Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

To je to.

Iz tiste strani, da se ne vidi ;)

Ja sej če bom s kitom pol čez se nikjer nebo vidlo :D :D.

Objavljeno

kdo je dans zjutru opravlu izpit s mitotom?Rdece barve. potemnjena spredna sipa. biu sm te prehiteu pol si pa sou proti kodeljevcu-stepcu kdo iz tu? .) :D

Objavljeno

kdo je dans zjutru opravlu izpit s mitotom?Rdece barve. potemnjena spredna sipa. biu sm te prehiteu pol si pa sou proti kodeljevcu-stepcu kdo iz tu? .) :D

Nemogoče.

Men so rekl, da če hočem delat izpit z svojmu motorjem more bit največ 8let star!!!

+ V prometni bi mi mogl pisat več kot 11Kw :whistle:

Objavljeno

Ja sej če bom s kitom pol čez se nikjer nebo vidlo :D :D.

Ker boš kital pol raje iz obeh, saj bo bolj držalo :D

Objavljeno

Mogoče :) ce delas izpit s lastnim vozilom, vozilo pol ne sme bit staro vec kokr 5 let kokr jst vem :OK: torej ta mito je biu vrjetn let.05 :yea1:drgac pa itq vem kaj sm vidu..k mi ma en kolega mitota in vsake tok casa mitota tud furam :naughty: :OK: tko da ja..MITO je biu :grim

Objavljeno

Mogoče :) ce delas izpit s lastnim vozilom, vozilo pol ne sme bit staro vec kokr 5 let kokr jst vem :OK: torej ta mito je biu vrjetn let.05 :yea1:drgac pa itq vem kaj sm vidu..k mi ma en kolega mitota in vsake tok casa mitota tud furam :naughty: :OK: tko da ja..MITO je biu :grim

Objavljeno

Men so rekl 8let.

Sam če je mel počno spredno šipco...nebi naredu tehničnega (na avtu maš magar bočno šipo zadi počeno, pa fuknš tehničnega..)

Če bi bil jest izpitnik bi ga sam zrd tega ruknu :glare:

Objavljeno

hehe..kokr jst vem je 5let.. k 8 let je ze prestar :glare: :naughty: sj ni meu pocene..je meu crno-potemnjeno :) tko kokr k jst mam :naughty: in kaj pravs zrd crne spredne sipe na RSki nmorm narest tehnicnega? :trance_33_sleep: :rolleyes:

hehe..kokr jst vem je 5let.. k 8 let je ze prestar :glare: :naughty: sj ni meu pocene..je meu crno-potemnjeno :) tko kokr k jst mam :naughty: in kaj pravs zrd crne spredne sipe na RSki nmorm narest tehnicnega? :trance_33_sleep: :rolleyes:

Objavljeno

Objavljeno

jbg..neki mi jebe net :):headbang: zto dvojni posti :unsure: :trance_33_sleep:

Objavljeno

:blush: :blush:

Namest potemnjena.

Sem prebral polomljena :krneki:

A se kej vid čez tako šipco? Jest mam to že na čeladi... pa čez črno šipco namopedu nebi čist nč vidu

Objavljeno

:blush: :blush:

Namest potemnjena.

Sem prebral polomljena :krneki:

A se kej vid čez tako šipco? Jest mam to že na čeladi... pa čez črno šipco namopedu nebi čist nč vidu

heh..biu sm jo potemnu pa se je se kr vidl pol sm pa se crno folijo dv z notranje strani..tko da je zd cist crna :OK: :krneki: tko da zd se nc ne vid :glare: :D sj jst mam tud na celadi crni vizir O:-) :naughty:

Objavljeno

grega..kok mas pa konco hitrost? :whistle::) realnoo :naughty: :D

Zaprta je se ;) Sem jo jst hotu kupit, pa takrat ni hotu prodat pa jo je dau zdj 2 tedna kasneje v prodajo xD hehe :D

Objavljeno (popravljeno)

Mene pa zanima kje bi lahko dobil/kupil od Akrapoviča obesek za na ključ?

Falil temo...oprostite :)

Popravljeno . Popravil Jernej125ccm
Objavljeno

Mene pa zanima kje bi lahko dobil/kupil od Akrapoviča obesek za na ključ?

Falil temo...oprostite :)

Mam ga jst. Sm ga na tleh najdu. Prodam za tretjino sixpacka z Laske krajne.

Objavljeno

Mam ga jst. Sm ga na tleh najdu. Prodam za tretjino sixpacka z Laske krajne.

a menjas za AKRAPOVIC nalepko B) :naughty: lahk zbiras med vlko..pa tmalo :D:OK:

Objavljeno

Dva z mito skozi "Bresce" kdo od tle?eden črn "vizir"na mopiju...

Objavljeno

Zaprta je se ;) Sem jo jst hotu kupit, pa takrat ni hotu prodat pa jo je dau zdj 2 tedna kasneje v prodajo xD hehe :D

hhe..kok mas pol koncno..130-150 :naughty: :closedeyes: zkj nisi kupu ? :P mito..sj ni slaba stvar.. jo ma moj en kolega :D sm vsen mi je nekak lega na rski bl bolsa :OK::)

Objavljeno

a menjas za AKRAPOVIC nalepko B) :naughty: lahk zbiras med vlko..pa tmalo :D:OK:

Mam celotno kolekcijo. Hvala :D

Objavljeno

sm že mislu..d mi bo nekega dne akrapovicev obesek krasil kljuc od aprilie... :D vendar..so se moje sanje razblinile :cry: :cry: :lol:

Mam celotno kolekcijo. Hvala :D

sm že mislu..d mi bo nekega dne akrapovicev obesek krasil kljuc od aprilie... :D vendar..so se moje sanje razblinile :cry: :cry: :lol:

Objavljeno

kva jst delam...jebm ti ta t2..vedno nki zjbava.. :headbang::topic:

Objavljeno

Eto stoplampo zrihtal, samo za zadnjo bremzo pa ne najem nobenega stikala da bi blo za stoplampo, a je za zadnjo bmrezo sploh tud stoplampa? Ostalo bom pa pozim naredil ko se nebom vozil.

Zanima me samo še kje se da dobit dele, kakšen nov filter (za predelavo uglavnem) in kaj najbolj priporočate narediti da bo še boljši.

pa še ko ga užgem in ogrejem in se grem pelat učas kr u 1 do 6k obratov gre pol pa kr noče naprej prešaltam u drugo gre do 9k obratov pol po 1 sekundi pa potegne lepo in pol use normalno tud u 1 brzini gre lepo. A kdo ve kaj naj bi bilo to?

Objavljeno

Zračni filter kupi od proizvajalca K&N, saj so te eni izmed najkvalitetnejših na tržišču. Ko boš zamenjal zračni filter za športnega, pazi, da boš naštimal bolj bogato mešanico bencina z oljem, da ti nebo kje zaribu. Če bi ga rabu imam jaz doma enega poponoma novega, še zapakiranega.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!