Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

jap... jan plestenjak je pa svoje cajte vozu tomos 4ko ;)

Objavljeno

aja 4 ko.. zaj pa vem od kot mu osnova za njegove pesmi!

Objavljeno

gre kdo na kolo s pomoznim motorjem?

:evilgrin:

Objavljeno

A ma kdo dele za mitota? Bi rabu dva žmigovca (al pa usaj šipci za žmigovc :) ) pa posodo za ole za prvo bremzo. Pa kok bi bla cena če ma?

Objavljeno

Uuuu mamo novga lastnika mitota?? Dej pukaž kerga si kupo...

Objavljeno

Kero olje gre že v menjalnik? zmer pozabm, pa tok se govori o temu...

pa, čimprej bi rabu. ma kdo? :whistle:

Objavljeno

hvala :) :*

sm zdej najdu, shell advance gear oil 10w40... 2t...

upam da bo :)

Objavljeno

mislim da je bolj pomembno razmerje to 10w30, kot pa znamka... ker v avtu maš tut različna razmerja, in se ločijo po gostoti....

Objavljeno

A je ker od kle probou z mitotm pu zadn? :worship:

Objavljeno

smo smo :OK: , samo po sprednji gre laže...

Objavljeno
A je ker od kle probou z mitotm pu zadn? :worship:

smo smo :OK: , samo po sprednji gre laže...

oboje z lahkoto :D

Objavljeno
Uuuu mamo novga lastnika mitota?? Dej pukaž kerga si kupo...

Ne nimam novga sm zanč sm padu pa sm to razbov. Drgač mam pa tacga k ti sm da je ceu rdeč.

Objavljeno

:headbang: :headbang: :headbang: Dns sm ga po desnem boku zapelal...rezultat jepodrsan kombinezon, škorni, desn bok kr

pošmirglan, pa avspuh mau...boga mati :wacko:

Objavljeno
:headbang: :headbang: :headbang: Dns sm ga po desnem boku zapelal...rezultat jepodrsan kombinezon, škorni, desn bok kr

pošmirglan, pa avspuh mau...boga mati :wacko:

bols to kokr pa da si ti podrgnn;) belive me;)

Objavljeno

Jst sm pa še nogo spod zatknu de nebi motorja took oravsal... :worship:

Objavljeno
Jst sm pa še nogo spod zatknu de nebi motorja took oravsal... :worship:

neumnost kukrkol uzameš... škorni in hlače so dražji od bočne plastike... poškodba noge zarad katere ti do konca živlena kolen vn meče... ni dnarja ki bi to popravu... pa lahko samo na mestu pade motor teb na nogo grejo križne vezi in si v riti ;)

Objavljeno

a se ti mitoti drugač dost kvarjo ???

Objavljeno

a RSKe letijo ?

:D

kokr ga merkas, men ni ribnu nikol pa sm su doskrat po AC do morja SKOS do daske

Objavljeno

dons sm se pa s fotrom zmenu pa mi je dau svojega Suzukija GSF 600 bandita, da sem lahko sel z njem v solo. In skratka prvi vtisi ODLICNI.

Od dolenskih toplic proti crnomlju ( ce sploh kdo ve kje to je ) je letolo 190 drugace sem pa vedno vozil po pravilih.

In odlocil sem se da si KONCNO kupim motor ki bi zmogel vsaj nekaj od te surove moci.

Zdej ze nekaj casa cakam na KTM EXC 125 in nikakor nemorem dobit enega ki bi bil kje iz kake blizu drzave pa da bi bil tudi v mejah normale glede cene, zato sem se odlocil, da bi MOGOCE uzel kar Cagivo Mito saj reesko ma KTM SX 125 pa je reku da se nemore primerjat s cagivo kar bi lahko bilo zanimivo. Vendar pa sem imel do sedaj RS in nekako po tem ko ze nekaj casa sedim na Hondi CR 250 mi bi bilo bolj usec da uzamem neko HARD ENDURO/SUPERMOTO varianto.

edino kar pride v postev in bi se dalo dobit v Sloveniji od Supermototov pa da bi vsaj malo leteli sta Husqvarna SM ( ni nobene pametne na prodaj ) in Aprilia MX ( to se pa da dobit).

Tako da vsa vse poznavalce Cagive sprasujem

Mito ALI Aprilia MX?

Sicer pa sem ze najdel popolna motorja za mene. Samo vsedem se v avto in grem enega iskat, vendar se moram prej odlocit katerega.

dobite za 5 litrov bencina, ce mi bo res kdo pomagal da se bom dokoncno odlocil.

Objavljeno

uhum...hvala bogu da MITO :worship: :worship: :worship:

Objavljeno
uhum...hvala bogu da MITO :worship: :worship: :worship:

se mi je kar zdelo. Ce bi dal pa v temo od Aprilie MX potem bi pa vsi rekli Aprilia.

A bo dal kdo kaksen pameten razlog? :o

Objavljeno
dons sm se pa s fotrom zmenu pa mi je dau svojega Suzukija GSF 600 bandita, da sem lahko sel z njem v solo. In skratka prvi vtisi ODLICNI.

Od dolenskih toplic proti crnomlju ( ce sploh kdo ve kje to je ) je letolo 190 drugace sem pa vedno vozil po pravilih.

In odlocil sem se da si KONCNO kupim motor ki bi zmogel vsaj nekaj od te surove moci.

Zdej ze nekaj casa cakam na KTM EXC 125 in nikakor nemorem dobit enega ki bi bil kje iz kake blizu drzave pa da bi bil tudi v mejah normale glede cene, zato sem se odlocil, da bi MOGOCE uzel kar Cagivo Mito saj reesko ma KTM SX 125 pa je reku da se nemore primerjat s cagivo kar bi lahko bilo zanimivo. Vendar pa sem imel do sedaj RS in nekako po tem ko ze nekaj casa sedim na Hondi CR 250 mi bi bilo bolj usec da uzamem neko HARD ENDURO/SUPERMOTO varianto.

edino kar pride v postev in bi se dalo dobit v Sloveniji od Supermototov pa da bi vsaj malo leteli sta Husqvarna SM ( ni nobene pametne na prodaj ) in Aprilia MX ( to se pa da dobit).

Tako da vsa vse poznavalce Cagive sprasujem

Mito ALI Aprilia MX?

Sicer pa sem ze najdel popolna motorja za mene. Samo vsedem se v avto in grem enega iskat, vendar se moram prej odlocit katerega.

dobite za 5 litrov bencina, ce mi bo res kdo pomagal da se bom dokoncno odlocil.

o vem kje to je ja, sem šel v soboto, ampak kontra smer, me je tko spajtlalo tam pri onem britofu mal naprej od podturna proti semiču (na samem) da morm nujno kupit blažilec :xx:

ti pa se boš moral najprej odločit ali SS ali SM, kaj ti bolj paše, od SS pa itak zmaga mito :worship:

Objavljeno

mito itak :worship: :worship: :worship:

dej revežom mal denarja da bo usaj se mal konkurence za aprilio no.. :naughty:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!