 Deli Objavljeno Oktober 14, 2007 ahaaha Najbol je, k te sestrična upraša: ''Ej, zakaj ti pa voda iz auspuha šprica, a to more tko?'' :headbang: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_luke_ Objavljeno Oktober 14, 2007 Deli Objavljeno Oktober 14, 2007 Najbol je, k te sestrična upraša: ''Ej, zakaj ti pa voda iz auspuha šprica, a to more tko?'' :headbang: :rolleyes: Se pa spozna na zadevo :worship: Ma kdo za prodat kak lonc za mitota? Sej majo vsi narjno na 4 imbuse? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NSR boy Objavljeno Oktober 15, 2007 Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 (popravljeno) folk ka kj vete o tej cagivi :D <a href="http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=1674318#" target="_blank">www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=1674318#</a> Popravljeno Oktober 15, 2007. Popravil NSR boy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kznovah Objavljeno Oktober 15, 2007 Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 pa moje nsr-ka je supr !!! res ODLIČNA sm ka sm jo nažalost prodal :( ja men jo je prodal :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
akrapovič Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 sem slišu da ma mito eno napako in težave z dozeranjem olja in da zato rad zariba. kuko je s tem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 sem slišu da ma mito eno napako in težave z dozeranjem olja in da zato rad zariba. kuko je s tem? ja ja to sm tud jst slišu...k sm biu str 12let ;) to NI res ;) =* Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fermy19 Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 kupi mitota pa boš vido napako pa če bo zaribal :) drugače pa lahko rečem sam :winkiss: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 kupi mitota pa boš vido napako pa če bo zaribal :)drugače pa lahko rečem sam :winkiss: :naughty: Stara fora :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrida Objavljeno Oktober 17, 2007 Deli Objavljeno Oktober 17, 2007 Cagive so kr prodajne ampak pol tako ne kot aprilia. Nekje sem slisal da naj bi imela cagiva mito agregat od ducatija ali Mw aguste. samo ta podatek nevem ce je tocen. No vglavnem zanima me kak gre cagiva mito z 165cc evo kitom. Ce se je kdo vozo z njo naj pls opise malo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Oktober 17, 2007 Deli Objavljeno Oktober 17, 2007 kako od ducatija ali mv aguste, kdaj sta pa ti dve fermi delali 125cc agregate :? agregat je kar lepo od cagive Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Oktober 17, 2007 Deli Objavljeno Oktober 17, 2007 agregat je kar lepo od cagivine domace hise.....sam dizajnerja ma istiga kokr ducati pa agusta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se