Miha94 Objavljeno September 29, 2009 Opozori Objavljeno September 29, 2009 To je to. Iz tiste strani, da se ne vidi Ja sej če bom s kitom pol čez se nikjer nebo vidlo :D.
RRyDeRR Objavljeno September 29, 2009 Opozori Objavljeno September 29, 2009 kdo je dans zjutru opravlu izpit s mitotom?Rdece barve. potemnjena spredna sipa. biu sm te prehiteu pol si pa sou proti kodeljevcu-stepcu kdo iz tu? .)
Brejker Objavljeno September 29, 2009 Opozori Objavljeno September 29, 2009 kdo je dans zjutru opravlu izpit s mitotom?Rdece barve. potemnjena spredna sipa. biu sm te prehiteu pol si pa sou proti kodeljevcu-stepcu kdo iz tu? .) Nemogoče. Men so rekl, da če hočem delat izpit z svojmu motorjem more bit največ 8let star!!! + V prometni bi mi mogl pisat več kot 11Kw
macak333 Objavljeno September 30, 2009 Opozori Objavljeno September 30, 2009 Ja sej če bom s kitom pol čez se nikjer nebo vidlo :D. Ker boš kital pol raje iz obeh, saj bo bolj držalo
RRyDeRR Objavljeno September 30, 2009 Opozori Objavljeno September 30, 2009 Mogoče ce delas izpit s lastnim vozilom, vozilo pol ne sme bit staro vec kokr 5 let kokr jst vem torej ta mito je biu vrjetn let.05 :yea1:drgac pa itq vem kaj sm vidu..k mi ma en kolega mitota in vsake tok casa mitota tud furam :naughty: tko da ja..MITO je biu :grim
RRyDeRR Objavljeno September 30, 2009 Opozori Objavljeno September 30, 2009 Mogoče ce delas izpit s lastnim vozilom, vozilo pol ne sme bit staro vec kokr 5 let kokr jst vem torej ta mito je biu vrjetn let.05 :yea1:drgac pa itq vem kaj sm vidu..k mi ma en kolega mitota in vsake tok casa mitota tud furam :naughty: tko da ja..MITO je biu :grim
Brejker Objavljeno September 30, 2009 Opozori Objavljeno September 30, 2009 Men so rekl 8let. Sam če je mel počno spredno šipco...nebi naredu tehničnega (na avtu maš magar bočno šipo zadi počeno, pa fuknš tehničnega..) Če bi bil jest izpitnik bi ga sam zrd tega ruknu :glare:
RRyDeRR Objavljeno September 30, 2009 Opozori Objavljeno September 30, 2009 hehe..kokr jst vem je 5let.. k 8 let je ze prestar :glare: :naughty: sj ni meu pocene..je meu crno-potemnjeno tko kokr k jst mam :naughty: in kaj pravs zrd crne spredne sipe na RSki nmorm narest tehnicnega? :trance_33_sleep: hehe..kokr jst vem je 5let.. k 8 let je ze prestar :glare: :naughty: sj ni meu pocene..je meu crno-potemnjeno tko kokr k jst mam :naughty: in kaj pravs zrd crne spredne sipe na RSki nmorm narest tehnicnega? :trance_33_sleep:
RRyDeRR Objavljeno September 30, 2009 Opozori Objavljeno September 30, 2009 hehe..kokr jst vem je 5let.. k 8 let je ze prestar :glare: :naughty: sj ni meu pocene..je meu crno-potemnjeno tko kokr k jst mam :naughty: in kaj pravs zrd crne spredne sipe na RSki nmorm narest tehnicnega? :trance_33_sleep:
RRyDeRR Objavljeno September 30, 2009 Opozori Objavljeno September 30, 2009 jbg..neki mi jebe net zto dvojni posti :unsure: :trance_33_sleep:
fermy19 Objavljeno September 30, 2009 Opozori Objavljeno September 30, 2009 Prodam cagivo mito... ce koga zanima http ://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=3156795 http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=3156795
Brejker Objavljeno September 30, 2009 Opozori Objavljeno September 30, 2009 :blush: Namest potemnjena. Sem prebral polomljena :krneki: A se kej vid čez tako šipco? Jest mam to že na čeladi... pa čez črno šipco namopedu nebi čist nč vidu
RRyDeRR Objavljeno Oktober 1, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2009 :blush: Namest potemnjena. Sem prebral polomljena :krneki: A se kej vid čez tako šipco? Jest mam to že na čeladi... pa čez črno šipco namopedu nebi čist nč vidu heh..biu sm jo potemnu pa se je se kr vidl pol sm pa se crno folijo dv z notranje strani..tko da je zd cist crna :krneki: tko da zd se nc ne vid :glare: sj jst mam tud na celadi crni vizir O:-) :naughty:
RRyDeRR Objavljeno Oktober 1, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2009 Prodam cagivo mito... ce koga zanima http ://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=3156795 http://www.avto.net/....asp?ID=3156795 grega..kok mas pa konco hitrost? realnoo :naughty:
budacki Objavljeno Oktober 1, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2009 grega..kok mas pa konco hitrost? realnoo :naughty: Zaprta je se Sem jo jst hotu kupit, pa takrat ni hotu prodat pa jo je dau zdj 2 tedna kasneje v prodajo xD hehe
Jernej125ccm Objavljeno Oktober 1, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2009 (popravljeno) Mene pa zanima kje bi lahko dobil/kupil od Akrapoviča obesek za na ključ? Falil temo...oprostite Popravljeno Oktober 1, 2009. Popravil Jernej125ccm
budacki Objavljeno Oktober 1, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2009 Mene pa zanima kje bi lahko dobil/kupil od Akrapoviča obesek za na ključ? Falil temo...oprostite Mam ga jst. Sm ga na tleh najdu. Prodam za tretjino sixpacka z Laske krajne.
RRyDeRR Objavljeno Oktober 1, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2009 Mam ga jst. Sm ga na tleh najdu. Prodam za tretjino sixpacka z Laske krajne. a menjas za AKRAPOVIC nalepko :naughty: lahk zbiras med vlko..pa tmalo
sesir Objavljeno Oktober 1, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2009 Dva z mito skozi "Bresce" kdo od tle?eden črn "vizir"na mopiju...
RRyDeRR Objavljeno Oktober 1, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2009 Zaprta je se Sem jo jst hotu kupit, pa takrat ni hotu prodat pa jo je dau zdj 2 tedna kasneje v prodajo xD hehe hhe..kok mas pol koncno..130-150 :naughty: :closedeyes: zkj nisi kupu ? mito..sj ni slaba stvar.. jo ma moj en kolega sm vsen mi je nekak lega na rski bl bolsa
budacki Objavljeno Oktober 1, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2009 a menjas za AKRAPOVIC nalepko :naughty: lahk zbiras med vlko..pa tmalo Mam celotno kolekcijo. Hvala
RRyDeRR Objavljeno Oktober 1, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2009 a menjas za AKRAPOVIC nalepko :naughty: lahk zbiras med vlko..pa tmalo sm že mislu..d mi bo nekega dne akrapovicev obesek krasil kljuc od aprilie... vendar..so se moje sanje razblinile :cry: :lol: Mam celotno kolekcijo. Hvala sm že mislu..d mi bo nekega dne akrapovicev obesek krasil kljuc od aprilie... vendar..so se moje sanje razblinile :cry: :lol: sesir in Ervin93 1 1
RRyDeRR Objavljeno Oktober 1, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2009 sm že mislu..d mi bo nekega dne akrapovicev obesek krasil kljuc od aprilie... vendar..so se moje sanje razblinile :cry: :lol: sm že mislu..d mi bo nekega dne akrapovicev obesek krasil kljuc od aprilie... vendar..so se moje sanje razblinile :cry: :lol: kva jst delam...jebm ti ta t2..vedno nki zjbava.. sesir in Ervin93 1 1
Miha94 Objavljeno Oktober 4, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2009 Eto stoplampo zrihtal, samo za zadnjo bremzo pa ne najem nobenega stikala da bi blo za stoplampo, a je za zadnjo bmrezo sploh tud stoplampa? Ostalo bom pa pozim naredil ko se nebom vozil. Zanima me samo še kje se da dobit dele, kakšen nov filter (za predelavo uglavnem) in kaj najbolj priporočate narediti da bo še boljši. pa še ko ga užgem in ogrejem in se grem pelat učas kr u 1 do 6k obratov gre pol pa kr noče naprej prešaltam u drugo gre do 9k obratov pol po 1 sekundi pa potegne lepo in pol use normalno tud u 1 brzini gre lepo. A kdo ve kaj naj bi bilo to?
xhunter6x Objavljeno Oktober 5, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2009 Zračni filter kupi od proizvajalca K&N, saj so te eni izmed najkvalitetnejših na tržišču. Ko boš zamenjal zračni filter za športnega, pazi, da boš naštimal bolj bogato mešanico bencina z oljem, da ti nebo kje zaribu. Če bi ga rabu imam jaz doma enega poponoma novega, še zapakiranega.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se