JeRn3j Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 (popravljeno) kwa pa tebe đerko drka??? da neznam pisat? ce misls velike zacetnice pa vejce pa to se mi neda pisat...LOL k da neznas preprd pa iz tega razumet kaj sm mislu cjoooo sej se vid ledina hahaha=P=P=P=P ne teb se vid da hodš nanekibilokaj že kar ni šoli podobn :lol1: hec stari mal te živceram :P Kaj pa tebe đerko drka??? Da ne znam pisat? Če misliš velike zacetnice, pa vejce pa to, se mi ne da pisat...LOL Kot da neznaš prebrati pa iz tega razumet kaj sm mislu cjoooo. Sej se vid - Ledina hahaha=P=P=P=P bolše zgleda ... do drugič se nauči: - vejice - velike začetnice - smiselne stavke - črkovanje - aja pa večina besed ki se začno na ne se piše narazen (ne znam, ne vem ...) spet drugih ne (nebo, Nejc itd. ) Pol pa jst mislim da nimam pojma o slovenščini :lol1: :winkiss: aja haha :topic: Popravljeno Maj 6, 2008. Popravil JeRn3j
reesko Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 ja kak je pa z menjavo bata če so še blokade not... potem bi lahko komot delau 20k ? ali več.. ne pretiravaj... bat menjaj na 15k km... bat stane 80€...raje daj teh 80€ kot da ti zariba in boš imel čez 500€ stroškov(lahko pa še več) pa še mirno se boš vozil... P.S. če bo še 1x imel 125 2T bi raje bat menjal na 10k...
JeRn3j Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 (popravljeno) bat se menja na 15.000 ne pretiravej jaz sm se sicer vozil 17.xxx pa še malo, ampak sem točno vedel kako se je ravnalo z motorjem, zato sm to upal, tebi pa to odsvetujem :) sploh če kupuješ motor ki ima vsaj 10.000km+ oz. si ga kupil s toliko in več kilometri :) Popravljeno Maj 6, 2008. Popravil JeRn3j
reesko Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 kolega je imel prvi bat na rs125 2003 do 21k km...pol je pa prodal... motor je skoz gonu na pouno..šel mu je pa k ps(odprt...) pol je pa motor prodal... (takrt je moj mito dobr še delu pa sm ga dol poču hihihi) đeri pojej me zdej :P
JeRn3j Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 kolega je imel prvi bat na rs125 2003 do 21k km...pol je pa prodal... motor je skoz gonu na pouno..šel mu je pa k ps(odprt...) pol je pa motor prodal... (takrt je moj mito dobr še delu pa sm ga dol poču hihihi) đeri pojej me zdej :P ej boli me k... to je preteklost že :P itak pa veva kdo je zmagu; moja rska ali tvoj mito :P se še spomniš aprilia rs FTM :winkiss:
reesko Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 ej boli me k... to je preteklost že :P itak pa veva kdo je zmagu; moja rska ali tvoj mito :P se še spomniš aprilia rs FTM :winkiss: oh đeri, đeri :P
JMatic Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 kdo od vas mitoownerjev je biu donspred DIFom, ste na slovanu mel pomoje troboj ...ena sredna sola
_luke_ Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 Ja vse je odvisno od lastnika...kašno ole tankaš, kok ga tiščiš, pa če ga segreješ mau prej...kolegu je zaribal zato kr je ole meu kar u eni kastrolci polhni smeti in je tisto not zlil :headbang:
FlamE#7 Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 Ja vse je odvisno od lastnika...kašno ole tankaš, kok ga tiščiš, pa če ga segreješ mau prej...kolegu je zaribal zato kr je ole meu kar u eni kastrolci polhni smeti in je tisto not zlil :headbang: nerabs polhn smeti veš že en kamenček je dost..
Rizla Objavljeno Maj 8, 2008 Opozori Objavljeno Maj 8, 2008 kdo od vas mitoownerjev je biu donspred DIFom, ste na slovanu mel pomoje troboj ...ena sredna sola hihi a si vidu bisrcka=P
fermy19 Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 se da gumo od motorja z enekcijo popravit , kot pri avtu ? na sredini mam predreno.. hvala! lp
kukec1 Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 se da... h goričanu pelji ti bo zrihtal, meni je tudi...
JMatic Objavljeno Maj 10, 2008 Opozori Objavljeno Maj 10, 2008 se da gumo od motorja z enekcijo popravit , kot pri avtu ? na sredini mam predreno.. hvala! lp se da..pa se lepo. s jest tut meu na mitotu popravleno tkole
kukec1 Objavljeno Maj 11, 2008 Opozori Objavljeno Maj 11, 2008 nwm 1500sit al kolk je blo ne vem več....
_luke_ Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 Ej ni konkretne debate kle :( Kdo iz okolice postojne z mitotom (vidu sam od odzadj)?
Rizla Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 Ej ni konkretne debate kle :( Kdo iz okolice postojne z mitotom (vidu sam od odzadj)? emmm loh da si mene vidu... ce je bla lublanska registracija
urbanc Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 Kej pa kdo iz okolice NG? Vidu dve cagivi...črno in rdečo... :worship:
_luke_ Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 Kje pa si vidu ta dva :D? Jst mam drgač goriško registracijo...rdeč sm
urbanc Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 Ammm.....mimo telovadnce! Črna pa okol TŠCja. :whistle: Tko d zej manka samo še moja rumena :evilgrin:
macak333 Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 emmm loh da si mene vidu... ce je bla lublanska registracija Da slučajn nisi ti zadjič v ponedeljek se mi zdi da je bil, mel parkirano cigavo tm kjer je metoda?
_luke_ Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 Pa kolk nas je pol primorcu...jst osebno poznam 2 z mitoti (jst, edn iz ilirske b.)
Rizla Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 Da slučajn nisi ti zadjič v ponedeljek se mi zdi da je bil, mel parkirano cigavo tm kjer je metoda? uhum hehe s ke pa si ti da ves ke je metoda???
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se