JMatic Objavljeno Maj 8, 2005 Opozori Objavljeno Maj 8, 2005 (popravljeno) seprav ga morm nastelat mrzoga ..... sam nwem kko bo pol k se bo ogrel heh. bom probal. aha she neki. a ma mito ze notr carbon tole zadevco ? ker moja nekak ne zgleda :hmm: :hmm: :hmm: (tale ne sliki ni moja :) Popravljeno Maj 8, 2005. Popravil mitofreak
JMatic Objavljeno Maj 8, 2005 Opozori Objavljeno Maj 8, 2005 sj toj tole ane pod stevilko 32? :eek: no mal vec jih je :>
Dolenc™ Objavljeno Maj 8, 2005 Opozori Objavljeno Maj 8, 2005 A ma kdo knigco od mitota EVO, k jst mam sam od 2jke pa mogoče je kj drgač :).
Dolenc™ Objavljeno Maj 8, 2005 Opozori Objavljeno Maj 8, 2005 Evo je ta z podolgovatimi lučmi od 95l naprej(i think), dej a maš to knigco, al maš v digitalni obliki?
JMatic Objavljeno Maj 8, 2005 Opozori Objavljeno Maj 8, 2005 na mislim da bi ti to znal pomagat kliky
[2fast4u] Objavljeno Maj 8, 2005 Opozori Objavljeno Maj 8, 2005 em.. jaz mam zopet eno vprašanje :) zanima pa me sledeče.. a ve mogoče kdo kje je v MB ali okolici Trgovina ko prodajajo (naročajo) dele za Mitota Lp Tilen
[2fast4u] Objavljeno Maj 8, 2005 Opozori Objavljeno Maj 8, 2005 aja pa še nekaj me zanima kolko mate kaj končne na vaših mitotih ?
JMatic Objavljeno Maj 8, 2005 Opozori Objavljeno Maj 8, 2005 koncna je s5 relativna heh. tko da karkol bom reku bo s5 kd skocu vame ... tko da brez veze :BUA: :BUA: probaj pa si ustvari svoje mnenje ...
reesko Objavljeno Maj 8, 2005 Opozori Objavljeno Maj 8, 2005 Ej dejte mi vi povedatče se mitoti res kwarjo tok hitr k vsi pravjo...k jst sm res v hudi dilemi...k mi je mito najlepši motor pa baje gre k s pizde...sam nej bi bil zlo hitr v zaribanem stanju.... kaj kej pravte o tem??
[2fast4u] Objavljeno Maj 8, 2005 Opozori Objavljeno Maj 8, 2005 ma če pa ko kličem malo okoli kolko majo kaj cene pa kolko je kaj končna pa eni govorijo 160 eni pa 190 :) te pa nena vem .. ma kdo kaki podatek za kolko laže števec pri mitotu ? al ne laže ?
JMatic Objavljeno Maj 8, 2005 Opozori Objavljeno Maj 8, 2005 Ej dejte mi vi povedatče se mitoti res kwarjo tok hitr k vsi pravjo...k jst sm res v hudi dilemi...k mi je mito najlepši motor pa baje gre k s pizde...sam nej bi bil zlo hitr v zaribanem stanju.... weerus, ce bos zanjo lepo skrbel ti nima kej zaribat :glare: ribnejo pa ker grejo k s pee5de, sam folk ne razume da je motor treba ogret ... ma če pa ko kličem malo okoli kolko majo kaj cene pa kolko je kaj končna pa eni govorijo 160 eni pa 190 smile.gif te pa nena vem .. ma kdo kaki podatek za kolko laže števec pri mitotu ? al ne laže ? [2fast4u], vem da bo kdo kaj mel za povedat..... men stevc kaze tko kot fotru u avtu tko da lahko recem brez sramu da gre po stevcu 185, z ubijalskimi pospeski, sevede nov fergi, pa nekaj malih stvari :kva2:
Dolenc™ Objavljeno Maj 8, 2005 Opozori Objavljeno Maj 8, 2005 Kokr sem jst razumu modeli z 7 brzinami pa 35 fergijem grejo tm do 190(po števcu da ne bo zdej kdo kej kurcov(pa DO sem napiso, ni nujno da to dosežejo(vsi))), novejši modeli z 6 brzinami pa 28 fergijem pa majo tm nekje 160-170. Seveda sem tud jst samo človek in se lahko motim :)
Zok Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 s 35 mm fergijem naj bi bil tovarniski podatek 174 km/h, ce sm prav obvescen. to je verzija s 35 konji. kolk prestav ma, pa ni vazn, itak mu zmanjka moci, ne obratov.
[2fast4u] Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 ja od kirega leta dalje pa bi naj bli novejši letniki z 28 fergom ? ter manj konji ?
Dolenc™ Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 Od 97l naprej, pa eni 98l majo še. Drugače pa mal preleti to temo, vse piše, večkrat.
[2fast4u] Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 (popravljeno) ja 55 strani sej sem prišo do ene 25ste pa mi je minlo :) ah pa glih 99 letnika mam namen kupit Popravljeno Maj 9, 2005. Popravil [2fast4u]
Grilzz Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 No sej si bil že skoraj na polovici :OK: , zakaj si potem vrgel puško v koruzo?
Frodo Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 Sicer sem mal bral nazaj, samo nikjer nisem najdu kakšne trgovine kjer bi ga lohk nabavu.... A lohk kdo zravn pripiše še trgovino kjer bi ga blo možno kupt. Pa ni važn kera država. Res hvala, tistmu k bo kj povedal. Dam za pir k ga nabavm. :004
Mte :) Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 ok men se bo sfukal :headbang: nikjer na netu ne najdem nobene cifre al pa naslova od tovarne Cagiva... ma kdo ksn telefon al pa naslou??? tnx aja frodo... MOTO SPORT HANDELS AG Trostberger Strasse, 26 0049-8669-8660 0049-8669-866597 info@mshag.com to je nekje pred insbruckom... eno stran nazaj ti use pise... :grim kdaj greva na per .) (sej ne... jest sam vodko pijem :wub: ) bom napisu razliko u ceni ce kupis u austriji al pa ce gres direkt do tovarne... sam najprej rabim naslou :glare: pc
Frodo Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 Ja ta shop sem tud že jaz gledal. Mejl sem jim v angleščini poslal pa mi niso nč odpisal. :angry2: Druzga nism pa nč najdu.... :slap:
jezo-jan Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 Tut nekateri 99 letnik majo 7 prestav pa mikunija 35 ( pogledaš izpuh-mora biti karbonski pa na uplinjaču more pisat mikuni 35 - naprimer 99 letnik rumene barve (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) je še močna verzija
jezo-jan Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 pa btw usi 98 so močna verzija razen tistih ki seveda ne vejo kako drugače zaslužit kot prodat fergazar in kupit dellortota 28- aja pa še frendu gre 205 po števcu samo ni uraden rezultat samo še z ninjo ga pomermo poj pa sporočimo kolk je šu realno
[2fast4u] Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 nekaj me še samo zanima kolko konjev je mela stara verzija kolko pa jih ma nova ?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se