Mte :) Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 uuu fino :D jest sm pa mislu kok je to use drago :hmm: zdej me usaj noben nau mogu nategnt... no upam da sploh nikol nebom rabu barvat :D
RSmaniac Objavljeno Marec 19, 2005 Opozori Objavljeno Marec 19, 2005 Jst zdj kupujem cagivo mito pa me zanima za izpuh o gianelliju se je tuki že govorl pa o arrowu tud sam sm pa na netu gledu jolly moto izpuh pa je baje kr dobr. Če kdo kej ve kako je z tem izpuhom nej pove. Aja pa še ker uplinjač je najbolš za cagivo mito?
RSmaniac Objavljeno Marec 20, 2005 Opozori Objavljeno Marec 20, 2005 Dj nej en prosm pove kok je oznaka mikunijevega uplinjača velikost 35mm, pa kaj je bolš za cagivo mito: gianelli al jolly moto?
kađiva Objavljeno Marec 20, 2005 Opozori Objavljeno Marec 20, 2005 Hm za frgazar ne bi vedu :hmm: Glede auspuha pa ne vem zakaj bi menjaval tega serijskega,...men se zdi zlo dobr. Sem pa vidu na Grobniku enga italijana ki je imel gor Jolly moto auspuh in mu je kr dobr letela Cagiva :OK: ...mislim pa da kakšnih večjih razlik ni pri Gianelliju in Jolly moto auspuhu...mislim da bi se ful poznala razlika med enim in drugim se najbrž ne .) lp cagiva
Dolenc™ Objavljeno Marec 20, 2005 Opozori Objavljeno Marec 20, 2005 Glede ispuha je bilo že na prvih straneh te teme ugotovljeno da se NE splača. Če čš da ti bol leti dej 160 kit notr. Sicer pa najprej kupi motor, pa pol povej če ti bo prešvoh ;)
RSmaniac Objavljeno Marec 21, 2005 Opozori Objavljeno Marec 21, 2005 Sej sm se že pelu z mitotom se mi ne gre tok da bi nevem kok konjev prdobu gre se mi da je dobr izpuh k dam rad neki dobrga na motor.Uplinjač sm pa gledu a je lahko isti kokr je zok reku da je na aprilii mislm da je Dellorto VHSB 34 tu na cagivi mito?
Mte :) Objavljeno Marec 21, 2005 Opozori Objavljeno Marec 21, 2005 ja supr je tale... DUCATI! :slap: :wacko: :LOL2:
mi Objavljeno Marec 21, 2005 Opozori Objavljeno Marec 21, 2005 mene pa zanima kater olje uporabljate in kakšna je cena
Dolenc™ Objavljeno Marec 21, 2005 Opozori Objavljeno Marec 21, 2005 (popravljeno) Evo še moja lubica :004 PI ES: oprana je bla, nč mi ne pušča :) Popravljeno Marec 21, 2005. Popravil Dolenc™
Erik Objavljeno Marec 21, 2005 Opozori Objavljeno Marec 21, 2005 Če rabi kdo kakšne dele za Mitota http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornakolesa/oglas.asp?id=28662
Dolenc™ Objavljeno Marec 21, 2005 Opozori Objavljeno Marec 21, 2005 yozo :004 . K vem da sam nebi tega opazu, pa glih rabm neki malenkosti.
Dolenc™ Objavljeno Marec 22, 2005 Opozori Objavljeno Marec 22, 2005 Špegučka ni zato k nimam nosilca na tej strani za masko, pa pol raj ne dajem preveč teže gor :), ta nosilc je ena izmed malenkosti k mi manka ;). Špeguček pa mam :P
Hondaš Objavljeno Marec 22, 2005 Opozori Objavljeno Marec 22, 2005 a mi lahko kdo sam pove kok prblizn pride bt za cagivo mito letnik 91 , k ma kit 160ccm?hvala
kaduza Objavljeno Marec 26, 2005 Opozori Objavljeno Marec 26, 2005 Mene pa neki zanima, upam da zna kdo pomagat. Dons sm odšraufu čeljust(spredaj) ker sem hotel dobit ven ploščici da vidim če so še dobre. No, olje mi je odteklo, ploščici sm dobu vn in so še uredu. Zdej sm jih pa dau nazaj not use skupi zašraufu in zategnu in nalil zgori olje not in sm probu mal stisnt zavori in čist nč ne prime. Sploh ne prime, k da je ni. A bi mi lahko kdo svetoval kaj nej nrdim, zdej? lp
kađiva Objavljeno Marec 26, 2005 Opozori Objavljeno Marec 26, 2005 A tud če neki časa "pumpaš" ne prime nč? Drgač morš pa zrak ven spustit iz cevke .)
rebel Objavljeno Marec 26, 2005 Opozori Objavljeno Marec 26, 2005 pumpaj, drži ročico zategnjeno in spodaj na čeljusti odvij vijak ki je za spust olja.... potem vijak zategneš in spet pumpaš... to ponavljaš dokler ni spet trdo... čodno da je olje steklo ven.... od kje
Hondaš Objavljeno Marec 26, 2005 Opozori Objavljeno Marec 26, 2005 sem mu jest zrihtu, je ze v redu zdej :OK: zato pa smo sosedje :D
kaduza Objavljeno Marec 26, 2005 Opozori Objavljeno Marec 26, 2005 Zdej prime zdej prime...še neki me zanima,a je to normalno da ga pri nizkih obratih(3000,4000) mori če gas do konca stisnem al je treba kej frgazer zrihtat? lp
rebel Objavljeno Marec 26, 2005 Opozori Objavljeno Marec 26, 2005 Zdej prime zdej prime...še neki me zanima,a je to normalno da ga pri nizkih obratih(3000,4000) mori če gas do konca stisnem al je treba kej frgazer zrihtat? lp ← preveč zraka.... morda sedaj ko je še mrzlo zunaj... probaj ko bo 20+
kaduza Objavljeno Marec 26, 2005 Opozori Objavljeno Marec 26, 2005 preveč zraka.... morda sedaj ko je še mrzlo zunaj... probaj ko bo 20+ ← Ja tko je blo celo poletje prejsnje..tko da nevem
Grilzz Objavljeno Marec 26, 2005 Opozori Objavljeno Marec 26, 2005 Ne se bat, niso te mašine delane za to da jih na polno obrneš pr 3k rpm, pa tudi nima smisla da takrat že na polno obrneš ker nima motor nič moči.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se