fermy19 Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 (popravljeno) meni tud ni jasno.. ju3 ti bom prilepo 1 sliko kaj piše meni na okvirju ;) glede mv agusta Popravljeno Oktober 17, 2007. Popravil fermy19
k0ci Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 ja na okvirju je nalepka ja ker včasih je (ali celo še) sej ne vem cagiva spadala pod to grupo (cagiva, mv agusta, ducati), tako da piše mv agusta na nalepki ja
reesko Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 ja na okvirju je nalepka ja ker včasih je (ali celo še) sej ne vem cagiva spadala pod to grupo (cagiva, mv agusta, ducati), tako da piše mv agusta na nalepki ja dej mu veselje no :D nej misl da ma makino :P btw koci...a si ti že prodau sosedu al komu že mitota...nč nisireku?
_Fingi_ Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 ja na okvirju je nalepka ja ker včasih je (ali celo še) sej ne vem cagiva spadala pod to grupo (cagiva, mv agusta, ducati), tako da piše mv agusta na nalepki ja se mi zdi da je bla še husqvarna zravn... :unsure: (bla al je še :rolleyes: )
k0ci Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 dej mu veselje no :Dnej misl da ma makino :P btw koci...a si ti že prodau sosedu al komu že mitota...nč nisireku? ne še, in tut ne bo kupu tak da mam še mitota
reesko Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 ne še, in tut ne bo kupu tak da mam še mitota haha a pa sploh dela? mislm vem da si neki reku da ti je spet ribnu...
brembo Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 haha a pa sploh dela? mislm vem da si neki reku da ti je spet ribnu... kaj mate take probleme s temi mitoti :P..jst res ne vem kaj delate
reesko Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 kaj mate take probleme s temi mitoti :P..jst res ne vem kaj delate čim manj takih
GrCaR Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 čim manj takih reesko says: been there.... done that :evilgrin: ane jurči :lol:
reesko Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 reesko says: been there.... done that :evilgrin: ane jurči :lol: hahahha :P
RoCCo46 Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 oo fakec prejle se je moj frend razbou z mojim mitotom :headbang: :headbang: se je ustrašu v ovinku pa je poravnou pr 120 tko da se je razlepu na pouno!! sam dobr da njemu nč..je meu čelado pa še na njivo je odletu tko da je lpo odnesu...motor pa :blink: :xx: za zjokat... zdj me zanima če ma kdo desni bok za prodat...bi mi kr fajn pršu
Schmid87 Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 oo fakec prejle se je moj frend razbou z mojim mitotom :headbang: :headbang: se je ustrašu v ovinku pa je poravnou pr 120 tko da se je razlepu na pouno!! sam dobr da njemu nč..je meu čelado pa še na njivo je odletu tko da je lpo odnesu...motor pa :blink: :xx: za zjokat... zdj me zanima če ma kdo desni bok za prodat...bi mi kr fajn pršu funny :P drgač pa sožalje za motor :closedeyes: :closedeyes: za naslednič ti svetujem da daš takmu za vozt k ma mal več izkušenj.
RoCCo46 Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 ma ja sm mislu da bo šou počas..vsaj tko je reku pol sm ga pa vidu kko se je raztebanu motor se je 2x prevrnu sm mislu da je že vse šlo...pa sm ga prpelu domou pa ni nč razn bok je stoukl tok da se neda pošvasat...drugo je pa ql.sreča da je biu blat
Schmid87 Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 ma ja sm mislu da bo šou počas..vsaj tko je reku pol sm ga pa vidu kko se je raztebanu motor se je 2x prevrnu sm mislu da je že vse šlo...pa sm ga prpelu domou pa ni nč razn bok je stoukl tok da se neda pošvasat...drugo je pa ql.sreča da je biu blat to se ti more pumoje kr srce trgat k vidš svoj motor, kuko ga premetava :closedeyes: res sreča da ni kj zlo hujšga :)
RoCCo46 Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 ma ustrašu sm se prvo zanjga pa še njegova pička je padla v jok k je tut vidla kko ga je razmetal :headbang: :headbang:
JMatic Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 naj ti da kuponcek ad avta...izpista porocilo kot da se je on al pa nvm njegov foter vate zaletu nekje...pejte na zavarovalnico pa naj se oni jebejo z deli....pa se nove bos dubu....pa oba prideta vun cenej...:)
_LuX_ Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 ej sam kwa pa ce pridejo avto pogledat, pa ne bo nč poškodovan? :hmm: z lopato nej ga enkrat udar nek :D . Aja sam se pomojm ne splača k lohk pol kšn še kazen dobi.
fermy19 Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 pol si pa misliš da je tvoj mito dober .. pa ti tole dajo gor: http://www.bikepics.com/members/dougon2whe...=504677&s=0 :unsure: :unsure: fajn bi bilo ,da kako rečete na to.. pa če ma kdo med vami tud tak narejeno :P
norc 16 Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 kaj zadnej 3 slike od celindrov so ko so lepo ribnili al kaj. ker nimam pojma kaj so to za eni opilki
NejcZ Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 Ma kdo od mitota zavorni cilinder in ročko za prodat? Se pravi komplet tisti del ko pride na balanco..?
JMatic Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 ej sam kwa pa ce pridejo avto pogledat, pa ne bo nč poškodovan? :hmm: z lopato nej ga enkrat udar nek :D . Aja sam se pomojm ne splača k lohk pol kšn še kazen dobi. lahko reces da je pocas peljal u rikvec pa je zadel tvoj motor pa je tako nesrecno padu da se je tako razbil...toj moj sosolc naredu..noben ni prsu nic pogledat heh...dokler da kuponcek....noben ne dvomi v krivdo...
_luke_ Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 Une slike k so od mitota, kukr je razvidno je zadeva solidno uštimana. Sam ni tok vredno vlagat v mitota rajš nek druzga kupš! Jst tudi lahko denem na mojga od hayabuse mašino pa bo.... KAJ POL NIMA NOBEDN LONCA ZA PRODAT?
JMatic Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 Une slike k so od mitota, kukr je razvidno je zadeva solidno uštimana. Sam ni tok vredno vlagat v mitota rajš nek druzga kupš! Jst tudi lahko denem na mojga od hayabuse mašino pa bo....KAJ POL NIMA NOBEDN LONCA ZA PRODAT? ne mores. ker je masina tezja od ceuga mitota...
Schmid87 Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 pol si pa misliš da je tvoj mito dober .. pa ti tole dajo gor: http://www.bikepics.com/members/dougon2whe...=504677&s=0 :unsure: :unsure: fajn bi bilo ,da kako rečete na to.. pa če ma kdo med vami tud tak narejeno :P :worship: kero mašino ma to? :hmm:
_Fingi_ Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 :worship: kero mašino ma to? :hmm: Jest bi reku da kšna Yamaha RD350... 2t, vzporedni 2 valjnik... ker ma ta YPVS - yamaha power valve system... moč je pa lih okol 50KM/zadnji gumi, kar je dost možno, glede na to da je original mašina dosegala 48KM. :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se