budacki Objavljeno September 13, 2009 Opozori Objavljeno September 13, 2009 veš slučajno točni naslov? Moto Trade Karlovac, TMR Tonjko Miran Krško.
zyabo Objavljeno September 14, 2009 Opozori Objavljeno September 14, 2009 Nč ni takoj za mejo, maš pa v Trstu. Motostar Via Del Follatoio, 7 34148 Trieste (TS), Italy motostartrieste.com tuki sm šu jst kupt bat pa ojnico pa dihtnge.
norc 16 Objavljeno September 14, 2009 Opozori Objavljeno September 14, 2009 http://www.avto_net/_MOTO/ad.asp?ID=3134009
Speedseeker Objavljeno September 18, 2009 Opozori Objavljeno September 18, 2009 Če ne najdeš drugje, pokliči v Langus motocenter (http://www.langus-motocenter.com/). Jest sm za mojo cagivo tm naroču, reče ti da dobiš del v 1 tednu, čakaš ene 2-3 ampak, dobiš pa. če se ne motim sm dal jest za zajlo 16€.
Miha94 Objavljeno September 18, 2009 Opozori Objavljeno September 18, 2009 sm jo šel delat kar po naročilu. Je mal več pršlo kot 16€ samo če bi pa ke šu bi dau pa za bencin še dosti več.
Miha94 Objavljeno September 26, 2009 Opozori Objavljeno September 26, 2009 Zanima me kje nej gledam, ker mi stoplampa nedela, kje nej iščem napako. tm k je povezano sem use že probal pa še zmeraj nedela. Pa še za lučko za bencin, ker k mi zmanjka bencina nikoli ne zasveti?
kukec1 Objavljeno September 26, 2009 Opozori Objavljeno September 26, 2009 Zanima me kje nej gledam, ker mi stoplampa nedela, kje nej iščem napako. tm k je povezano sem use že probal pa še zmeraj nedela. Pa še za lučko za bencin, ker k mi zmanjka bencina nikoli ne zasveti? za stop luč, zdaj morš najprej vedet kera ti ne dela za sprednjo al zadnjo bremzo.? lahko pa da je samo ena nitka pregorela na žarnici.. za lučko za gorivo pa ko dvigneš tank, mora bit čist na zadnjem delu tanka (pri sedežu) en kabel povezan na tank, takšna črna guma je na tanku, in ven gleda kabel, tam malo preglej, lahko pa da je tut žarnica crknila na števcu. LP
Miha94 Objavljeno September 27, 2009 Opozori Objavljeno September 27, 2009 Ja za stop luč je tako, neki sm žice že pa enkrat da skos dela al pa da nedela pa ni važn al je bremza stisnjena al pa ni. Tako da če kdo ve na kaj nej bom še pozoren. Pa zanima me s čim je najboljš plastiko kitat al pa kakšen del gor prlimat na plastiko. Hvala za vse odgovore LP
macak333 Objavljeno September 27, 2009 Opozori Objavljeno September 27, 2009 Ja za stop luč je tako, neki sm žice že pa enkrat da skos dela al pa da nedela pa ni važn al je bremza stisnjena al pa ni. Tako da če kdo ve na kaj nej bom še pozoren. Pa zanima me s čim je najboljš plastiko kitat al pa kakšen del gor prlimat na plastiko. Hvala za vse odgovore LP Poliestrski kit za kitanje, pri meni se je super obnesel. Če pa je kje plastika počila, pa vzameš spajkalnik in jo na razpoki ''svašas'' skupi, kot bi šival. Pol samo pobrusiš, daš kit, da bo ja ravno in dalje. Tko sem jaz pri svojem naredil, nič posebnega, ampak je pa lepo izpadlo...no vsaj zame je lepo :naughty:
Miha94 Objavljeno September 27, 2009 Opozori Objavljeno September 27, 2009 Kaj to pol lahko švasam z navadnim električnem varilnem aparatu al je to kej posebnega? Aja pa zanima me še kje bi lahko dubu Agip nalepko k je mal popraskana pa pol nebi blo simetrično :D .
macak333 Objavljeno September 27, 2009 Opozori Objavljeno September 27, 2009 Kaj to pol lahko švasam z navadnim električnem varilnem aparatu al je to kej posebnega? Aja pa zanima me še kje bi lahko dubu Agip nalepko k je mal popraskana pa pol nebi blo simetrično :D . Ne,ne s spajkalnikom. To uporabljajo električarji, za spajkanje kablov skupaj (cink), pa še kej drugega. Evo še slike kakšen zgleda: http://www.at-oprema.si/modules/catalog/products/w61.jpg Za Agip nalepko pa najdeš na netu, nardiš v velikosti kot je na tvojem motorju, odneseš v eno kopirnico, ki bi ti lahka natisnila to nalepko, na samolepilno folijo in pol nalepiš
shaggyxd Objavljeno September 27, 2009 Opozori Objavljeno September 27, 2009 izjava leta on bi plastike variu sz .... Kaj to pol lahko švasam z navadnim električnem varilnem aparatu al je to kej posebnega? xhunter6x in zziga 1 1
Miha94 Objavljeno September 27, 2009 Opozori Objavljeno September 27, 2009 izjava leta on bi plastike variu sz .... Kaj to pol lahko švasam z navadnim električnem varilnem aparatu al je to kej posebnega? Ja zdelo se mi je zelo čudno da bi varil z varilnim aparatom ja, sem pa raje vprašal pa bedak izpadel kot pa da bi potem kej zasral. Pa se opravičujem ker sem karkoli prašal! lulik 1
Miha94 Objavljeno September 27, 2009 Opozori Objavljeno September 27, 2009 Ne,ne s spajkalnikom. To uporabljajo električarji, za spajkanje kablov skupaj (cink), pa še kej drugega. Evo še slike kakšen zgleda: http://www.at-oprema...roducts/w61.jpg Za Agip nalepko pa najdeš na netu, nardiš v velikosti kot je na tvojem motorju, odneseš v eno kopirnico, ki bi ti lahka natisnila to nalepko, na samolepilno folijo in pol nalepiš Zanima me še ker original nalepka Cagiva se nič ni podrajsala pa če bi pol šlo da bi samo na praskicah preštrihu pa pol fino spuliral. a bi grdo izpadl al je kakšna možnost?. kaj pa kakšno lepolo da bi zlepu plastike pa pol s kitom lepo linije naredu?
macak333 Objavljeno September 27, 2009 Opozori Objavljeno September 27, 2009 (popravljeno) Zanima me še ker original nalepka Cagiva se nič ni podrajsala pa če bi pol šlo da bi samo na praskicah preštrihu pa pol fino spuliral. a bi grdo izpadl al je kakšna možnost?. kaj pa kakšno lepolo da bi zlepu plastike pa pol s kitom lepo linije naredu? Če prav razumem, bi ti samo čez praskice nanesel barvo in pol spoliru. Zdej če so res majhne bi po mojem šlo (nisem siguren, sam bi raje nanesel kit na velike praske, na male pa samo špric kit), če je praska globoka, s tem da boš samo pobarvu ne boš nič dosegel, saj se bojo praskice še naprej videle. Hmm, sam plastike ne bi lepil, ker niti ne vem s čim (sekundno mogoče), se raje držim postopka, ki mi ga je uporabnik foruma (RHonda) predlagal, se pravi s spajkalnikom. Lahko pa probaš kakšen košček plastike stopiti in na zadnjo stran prilimati. Tko, neki od mene, če pa hočeš še več, pa lahko vprašaš še v temi Platike, karbon, itd. - neki tazga P.S.: shaggyxd, sej je samo vprašal, vprašati pa ni greh raje mu pomagimo, da jo zrihta. :yes: Popravljeno September 27, 2009. Popravil macak333
Miha94 Objavljeno September 27, 2009 Opozori Objavljeno September 27, 2009 Če prav razumem, bi ti samo čez praskice nanesel barvo in pol spoliru. Zdej če so res majhne bi po mojem šlo (nisem siguren, sam bi raje nanesel kit na velike praske, na male pa samo špric kit), če je praska globoka, s tem da boš samo pobarvu ne boš nič dosegel, saj se bojo praskice še naprej videle. Hmm, sam plastike ne bi lepil, ker niti ne vem s čim (sekundno mogoče), se raje držim postopka, ki mi ga je uporabnik foruma (RHonda) predlagal, se pravi s spajkalnikom. Lahko pa probaš kakšen košček plastike stopiti in na zadnjo stran prilimati. Tko, neki od mene, če pa hočeš še več, pa lahko vprašaš še v temi Platike, karbon, itd. - neki tazga ja praske so tako.. so globoke 1mm 2mm niso neke ful. nikje je mal počeno pa en kos mi je stran odletel. ni neki da bi mogu sam delat. Špric kit nikje sm že slišal. To je tisto k zapolni majhne praske. kaj pa naprimer pol če tisto nekako zalepim(stopim) al kakor koli že nazaj bi tud tisto lepo zapolnil? Tamale praskice sm že spoliral in je veliko bolje samo za te k so mal večje pa še študiram kako pa kaj Hvala za odgovore
macak333 Objavljeno September 27, 2009 Opozori Objavljeno September 27, 2009 ja praske so tako.. so globoke 1mm 2mm niso neke ful. nikje je mal počeno pa en kos mi je stran odletel. ni neki da bi mogu sam delat. Špric kit nikje sm že slišal. To je tisto k zapolni majhne praske. kaj pa naprimer pol če tisto nekako zalepim(stopim) al kakor koli že nazaj bi tud tisto lepo zapolnil? Tamale praskice sm že spoliral in je veliko bolje samo za te k so mal večje pa še študiram kako pa kaj Hvala za odgovore Amm, če boš topil, vzameš en čisto drugi kos plastike, ne od motorja, da ne bi prišlo do kakšnih nesporazumov. Praviš, da se ti je del odlomil, za to pa ne vem, če bo dosti, da ga zaspajkaš skupi...Ja to naj bi bil špric kit. Aha, ti bi čez praskice plastiko stopil, za to pa ne vem če bo šlo, ker ne vrjamem, da boš dosegel lepega (gladkega) učinka. Saj boš stopljeno plastiko polil, na praskice, ki so na plastiki od motorja...da ne boš pol še bolj uničil plastike Za večje uporabiš pa poliesterski kit, jaz druge možnosti ne vidim (vpraši še koga, najvrjetneje obstaja še načinov), edino če kupiš kompletno nove plastike
Miha94 Objavljeno September 27, 2009 Opozori Objavljeno September 27, 2009 Amm, če boš topil, vzameš en čisto drugi kos plastike, ne od motorja, da ne bi prišlo do kakšnih nesporazumov. Praviš, da se ti je del odlomil, za to pa ne vem, če bo dosti, da ga zaspajkaš skupi...Ja to naj bi bil špric kit. Aha, ti bi čez praskice plastiko stopil, za to pa ne vem če bo šlo, ker ne vrjamem, da boš dosegel lepega (gladkega) učinka. Saj boš stopljeno plastiko polil, na praskice, ki so na plastiki od motorja...da ne boš pol še bolj uničil plastike Za večje uporabiš pa poliesterski kit, jaz druge možnosti ne vidim (vpraši še koga, najvrjetneje obstaja še načinov), edino če kupiš kompletno nove plastike Ja praske so manjše. MIslm da bi špric kit sam notr dau. Za topit sem pa mislil tisto košček ki se mi je odlomil, da bi ga nekako pritrdil na njegovo pozicijo pa pol s šprickitom nekak zabasal use luknjice. pol pa opbarval tisti del počakal da se posuši in tako spuliral lepo. Tisti košček ki se mi je odlomil je velik okoli 1dm2 in pri šravfu okoli 3cm2.
JMatic Objavljeno September 28, 2009 Opozori Objavljeno September 28, 2009 (popravljeno) s sprickitom ne bos mogu zabasat luknc... za to mas poliestrski kit, tak k ga nanese z lopatko pto pol pa to zbrusis, pol pa sele sprickit. un kosck k se ti je odlomu...najbolj da ga das svasat, ker abs plastike ne bos doma postimou, ker noben lepil tega hudica ne drzi skup. lahko poklices tega modela Cvetota (Litija) Tel:041482570 Popravljeno September 28, 2009. Popravil JMatic
Miha94 Objavljeno September 28, 2009 Opozori Objavljeno September 28, 2009 aha. Zakaj se potem uporablja šprickit točno? Najlepša hvala za vse odgovore.
JMatic Objavljeno September 28, 2009 Opozori Objavljeno September 28, 2009 ko zbrusis dol barvo in ko s kitom na lopatko zafilas vse vecje lukne, potem pobrusis s smirgl papirjem (800,1000, 1200....do nekje 2000 za zihr), sele potem nanese sprickit, da zafila vse najmanjse luknce
Miha94 Objavljeno September 29, 2009 Opozori Objavljeno September 29, 2009 AHa hvala. Zanima me samo še za ta kit, če morm prej kakšno snov še gor dati da se lepše prime al samo pobrusim barvo dol in nanesem ga, nato ga zbrusim in na koncu še šprickit čez vse to. Pa za varit plastike pol to s cinkom iz obeh strani zacinkam in pobrusim? S čim pa to se najlepše brusi? Pa ko preštriham plastike pol še kakšen lak pride al lak umešam u barvo(ubistvu un ki mi bo naredil barvo)?
macak333 Objavljeno September 29, 2009 Opozori Objavljeno September 29, 2009 AHa hvala. Zanima me samo še za ta kit, če morm prej kakšno snov še gor dati da se lepše prime al samo pobrusim barvo dol in nanesem ga, nato ga zbrusim in na koncu še šprickit čez vse to. Pa za varit plastike pol to s cinkom iz obeh strani zacinkam in pobrusim? S čim pa to se najlepše brusi? Pa ko preštriham plastike pol še kakšen lak pride al lak umešam u barvo(ubistvu un ki mi bo naredil barvo)? Ne rabiš nič dati prej gor, samo pobrusi malo plastiko pred nanašanjem kita. Amm, za varjenje uporabiš samo spajkalnik, ne cinka, ta se uporablja pri npr. spajanju kablov, pa še kje druje. Variš nekako takole: vzameš spajkalnik, daš plastike skupaj in ju počasi vežeš (stopiš plastiko) na enaki razdalji, nekako takole. Prvo na večji razdalji (črno), nato zmnjšuješ razdaljo (rdeča). Upam, da si razumel, imam slab besedni zaklad, če pa še vedno ne razumeš, ti pa lahko probam še malo lepše narisati
Miha94 Objavljeno September 29, 2009 Opozori Objavljeno September 29, 2009 Se pravi da ubistvu s spajkalnikom samo topim plastiko in ne varim? Pa to samo iz ene strani al iz obeh straneh?
budacki Objavljeno September 29, 2009 Opozori Objavljeno September 29, 2009 Se pravi da ubistvu s spajkalnikom samo topim plastiko in ne varim? Pa to samo iz ene strani al iz obeh straneh? To je to. Iz tiste strani, da se ne vidi
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se