fermy19 Objavljeno April 5, 2009 Opozori Objavljeno April 5, 2009 drug vikend grem v louisa po nekaj delov... pa me zanima to , na njihovi strani sem najdo nekaj o verigah : http://www.louis.de/_10935a966ad065fd9c1fb...tnr_gr=10041200 me pa zanima če paše ta veriga na mito 06 letnik... pomojem ni nekih bistvenih razlik ?
Speedseeker Objavljeno April 5, 2009 Opozori Objavljeno April 5, 2009 Prej moreš že naročit, ni tko da bi gor pršu pa bi lahko kr vzel. Te, rezervne dele pa to, tega nimajo, recimo ogledala pa žmigovce, tak majo, verig pa tega pa ponavadi ne. Vsaj moje izkušnje so take.
bac321 Objavljeno April 5, 2009 Opozori Objavljeno April 5, 2009 jst pa nasledn tedn po cagivo :rolleyes: letnik 99 generalni servis(menjan bat,ležaji,itd..) 40konjev 7 prestav za mau manj kot 2500. komi čakam :naughty:
Speedseeker Objavljeno April 5, 2009 Opozori Objavljeno April 5, 2009 jst pa nasledn tedn po cagivo :rolleyes: letnik 99 generalni servis(menjan bat,ležaji,itd. .) 40konjev 7 prestav za mau manj kot 2500. komi čakam :naughty: :lol1: :lol1: :worship:
k0ci Objavljeno April 5, 2009 Opozori Objavljeno April 5, 2009 2500€?????? :blink: en te bo pa ooooooooornk nategnu
Dolenc™ Objavljeno April 5, 2009 Opozori Objavljeno April 5, 2009 Če je 99l 7speed, pomeni da je bivša od reeskota, ker je bla sam ena pr nas.
Speedseeker Objavljeno April 5, 2009 Opozori Objavljeno April 5, 2009 Če je to ta, od reeskota, je pol taka rdeče-rozna, pa tista plastika pod sedežem je tud v taki barvi (rdeči), ker ostale so črne al pa bele, se zdej ne spomnem čist točno - original
JMatic Objavljeno April 6, 2009 Opozori Objavljeno April 6, 2009 (popravljeno) jst pa nasledn tedn po cagivo :rolleyes: letnik 99 generalni servis(menjan bat,ležaji,itd..) 40konjev 7 prestav za mau manj kot 2500. komi čakam :naughty: hahah moja je bla 98 pa sm jo neki let nazaj prodau za 2000eur, pa tut generalko pa vse hahaha :) Popravljeno April 6, 2009. Popravil JMatic
Stafuc Objavljeno April 6, 2009 Opozori Objavljeno April 6, 2009 jst sm jo prodal v kamnik... 99letnik, 7 prestav, veliko manj kot 40KM :D , sm meu pa use res menjano kar hočeš ni da ni..prodal sem za 2400 al neki tazga...tko da glej da ne bo zaslužu slučajno :P oz kakorkoli gledaš ni 99letnik cagiva mito vredna več kot 2000€...nevem a se norca delate al res ne znate razmišlat...
Gasperr Objavljeno April 6, 2009 Opozori Objavljeno April 6, 2009 jst sm jo prodal v kamnik... 99letnik, 7 prestav, veliko manj kot 40KM :D , sm meu pa use res menjano kar hočeš ni da ni..prodal sem za 2400 al neki tazga...tko da glej da ne bo zaslužu slučajno :P oz kakorkoli gledaš ni 99letnik cagiva mito vredna več kot 2000€...nevem a se norca delate al res ne znate razmišlat... 2500€ za motor 99letnik je pa res velik. čeprav so cene res visoke za razliko od NSR reč da ne daš več ko 1900 heh Sam sm pa opazu da je mitotev zmeri več na net.avto :hmm:
Brejker Objavljeno April 6, 2009 Opozori Objavljeno April 6, 2009 Če je 99l 7speed, Kolk je nov mito? ene 4500 pomojem. Da na 10ih letih pade cena samo za polovico novega :unsure: :alien1: jst sm jo prodal v kamnik... Kdaj si prodal? imaš mogoče še telefonsko številko tega modela? Da ga mal pokličm Na PM. Proooosm :photo: 2500€ za motor 99letnik je pa res velik. čeprav so cene res visoke za razliko od NSR Sam sm pa opazu da je mitotev zmeri več na net.avto :hmm: NSR je Honda. Japonc MITO je Cagivin. Italjan Nemorš primerjat obeh! Valda da je usega več, če se je sezona že začela :devil: Če jih ene par že izdihne, si lahko prepričan da se je začel :unsure: Usak je svoje sreče kovač.
Gasperr Objavljeno April 6, 2009 Opozori Objavljeno April 6, 2009 (popravljeno) Kolk je nov mito? ene 4500 pomojem.Da na 10ih letih pade cena samo za polovico novega :unsure: :alien1: Kdaj si prodal? imaš mogoče še telefonsko številko tega modela? Da ga mal pokličm Na PM. Proooosm :photo: NSR je Honda. Japonc MITO je Cagivin. Italjan Nemorš primerjat obeh! Valda da je usega več, če se je sezona že začela :devil: Če jih ene par že izdihne, si lahko prepričan da se je začel :unsure: Usak je svoje sreče kovač. Ja bjž ga no srat. a začela se je že?? hvala, zdaj vem :blink: Kolker sm gledu na net.avto je sam cagiv tk konkretno več. Tam pa tam kaka RS-ka pa NSR-ka je nova....sam to ni bistvo mojga posta tk da sene zdej obešat na tto izjavo..hvala :P Drgač pa nwm zaka bi se prodajali glih v začetku sezone?? Po moji logiki bi se največ prodajalo ob koncu..sam zgleda da nimam preveč dobre logike ali pač :glare: :winkiss: Popravljeno April 6, 2009. Popravil ARMANY
bac321 Objavljeno April 6, 2009 Opozori Objavljeno April 6, 2009 (popravljeno) sm se zmenu za 2000 je pa rdeča pa črna. kar ma črn je od sprednih luči gor do šipce pa pod zicem Popravljeno April 6, 2009. Popravil bac321
bac321 Objavljeno April 6, 2009 Opozori Objavljeno April 6, 2009 sam še neki. povejte mi na kaj nej bom pozorn k ga bom šu kupvt. ker bo to moj prvi 125 motor pa nočem že nasledni dan met 50 problemov.
JMatic Objavljeno April 6, 2009 Opozori Objavljeno April 6, 2009 Ja bjž ga no srat. a začela se je že?? hvala, zdaj vem :blink: Kolker sm gledu na net.avto je sam cagiv tk konkretno več. Tam pa tam kaka RS-ka pa NSR-ka je nova....sam to ni bistvo mojga posta tk da sene zdej obešat na tto izjavo..hvala :P Drgač pa nwm zaka bi se prodajali glih v začetku sezone?? Po moji logiki bi se največ prodajalo ob koncu..sam zgleda da nimam preveč dobre logike ali pač :glare: :winkiss: na zacetku sezone ga lahko prodas za visji denar. sm se zmenu za 2000 je pa rdeča pa črna. kar ma črn je od sprednih luči gor do šipce pa pod zicem evo, bolj postena cena sam še neki. povejte mi na kaj nej bom pozorn k ga bom šu kupvt. ker bo to moj prvi 125 motor pa nočem že nasledni dan met 50 problemov. najboljs je da ga ogrejes pa do daske pohodis...sam to bo dost tezko ker predvidevam da se nis vozu dost motorjev tko da poglej vilce, ce so ravne poglej ketno ce salta dokaj brez zatikanj...DOKAJ...zatika se itak haha pa poslus ce so ksni cudni zvoki iz masine. pri 2t vsak ugotovi ce je kaj narobe hehe aja... pa ko das kontakt more nardit ZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZ. en motorcek se premakne. toj motorck za izpusni ventil
JMatic Objavljeno April 6, 2009 Opozori Objavljeno April 6, 2009 aja ko se bos nehou vozit pa bos hotu dat v ler iz druge prestave.WRONG skoraj nemogoce pri mitotih gre samo na dva nacina: tako da KO SE PELJES / ustavljas, das iz druge v ler pa ko ga bos pohodu (ko bos ze znal bolj) mors iz prve v drugo mal bolj pritsnt tacko, ker drugac ti ga fukne v ler (drugi nacin hehe...edin problem je ker se nikol ne ustavis ko mas v prvi haha) to ni nic narobe, to je pac tko pr mitotih
bac321 Objavljeno April 6, 2009 Opozori Objavljeno April 6, 2009 zaenkrat sm ponosni lastnik piaggio ciao pa apn 6 :P . sm se pa že ene parkrat pelu z frendovo aprilio rs 125. sam bo mau težka da jst tm po vsej verjetnosti brez čelade do daske stisnem. tko da upam na najbolše...
Gasperr Objavljeno April 6, 2009 Opozori Objavljeno April 6, 2009 zaenkrat sm ponosni lastnik piaggio ciao pa apn 6 :P . sm se pa že ene parkrat pelu z frendovo aprilio rs 125. sam bo mau težka da jst tm po vsej verjetnosti brez čelade do daske stisnem. tko da upam na najbolše... Dj ne deli neumnosti
bac321 Objavljeno April 6, 2009 Opozori Objavljeno April 6, 2009 hec hec glih jutr grem po čelado. ne to ne bom ga mogu stisn do konca ker tm k on živi so preveč vijugaste ceste mogoče na ravnicah do 100
JMatic Objavljeno April 6, 2009 Opozori Objavljeno April 6, 2009 s tem se rajs ne igrej, rajs poglej tisto kar sm naprej napisou, pa ce se ravno pelje pa tak hehe
bac321 Objavljeno April 6, 2009 Opozori Objavljeno April 6, 2009 ja sej vem da se ni dobr špilat s tem. pa še neki a ma števec za gorivo al ma sam lučko k si že na rezervi pa kok km nardiš z rezervo???
JMatic Objavljeno April 6, 2009 Opozori Objavljeno April 6, 2009 lucko ma...hm..to sm pa pozabu...15km?
bac321 Objavljeno April 6, 2009 Opozori Objavljeno April 6, 2009 no sej bom vidu. upam da bo use uredu z motorjem pol bom pa slikce kašne gor dau al pa kašn video.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se