Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

okoli 2k jo cenim, mogoče kakih 100€ manj..........fermy ni problema, pridi iskat in plačaj, potem pa jo zarad mene lahk zakurš :D

Objavljeno

pismo k nimam 100manj od 2000 :)

.. bi jo kupu...

Objavljeno
Z mitjatom? Msn na PM

Z njim se poznam ker zraven žviva, od tega iz novga mesta (prejšni lastnik od koci-tovga mitota) pa sm dobil štavilko!

Dej koci mene bi zanimale slike od tega tvojga mitota, kr ga očitno še nism vidu...

Objavljeno
Z njim se poznam ker zraven žviva, od tega iz novga mesta (prejšni lastnik od koci-tovga mitota) pa sm dobil štavilko!

Dej koci mene bi zanimale slike od tega tvojga mitota, kr ga očitno še nism vidu...

A ni bil prejšni lastnik gapi?

Objavljeno

ej koci.. kolko lastnikov je že mel tvoj mito

Objavljeno

jst sm mislm da tretji, s tem da prejšnji ni mel registriranga nikol, in sm prepis naredu direkt z gapijem

Objavljeno
ej koci.. kolko lastnikov je že mel tvoj mito

sj to se da tm na interenetni strani pogledat. nevem kera je že :) utiškaš pač številko prometne pa registracijo, in napiše kolkrat je biu registriran oz. kolk lastnikov je meu :)

Objavljeno

se da ja ampak tle je ena fora, če si motor odjavu in ga nato spet prjavu (pa ni nujn da je motor zamenu lastnika) se šteje en lastnik več :yes:

Objavljeno
sj to se da tm na interenetni strani pogledat. nevem kera je že :) utiškaš pač številko prometne pa registracijo, in napiše kolkrat je biu registriran oz. kolk lastnikov je meu :)

a keri lastniki so bli tud pokaže? k bi jest rad najdu pruga lastnika, dej če kdo najde to stran nej prpopa link nekam

Objavljeno
a keri lastniki so bli tud pokaže? k bi jest rad najdu pruga lastnika, dej če kdo najde to stran nej prpopa link nekam

nop lastnika ne napiše. ker to so tajni podatki :)

Objavljeno
preber kaj sm zgori napisu

sej sm, sam mi ni jasn zakaj bi ga sploh kdo odjavlov

Objavljeno

Meni prov napiše, de sm 3 lastnik kokr mi je prejšni lastnik tudi povedal...žal pa je tudi kle preveč kilovatov kakor tudi u prometnem (sm upal da je mnj :whistle: )

Objavljeno

koci... a lahko enmu kolegu predlagam tvojga mitota.. :) če ja mi lahko kako sliko pošleš ?

Objavljeno

lahko zarad mene, sam sliku bom pa jutr k bo dan

Objavljeno
lahko zarad mene, sam sliku bom pa jutr k bo dan

ej koci majketi zažgi ga ... da vidm kak gori mito :worship:

Objavljeno

Dej še meni pošli slike, me res zanima :whistle:

Objavljeno
Dej še meni pošli slike, me res zanima :whistle:

A ga nimaš ti že? :krneki: :unsure:

Objavljeno

koči men tud O:-)

zakaj? ne vem :P kr tko

i like mito :fredy:

Objavljeno
A ga nimaš ti že? :krneki: :unsure:

Pa sej veš kako je...morš spoznat konkurenco :worship: :krneki:

Objavljeno

Da se pol direkt spoznaš ko se na servisu dobita...

Objavljeno

študira kdo od vas na kako srečanje spomladi... sam prašam :) ??

Objavljeno

ja.jest bmo do Gorickega skocu 2., 3. maj....mam zastonj vse :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!