Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

MITOLOVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ubistvu mitolover in denial,l kar je saj 1000% hujk kuker drgač

post-4351-1208298723_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil Dolenc™
Objavljeno (popravljeno)

Mam sledeč problem: ko denem kluč na kontakt ventil nardi tisto zadevo(motorček) potegne ga gor in spet dol. Mslim de bi tko moglo bit! Problem se pa pojavi ko vžgem, ventil samo stoji na mestu in ne hodi po obratih?! Kje se skriva problem?

Popravljeno . Popravil _luke_
Objavljeno

sej se ne odpira po obratih... on se na enkrat odpre pri približno 7k obratih......

Objavljeno

Pa pol je tko to te ko je kontakt se ventil odpre in zapre?

Objavljeno
Pa pol je tko to te ko je kontakt se ventil odpre in zapre?

Ja

Objavljeno

Se pravi na začetku mi dela OK, pol med vožnjo pa je stalno zaprt oz ga ne odpira! Edino motorček je lahko zjeban. Je mel že kdo kdaj kake podobne probleme? Je že kdo razkopaval motorček?

Objavljeno

Lahko ga tko naštimaš da bo skos odprt.

Probej spucat ventil, če bo kj pomagalo. Ponavadi motorček crkne glih zarad tega, ker se zapaca, pa na silo odpira in pol... gre :)

Objavljeno

ej a pr mitotu se pa neda vn uzet pa zaflikat lukno tko k pr aprilii?

Objavljeno

Problem je rešen in morm se zahvalt fingiju, ki me je prepričal de nsim kej razdiral :worship: Dobil sem drugo elektronko od ventila in zdej odpira normalno! Lukne se pomoje ne da zašolat, pač pa ventil vzdigneš do vrha in ti gre na visokih, na nizkih smrt :krneki:

Objavljeno

mi lahko pove kolko olja je še v menjalniku takrat ko je na minimumu ( po merici )

Objavljeno

minimum, lih tolko da prideš domov in natočiš novega.....ne se igrat s tem ker je brez veze, liter olja pride 5€, škode pa lahk narediš za 1000€

Objavljeno

sej sem menjal olje ne pa sem natočo not 0.7 .. pa dal plastike gor pa vse .. pol pa pogledam v knjigo pa piše da je 0.8l .. za pa se mi ne da šraufat spet :D ( ko sem pa dal merico not je pa bla do maximum.. mogoče še ni steklo olje vredu al kaj..)

Objavljeno

na tvojem mestu bi jaz takoj dal dol tisto eno plastiko (oz. dva kosa) pa nalil še tist dcl noter

Objavljeno
sej sem menjal olje ne pa sem natočo not 0.7 .. pa dal plastike gor pa vse .. pol pa pogledam v knjigo pa piše da je 0.8l .. za pa se mi ne da šraufat spet :D ( ko sem pa dal merico not je pa bla do maximum.. mogoče še ni steklo olje vredu al kaj..)

in to je smešno ne?

zarad takih kretenov k si ti pol ribajo mitoti pa crkujejo..pa ne sam mitoti..tud ostale 2T "bombe"...sej boš vidu k se tud motorju vozt ne bo dal(k bo zaribu)

Objavljeno

Sej kaj pa rabeš šravfat, daš ščit dol pa noter dotočiš in to je to.

Objavljeno (popravljeno)

glej..jaz sem tak razmišljal zakaj bi te ribno če manka 1 deci al pa pol deci olja.. .. sej še je vedeno not 0.7l

(ko sem pa prvič not vlial je kazalo da je na maximumu pa sem dal not 0.7 .. potem ko sem pa v knjigo pogledal pa je pisalo da je treba 0.8l dat not.. )

Popravljeno . Popravil fermy19
Objavljeno
glej..jaz sem tak razmišljal zakaj bi te ribno če manka 1 deci al pa pol deci olja.. .. sej še je vedeno not 0.7l

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ne razumeš se meni zdi :D

Objavljeno

ni mi jasno.. kaj te tisti deci.. v frčeku ga sploh mel nisn :D :D

Objavljeno

Zdaj bi mel v tem času že plastike doli, olje dolito in plastike nazaj gor.

Objavljeno

ko sem prvič pogledau na mero je kazalo da je na maximumu.. pa sem mislo da je ok.. in sem dal plastike nazaj.. potem pa grem gledat malo po knjigi pa vidim da pise 0.8 l... jaz pa sem dal not 0.7 l

Objavljeno
ko sem prvič pogledau na mero je kazalo da je na maximumu.. pa sem mislo da je ok.. in sem dal plastike nazaj.. potem pa grem gledat malo po knjigi pa vidim da pise 0.8 l... jaz pa sem dal not 0.7 l

ma jebote bog nej ti že čimprej zariba

Objavljeno

daj nea tega želi najbolj ohranjenemu mitotu v slo...

Objavljeno

evo pa mi je mojster obrazložo.. novejši mitoti majo 0.7l v menjalniku , ker pa je kniga še od 03 letnika pa piše 0.8 :)..

Objavljeno

dajmo, dajmo roke v zrak :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:

mojsteeeeeer :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

kaj bi mi brez takih vaških mojstrov :naughty:

(ne bi nam nč crkval)

Objavljeno
daj nea tega želi najbolj ohranjenemu mitotu v slo...

Fermijev mito najbol ohranene v slo? :worship: (si mogoče mislu v evropi :D)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!