Grilzz Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 A ti motor vžge če probaš v leru? Če ti ne vžge le ko je v prestavi ali ti ugasne ko prestaviš v prvo je možno da je napaka v stikalu na tački, ki ne dovoli vžiga v prvi prestavi če je motor na tački. Varovalka pa je verjetno nekje pod sedežem, sicer pa preglej po kablu ki vodi iz akumulatorja.
Hondaš Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 jest mam varovalke pr akumolatorji 5-10 cm stran.tko da ce jih bos isku jih bos najdu :D
kaduza Objavljeno April 27, 2005 Opozori Objavljeno April 27, 2005 Ne vzge ne glede na to ce je u prestavi al pa v leru. To tle nima veze. Lahko da je tut kej s starterjem?
mi Objavljeno April 27, 2005 Opozori Objavljeno April 27, 2005 mogoče mal off topic sam pr ns je štarter zajebavu na čolnu pa ni užgov, če pa si po štarterju mal potolku medtem k si ga pržigov pa je užgov! probi mal potolčt po njem da vidš če bo delu :?
JMatic Objavljeno April 27, 2005 Opozori Objavljeno April 27, 2005 koncno sm se zavzel pa posmekou tele moje pozicijske lucke.... :OK: :OK: :OK: sicer sm popucou tut ketno pa sm prvic odkar mam motor dojel da je resnicno DID zlata :>>
kaduza Objavljeno April 27, 2005 Opozori Objavljeno April 27, 2005 Hude luci! :devil: A kdo ve kje se da nabavt u lj ksn filtr sportn za mitota? K dons sm probu mal brez originalnga filtra pa se kr neki pozna. No a kdo ve kje se prodaja to pa kaksna je prblizna cena? Aja a pa more bit prov za mitota al pac na use pasejo? lp
JMatic Objavljeno April 27, 2005 Opozori Objavljeno April 27, 2005 (popravljeno) mislm da ma K&N univerzalne.... cena je priblizno 10k, pa brez nastavitev fergija. so pa konusni pa obicni ovalni. ne vem sicer tocno kje se jih dobi sam pomoje bi jih mel na vsakmu servisu? :? :? Popravljeno April 27, 2005. Popravil mitofreak
d€nzi Objavljeno April 27, 2005 Opozori Objavljeno April 27, 2005 hm glede filtra se ti ga ne splaca menjat ker je zvok ze tko al tko dobr. sploh pa ne dajat gor sportnega ker ti motor lahko zaradi tega hitreje zariba kot bi sicer ker lahko wase vlece vec smeti... tisti glede filtra da gre bolj se ti pa le zdi ker je boljsi zvok...morda gre bolj ampak se to prakticno ne pozna s casoma pa gre lahko le slabse...najbols da naredis to da zvrtas nekaj lukenj da bos mu sound kot pa da kupis sportni filter..ali pa pusti wse original btw kdaj se gre na ksno turco :naughty: :D lp
kaduza Objavljeno April 28, 2005 Opozori Objavljeno April 28, 2005 hm glede filtra se ti ga ne splaca menjat ker je zvok ze tko al tko dobr. sploh pa ne dajat gor sportnega ker ti motor lahko zaradi tega hitreje zariba kot bi sicer ker lahko wase vlece vec smeti... tisti glede filtra da gre bolj se ti pa le zdi ker je boljsi zvok...morda gre bolj ampak se to prakticno ne pozna s casoma pa gre lahko le slabse...najbols da naredis to da zvrtas nekaj lukenj da bos mu sound kot pa da kupis sportni filter..ali pa pusti wse original btw kdaj se gre na ksno turco :naughty: :D lp ← Ene par luknc sm zvrtu, pa je kr uredu. Filtr bi rd dav gor vsaj za probat ker me ful zanima kako bi blo. Dons je lep vreme, a gremo kam
JMatic Objavljeno April 28, 2005 Opozori Objavljeno April 28, 2005 kje tocno pa si zvrtou te luknce... mas ksno fotko mogoce ? ker res ne bi rad kej zajebou:>
JMatic Objavljeno April 28, 2005 Opozori Objavljeno April 28, 2005 evo she nov drzau za tablco:> a vidte zadnje dve cifre na tablci :>> 69 :>> hm zmeri mi tablco kdo na gro zakrivi...... hmmmmmmmmm :>
reesko Objavljeno April 28, 2005 Opozori Objavljeno April 28, 2005 Ej folk!! dejte tisti povedat k mate mitota s šestimi prestavami kok ma končno,pa pospeške( mal jih primerjite z mitotom 7 speed). pa a je še kej razlike med tema dvema mašinama(6-7speed)? dejte mi svetovat a čm mitota 6 al 7 speed...pa povejte razloge prosm.... hvala
JMatic Objavljeno April 28, 2005 Opozori Objavljeno April 28, 2005 seven speed je starejsi.........cenejsi :> :OK:
reesko Objavljeno April 28, 2005 Opozori Objavljeno April 28, 2005 Ja to vem da je starejši, pa cenejši... a če a mito več k 25oooKm je velik.... a morm jst plačat davk če naprimer mitota kupm v nemčiji(pa če ga morm povejte kok)..pa kaj morm še nardit poleg homologacije... kaj pol pravte a čm rajš 98 letnik al 98+??
kađiva Objavljeno April 28, 2005 Opozori Objavljeno April 28, 2005 @mitofreak: čist prijateljsko ti povem,da dolgo ne boš imel tkole tablco .) ...te bo "zakon" zjebal boš vidu :grim aja pa eden je reku da je mogoče napaka pr varovalki tačke....cagiva te varovalke,da ko je motor v prestavi ne prižge sploh nima....preverjeno :grim ...prvi teden ko sem jo kupil takrat mi je po tleh ušla zarad tega,ker sem jo pustil v 1. prestavi in na tački pa Start gumb stisnu :slap: lp cagiva B)
kaduza Objavljeno April 28, 2005 Opozori Objavljeno April 28, 2005 Luknce sm naredu nad peno ne pod peno, tko da pena zadrzi umazanijo. A razumes? Na pokrovu flitra sm naredu luknce. lp
Zok Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 davek je treba placat ce je mlajsi od (mislim da) pol leta, in ce ima 6000 km (eno ali drugo), ker se obravnava kot novo vozilo. .)
RSmaniac Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 Jap mito nima varovalke da preprečuje vžig če je v prestavi, bratrancu že ene dvakrat skoču naprej. Rske pa majo :D
JMatic Objavljeno Maj 2, 2005 Opozori Objavljeno Maj 2, 2005 p335da.... a ti lahko pr 150 na uro vn pade srauf k drzi tacko za zadno bremzo ...... bemti..... pol pa za enmu idiotam u avtu bremzat po sprednji gumi :> :ninja: :ninja: :ninja: hudica she en razlog vec da jo pelem na servis :>
Hondaš Objavljeno Maj 2, 2005 Opozori Objavljeno Maj 2, 2005 sej pravm.pr cagivi nikol ne veš kje ti kej odleti :D
modri_dirkac Objavljeno Maj 2, 2005 Opozori Objavljeno Maj 2, 2005 a kdo pozna trgovino al osebo kjer bi se dalo nalepke nabavit?
JMatic Objavljeno Maj 2, 2005 Opozori Objavljeno Maj 2, 2005 poklic u koper :> sam pomoje so te zadeve predrage... boljs da povprasas okoli ce kdo pozna koga ki bi ti jih naredil/stiskal na uno folijo, ti jih pa sam naredis u coreldrawju. te bo cenej prslo. men jih bo naredu od sosolca en kolega k ma to stvar doma pa mi bo na folijo printou :> pa stvar res ne gre dol. preizkuseno
JMatic Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 juhu nov srauf mam, u avto3 sm ga dal drejat.... hudo :>>> S5 GASA!!!!!!!! :>
[2fast4u] Objavljeno Maj 4, 2005 Opozori Objavljeno Maj 4, 2005 LP sem nov v katerogiji 125 prej sem imel skutera 70 in sem tunnal tisto hehe zaj pa zakoni malo prestrgi pa prek glave že mam vsega pa sem se odločil da bom nabavil MITOTA 125 najmanj letnik 99 (enega že mam nagledangea) in vas bi prosil če mi lahko povete kaj več o tem motorju. aja star sem pa 16 let in naslednji tedn grem delati izpit. evo še slika tega http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/tr/MotornaKolesa/32739...5_slika006p.jpg
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se