Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

l3z-301120.jpg

orb-301120.jpg

tr4-301120.jpg

no takule mam.. en takle kabl mam frej, p uzad za stevčkm kaku je pa tu k je u cilindr ušraufanu.

sm prklopu na plus tu sm dau u vrelo vodo tu tipalu, pa maso sm dau p se šteuc ni premaknu??:wacko:

Objavljeno

mogoče mora bit tut tipalo ozemljeno, se pravi na cilindru

Objavljeno

o supr, dela:yea1:

tud tipalu je moglu men ozemlitu:slap:

hvala za pomoč kOci:worship::worship:

Objavljeno

lep pozdrau s5... mene zanima zakaj moj motorčk (cagiva mito) noče laufat v prostem teku (''štem gas?'') p je use nastelanu do kraja p kr neče, p zdej k se pelam k pride do 8000rpm gre naprej do tm pa k d nei melu kompresije?? p je nou bat in use...:unsure: hvala za odgovore ze unaprej

Objavljeno

svečko si menjal? pa mogoče te ventil izpušni kaj zafrkava.....a ko daš kontakt naredi kaj: zzzzzzzk zzzzzzk pod tankom?

Objavljeno

sm menou ja.. in ventil naj bi delou, lpo obrača zajlo..

Objavljeno

a mi lahku gdu kako očitno razliko pove men cagivo mito 125 in cagiva supercity 125? mašina je po videzu ista, ma res supercity manjše prenose? p še kej tazga če gdu kej ve, bi prosu za odg, hvala:worship:

Objavljeno

a mi lahku gdu kako očitno razliko pove men cagivo mito 125 in cagiva supercity 125? mašina je po videzu ista, ma res supercity manjše prenose? p še kej tazga če gdu kej ve, bi prosu za odg, hvala:worship:

p seveda ne vizualne razlike:winkiss:

Objavljeno

p seveda ne vizualne razlike:winkiss:

Ne manjše ampak krajše. Drugače pa cilindr je enak. Samo vprašanje če je vplinjač, kanali v cilindru, filter itd. ...

Objavljeno

krajše to sm mislu =) kaj p drgač motor uredu potegne? je primerljiv z mitotm? p kuk ma kej končne če gdu ve, kvarljivost p tko u primerjavi z mitotm d nbo off topic...

Objavljeno

Kakor sem se menu z motoristi ki so jo meli...prevelika in pretežka ladija za SM. Mašina pa naj bi bila popolnoma enaka. Ker ko sem kupoval dele za generalno (mito) sem videl v katalogu nov cilinder za mitota, pisalo je pa dobesedno tako mito/supercity. Mogoče je razlika v dizah, pa prenosih...

Objavljeno

aham aham...

pol prenosi so krajši ostalo p naj bi blo istu ql:OK:

hvala za pomoč

Objavljeno

aham aham...

pol prenosi so krajši ostalo p naj bi blo istu ql:OK:

hvala za pomoč

Dej ti povej zakaj točno te zanima.

@Luka ... prevelika? Pretežka? Tale Cagiva ni niti eno niti drugo. je pač klasičn star potovalni "supermoto". (nekaj v segmentu XTX 660, XTX 125, XT 600, FMX 600 pa mogoče še kakšn. )

Objavljeno

Zanima me ali imata Mito in Raptor enak agregat? Zanima me pa zato, ker mi je Raptor izredno všeč :kva2:

Objavljeno

@Luka ... prevelika? Pretežka? Tale Cagiva ni niti eno niti drugo. je pač klasičn star potovalni "supermoto". (nekaj v segmentu XTX 660, XTX 125, XT 600, FMX 600 pa mogoče še kakšn. )

Lej...ne govorim nč na pamet...Sam sem jo ubistvu peljal samo 1x.

Objavljeno

men je ko en kawasaki KLE

Objavljeno

Zanima me ali imata Mito in Raptor enak agregat? Zanima me pa zato, ker mi je Raptor izredno všeč :kva2:

Imata, če ti je všeč, navali :)

Objavljeno (popravljeno)

Cagive so na splošno lepe. Raptor me spominja na Ducati Monster-ja wub.gif Mito pa je itak za moje pojme najlepši 125 cestni motor :) No nova Aprilia je tudi lepa ampak Mito ima tak poseben izgled...meni osebno best :) Sicer pa spominja na Ducati 998 :)

Slike za primerjavo

Cagiva Raptor

22912_0_1_2_raptor%20125_Image%20credits%20-%20Cagiva.jpg

Ducati Monster

ducati_monster696.jpg

Cagiva Mito

Cagiva_Mito_Evo.png

Ducati 998

DUCATI998.jpg

:)

Popravljeno . Popravil Jernej125ccm
Objavljeno

Mogoče bo le majhna morija ker sem precej visok 190cm in ne bi dobro sedel na raptorki, drugače mi je pa izredno lep motor.

Objavljeno

Izgleda pa fenomenalno. Italijani so res mojstri designa:worship: glede ostalega si to ne bi vedno upal trditi.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!