Grilzz Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 Ja zato so bili pa moderatorji, samo se mi zdi, da so v tej podkategoriji čisto obupali.
FlamE#7 Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 fantje a veste neki k je blo govora u ajnšpricu v mitotu- no ni res. ima samo isti elektronsko krmljen fergazer dellorto 28 kot ga imajo 07+ modeli rs. pa enako zagiftan avspuh od zacetka do kraja. iz istega razloga kot pri rs- euro3 tko da to ni noben bau bau. lp
C4V4L13R Objavljeno Februar 8, 2008 Opozori Objavljeno Februar 8, 2008 http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/moto-testi/?n=6105 tole vas bo zanimalo ;) preberte si celotno zadevo v pdf
RHonda Objavljeno Februar 8, 2008 Opozori Objavljeno Februar 8, 2008 (popravljeno) No kle je končno končna hitrost uradno podana. Jest vam povem iz izkušenj, chesterfield gre s svetlobno hitrostjo mimo :naughty: Pa čeprav samo po števcu 170 Popravljeno Februar 8, 2008. Popravil DejaVu
FlamE#7 Objavljeno Februar 9, 2008 Opozori Objavljeno Februar 9, 2008 ja oh snap ane... pac gre samo 165. sam morte vedt da je gustinčič konj. pomoje gre enih 175-180 z primerno lahkim voznikom pa mal mn benza pa to... je pa lepo vidt 5.9 do 100 :worship:
_luke_ Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 Pa kaj je zej kle na mito forumu...nima nobedn nobenih problemov :OK:
JeRn3j Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 Pa kaj je zej kle na mito forumu...nima nobedn nobenih problemov :OK: NE noben nima več mitota :lol1: :lol1: :lol1: usi zakurl :P
kukec1 Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 imamo še, imamo, in bo spet zalaufal kot urca... samo letos je pa skrajni čas pri meni za menjavo bata.....po 15k prevoženih, je samo še vprašanje časa kdaj zariba... :D
_luke_ Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 Moj ma novo srčko to sezono...zdej bi mogla bit razlika občutna :worship:
brembo Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 imamo še, imamo, in bo spet zalaufal kot urca... samo letos je pa skrajni čas pri meni za menjavo bata.....po 15k prevoženih, je samo še vprašanje časa kdaj zariba... :D zakaj bi menjavou če ti vredu dela?mito je itak narjen da se vrti :whistle: pr men je bla sam ena generalna pa je meu ogromnu km
Grilzz Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 Mogoče zato, ker je tako predvideno v servisnih intervalih in ker je ceneje ce zdaj zamenja bat, kot potem ribato rihtat.
_luke_ Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 Jst mam možnost poslat po prjatlu cilinder v vertex italija, kjer vstavjo novo pušo...cca 150€, pol pa še bat 80€, pa kaki ležaji....bolš de menaš bat :winkiss: Sm mal gledal zapiske (zapisoval sem si kilometre in porebljen bencin) in sm ugotovu de mi pije 12.2l/100 :eek: Kaj sam meni tok pije al je normalno (je pa starejši mito z 30KM)?
Dolenc™ Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 Ni glih normalno, men je 7 brzinc pil točno 7l, če je bil oreng teran.
kukec1 Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 jaz ko sem se v šolo vozo, 20 km v eno stran. brez priganjanja sn mel 6.6L porabe....
brembo Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 meni je tudi tam nek okul 7(seven speed)...no pa da še mal nostalgije obudim kolk vam kej potegne mito v četrti do konca po števcu seveda? :krneki:
Rizla Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 Em ej a kdo od vs ve ke bi lahko dubu nalepke za plastike na mitotu n sicer nalepke od AGIPA BREMBOTA USAG-a in tist napis k pise CAGIVA thx***
_luke_ Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 Dol u italiji se da naročt vse nalepke...sm jst enih par
Rizla Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 Dol u italiji se da naročt vse nalepke...sm jst enih par aham kasna je pa kej cena?? pa ce je razumljiva mi poves kako se nrdi to:D:D
kukec1 Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 meni jih je :wub: reesko :wub: mastno drago prodal.....sej za to bo še dobo svoje :naughty:
_luke_ Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 Lej, takrat sm se sam nek martrov (največji problem je blo sploh z italjani se kej zment), pol sm pa kar u NITRO.SI (naša trgovina :worship:) zna prodajalc italjansko in iz italije nasploh vse prpele kar čš. Samo njega kontaktirej (je tulifonska na tej strani) in se zmeni. Cena pa ni bla prehuda kot bi prčakval :winkiss:. Sam se ne spomnem kok je blo, bolš da se sam zmeniš!
Rizla Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 meni jih je :wub: reesko :wub: mastno drago prodal.....sej za to bo še dobo svoje :naughty: haha on je itaq en lopou hehe:D drgac pa razmislam da bi jih dou nrdit heh sam k nevem kako bi mi lahko tm iste nrdil...:D hehe kako da poberm mere od nalepk itd... tko da ja neda se mi lih jebat z unimi italjani tko da ce pozna kdo se ksno vrjanto naj mi pove :worship: :worship: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
reesko Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 meni jih je :wub: reesko :wub: mastno drago prodal.....sej za to bo še dobo svoje :naughty: un k je delu mi je dvojno jih naredu..dau sem ti po manj kot polovici cene... ;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se