reesko Objavljeno Marec 23, 2008 Opozori Objavljeno Marec 23, 2008 jst sm meu z notranje strani plastike tako umazane od olja da kr konc :D res svinjske...sam jebiga...na vsake tok časa dol pa pucat :P
FlamE#7 Objavljeno Marec 23, 2008 Opozori Objavljeno Marec 23, 2008 jst mam tut... sam uzamem chain clean pa krpico pa ribat.. aja a je to normalno da mi saje dol tecejo? pa ce stoji mi uspodi črno rata..
JeRn3j Objavljeno Marec 23, 2008 Opozori Objavljeno Marec 23, 2008 jst mam tut... sam uzamem chain clean pa krpico pa ribat.. aja a je to normalno da mi saje dol tecejo? pa ce stoji mi uspodi črno rata.. to je tud men delal :BUA:
Igorr Objavljeno Marec 23, 2008 Opozori Objavljeno Marec 23, 2008 Hehe, čar zweitakterjev. :) P.S.: Meni je tudi na APN 6 to delalo. :evilgrin:
JMatic Objavljeno Marec 23, 2008 Opozori Objavljeno Marec 23, 2008 kasn chainclean pa krpico....Meglio pa slauf...brez muke...tut dotaknt se ni treba
Igorr Objavljeno Marec 23, 2008 Opozori Objavljeno Marec 23, 2008 kasn chainclean pa krpico....Meglio pa slauf...brez muke...tut dotaknt se ni treba Škoda chain cleana. Je WD-40 čisto OK.
_luke_ Objavljeno Marec 23, 2008 Opozori Objavljeno Marec 23, 2008 Jst nimam niti ene same kaplce...lohde je sam dihtunga slaba?
k0ci Objavljeno Marec 23, 2008 Opozori Objavljeno Marec 23, 2008 na izpuhu ni dihtunge, lahko da imaš preslabo mešanco
fermy19 Objavljeno Marec 23, 2008 Opozori Objavljeno Marec 23, 2008 ful me razpizdi to ne.. ko je celi motorček tak lepi pol pa pa po avspuhu neke mastne kaplice.. koda mu je prišlo :D
reesko Objavljeno Marec 23, 2008 Opozori Objavljeno Marec 23, 2008 na izpuhu ni dihtunge, lahko da imaš preslabo mešanco obstaja dihtunga...vsaj v kompletu dihtung, ki sem ga imel jaz slabo vas na VSŠ-ju učijo
JMatic Objavljeno Marec 23, 2008 Opozori Objavljeno Marec 23, 2008 (popravljeno) res je dihtunga, tut jest sm jo menjal..no mehanik jo je Popravljeno Marec 23, 2008. Popravil Im_a_ridah
k0ci Objavljeno Marec 23, 2008 Opozori Objavljeno Marec 23, 2008 ja tudi jaz sem dobil dihtungo zraven, samo je nimaš kam dat ker je tam na izpušnem tak kanal kamor pride prirobnica od izpuha, dihtuga je drgač taka kot na skuterjih ali frčakih, le da je povečana s tistim da mogoče nima dobre mešanice sem mislil da bolje da malo neizgorjenega olja steče ven in spucaš enkat letno kot da ti zariba ker ga je premalo
Dolenc™ Objavljeno Marec 23, 2008 Opozori Objavljeno Marec 23, 2008 Dihtunga je, za vsak slučaj se lahko da pa še tisto tesnilno maso čez in pol nima iz kje kaj kaplat. Da pa se olje nabira na avspuhu, pa pomeni da premalo tiščiš :)
fermy19 Objavljeno Marec 23, 2008 Opozori Objavljeno Marec 23, 2008 se nemorem bol tišat.. če pa so blokade not :D :D :D
Schmid87 Objavljeno Marec 23, 2008 Opozori Objavljeno Marec 23, 2008 poj mam pa js kr srečo z RSko da mi nč ne šprica :P nč ne skwrta :D hah
_luke_ Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 (popravljeno) Lej dihtunga je zato narjena da nekaj tesni, brezveze jo nebi blo niti v kompletu. Vun ti pa ščije ker mešanca ne izgoreva prov...z drugmi besedami kot so že povedali ga ne tiščiš dosti :winkiss: Popravljeno Marec 24, 2008. Popravil _luke_
JeRn3j Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 Lej dihtunga je zato narjena da nekaj tesni, brezveze jo nebi blo niti v kompletu. Vun ti pa ščije ker mešanca ne izgoreva prov...z drugmi besedami kot so že povedali ga ne tiščiš dosti :winkiss: lohk ga skos drži nad 10.000 pa bo isto ven teklo... dej mer no s takimi :winkiss: tisto so se zajebavali z tiščanjem
_Fingi_ Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 (popravljeno) Dejstvo je, da so ta olja, TTS &shit, narjena za visoke obrate, zato res pri nizkih bolj paca vse skp. Amapk, ja, tud če ga boš močno navijou, ti bo še zmer tekl. Popravljeno Marec 24, 2008. Popravil _Fingi_
JeRn3j Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 (popravljeno) Dejstvo je, da so ta olja, TTS &shit, narjena za visoke obrate, zato res pri nizkih bolj paca vse skp. ma kljub vsemu ne bo nič pomagalo če ga bo skos nad 10.000 vrteu no :D nikoli ne bo popolno izgorevanje, tako da se bo zmer pacalo... no si popravu pol :D Popravljeno Marec 24, 2008. Popravil JeRn3j
_luke_ Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 Ma kako pol enim paca, drugim pa ne? Pomoje je redk motor na karburator ki ima popolno izgorevanje, razn kšn napravljen za dirke. Sošolc ki ma TDR mu ful paca (ne pr kolenu ampak na koncu avspuha), ko je hladn zad nardi dimno pregrado ko je topu pa mal manjšo :whistle:. Tko de al je vžig premaknjen al pa je mešanca napačna. Jst osebno uporabljam castrol 720 ter agip racing (al nek tazga) in nimam nobenih problemov! :krneki:
JeRn3j Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 (popravljeno) Ma kako pol enim paca, drugim pa ne? Pomoje je redk motor na karburator ki ima popolno izgorevanje, razn kšn napravljen za dirke. Sošolc ki ma TDR mu ful paca (ne pr kolenu ampak na koncu avspuha), ko je hladn zad nardi dimno pregrado ko je topu pa mal manjšo :whistle:. Tko de al je vžig premaknjen al pa je mešanca napačna. Jst osebno uporabljam castrol 720 ter agip racing (al nek tazga) in nimam nobenih problemov! :krneki: odvisno kake dihtunge so/ v kakšnem stanju dihta use skupej... nima nbene veze to kok motor tišiš pa kako ole maš :slap: men je tekl ker so ble dihtunge za en K*?", tko da ni treba tle klobas prodajat. Če pa teb ne naredi "dima" ko je motor mrzu, pa povečaj olje, ker dimna zavesa more bit. Da ne boš pol spet... :cry: grd mito ... titi jebena jajca od mitota... sranje italjansko spet je zagrabu :headbang: :cry: Popravljeno Marec 24, 2008. Popravil JeRn3j
_luke_ Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 (popravljeno) odvisno kake dihtunge so/ v kakšnem stanju dihta use skupej... nima nbene veze to kok motor tišiš pa kako ole maš :slap: men je tekl ker so ble dihtunge za en K*?", tko da ni treba tle klobas prodajat. Če pa teb ne naredi "dima" ko je motor mrzu, pa povečaj olje, ker dimna zavesa more bit. Da ne boš pol spet... :cry: grd mito ... titi jebena jajca od mitota... sranje italjansko spet je zagrabu :headbang: :cry: Ja ga viš strokovnjaka, mnj nakladej in drugim soli pamet :D. Jst nism reku de meni ne kadi ko je hladen, to itaq vsi 2t. Ko je topu pa skor nč... Popravljeno Marec 24, 2008. Popravil _luke_
FlamE#7 Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 jest mislm da je to cist normalno da kksna kaplca črna uspodi rata...
JeRn3j Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 jest mislm da je to cist normalno da kksna kaplca črna uspodi rata... seveda... če pa koga mot pa silikon u roke pa use možne lukne zafilat... pa neo nič več kapljic :D
FlamE#7 Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 (popravljeno) kva pa če je to normalno da gre vn to neizgoreno pa da je to nrjen tko k če bi šu tko po avspuhu bi zaribal k bi nakonc blo tok olja notr u avspuhu unga črnga neizgorenga da bi zapru lukno pa bi zaribal :ninja: :ninja: :ninja: Popravljeno Marec 24, 2008. Popravil FlamE#7
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se