sti04 Objavljeno Junij 28, 2014 Opozori Objavljeno Junij 28, 2014 Kupim stopalko od menjalnika, s katero se menjava brzine. Lp
ludiluka Objavljeno Julij 10, 2014 Opozori Objavljeno Julij 10, 2014 Zanima me ali še kdo potrebuje ''gumijaste matice'' za vijak M6 kot na sliki http://lakinplates.com.au/images/large/accessories/Rubber_Nuts_4mm_LRG.jpg Potrebujem jih zase vendar je minimalno naročilo 100 kosov in me zanima če je še kak interesent ki bi se pridružil nakupu cena je pa super ugodna. te matice se rabi pri ducatijih, cagivah, pa tudi pri drugih znamkah tako da če je kak interesent naj me prosim kontaktira na PM
ludiluka Objavljeno Julij 17, 2014 Opozori Objavljeno Julij 17, 2014 Se ogledala in akcija skategrizzly, Kras in Whitee 3
ludiluka Objavljeno Julij 23, 2014 Opozori Objavljeno Julij 23, 2014 Če ima kdo zadnji glavni zavorni cilinder za prodat ga kupim.
rockson Objavljeno Avgust 5, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2014 servus, mogoče kdo ve kje se da kupit v sloveniji bat za mito? naj bi bil isti kot za husqvarna wre 125, letnik 1997... lp, rok
Foggy Objavljeno Avgust 6, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2014 PRODAM. Mogoče bi bile komu zanimive, saj so original s prvotnimi nalepkami dokaj redke. Tele plastike so bile daljnega leta 2000 na moji Cagivi Mito, kako čas beži :grim
sti04 Objavljeno Avgust 6, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2014 Ti si bil prvi lastnik iz tolminskega konca? Si jo potem prodal v Hrušico? Tele plastike so bile daljnega leta 2000 na moji Cagivi Mito, kako čas beži :grim
dnje Objavljeno Avgust 12, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2014 Zdravo, se da kje kupit blokade za cagivo?
dnje Objavljeno Avgust 12, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2014 dobro se ne da dobit nekega normalnega odgovora brez da bi kdo podjebavov? pač me zanima če se da...
budacki Objavljeno Avgust 16, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2014 dobro se ne da dobit nekega normalnega odgovora brez da bi kdo podjebavov? pač me zanima če se da... Podložko dej pred izpuh pa bo šla kot z blokado. Ker nazaj v izpuh spravit blokado maš oh in sploh dela. Ker je treba rezat in švasat in spet švasat. Skratka...se nikakor ne splača. Boljš dat eno podloško med cilinder in izpuh in gre brez problema čez tehnični...pa še zastonj je in brez kompliciranja.
_luke_ Objavljeno Avgust 28, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2014 Kdo je zdej generalni zastopnik za slovenjo za Cagive? Nč ne najdem. Rabim nov homologacijski karton...a ma kdo kej delov za mitota evo?
_luke_ Objavljeno Avgust 28, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2014 Rabil pa bi : - prednjo masko, lahko s šipo - levo bočno pa še kake malenkosti
ludiluka Objavljeno Avgust 28, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2014 Napiši seznam stvari ki jih potrebuješ sicer maske nimam imam pa bočno plastiko sicer bi bila potrebna popravila bo pa zato cena dobra ker se morem znebit stvari ker mi delajo gužvo. Napiši seznam stvari ki jih rabiš na zs.
_luke_ Objavljeno September 2, 2014 Opozori Objavljeno September 2, 2014 Morem še malo na bivšega lastnika pritisnit ki je motor že sam razkopal in pol delov ¨zgubil¨, da kaj najde. Med drugim homologacjo. V najslabšem primeru bom zaprosu za duplikat, ampak KAM? Kdo je zastopnik?? Kaj vse nucam pa morem še pregledat ker mam motor pr punci pospravljen.
ludiluka Objavljeno September 2, 2014 Opozori Objavljeno September 2, 2014 Morem še malo na bivšega lastnika pritisnit ki je motor že sam razkopal in pol delov ¨zgubil¨, da kaj najde. Med drugim homologacjo. V najslabšem primeru bom zaprosu za duplikat, ampak KAM? Kdo je zastopnik?? Kaj vse nucam pa morem še pregledat ker mam motor pr punci pospravljen. Mislim da ni zastopnika za cagivo v sloveniji z mojo je blo isto je lastnik homologacijo zgubil in je za duplikat zaprosil na upravni enoti. Tko da dej probat tja poklicat in se malo pozanimaj. Kjer letnik pa je motor? ker če je dovolj stara sploh homologacije ni blo takrat. Kar se pa delov tiče jih imam toliko da bi skor še eno cagivo lahko sestavil
_luke_ Objavljeno September 3, 2014 Opozori Objavljeno September 3, 2014 Mislim da ni zastopnika za cagivo v sloveniji z mojo je blo isto je lastnik homologacijo zgubil in je za duplikat zaprosil na upravni enoti. Tko da dej probat tja poklicat in se malo pozanimaj. Kjer letnik pa je motor? ker če je dovolj stara sploh homologacije ni blo takrat. Kar se pa delov tiče jih imam toliko da bi skor še eno cagivo lahko sestavil Vse razen prednje maske Maš mogoče ključ, glavno ključavnico, ključavnico na rezervarju, ključavnico zadnjega sedeža? Al maš ti oglase na bolhi? V najslabšem primeru je kle komplet : http://www.ebay.de/itm/DR418CS-CAGIVA-125-MITO-EVO-95-11-Strada-GFK-Verkleidung-Vollverkleidung-NEU-/400539948871?pt=DE_Motorradteile&hash=item5d420a9747
ludiluka Objavljeno September 3, 2014 Opozori Objavljeno September 3, 2014 Vse razen prednje maske Maš mogoče ključ, glavno ključavnico, ključavnico na rezervarju, ključavnico zadnjega sedeža? Al maš ti oglase na bolhi? V najslabšem primeru je kle komplet : http://www.ebay.de/itm/DR418CS-CAGIVA-125-MITO-EVO-95-11-Strada-GFK-Verkleidung-Vollverkleidung-NEU-/400539948871?pt=DE_Motorradteile&hash=item5d420a9747 Ja sej to je od brata ma neke oglase nekje sam ne vem če ma vse poslikano. Plastike ma vse razen maske sicer so potrebne popravila sam jih pa dobiš za majhen dnar ker so samo v napoto ključavnice ima tudi. Tako da najboljše da mi napišeš kr na luka.kralj1@gmail.com seznam vseh stvari in ti vse poslikam detaljno in pošljem
xymewoih Objavljeno Maj 8, 2015 Opozori Objavljeno Maj 8, 2015 V kolikor kdo rabi odlično mašino 6 speed s kitom polini 165 naj piše na vasja64@gmail.com mašina je pa sicer na aprilii tuono 50,tako da tistemu ki se da šraufat, in noče delati izpita je to odlična priložnost...za naredit so sledeče stvari: rezervoar je napočen, baterija za nafilat ali zamenjati,obratomer za porihtati,prednja plastika je napočena, en zadnji nožnik manjka in eno ogledalo. za slabih 200 dam vse,jaz nimam več časa za to, ker imam sedaj skuter.
_luke_ Objavljeno Avgust 18, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2015 Če ima kdo na zalogi prednjo masko ter bočne sem kupec....za mitota 96-naprej.
miheuc Objavljeno Oktober 21, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2015 Živjo!Manjkajo mi puše na sprednjih in zadnjih vilicah za fiksiranje osi.Zanima me ali ima kdo mere za le te, da jih dam lahko drejat.LP
sti04 Objavljeno Oktober 29, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2015 Jaz imam puše za nihajko (zadnjo vilico). lp
_luke_ Objavljeno November 9, 2015 Opozori Objavljeno November 9, 2015 Sem poliestre nove in pobarvane naročil v italiji pri motoXPricambi. Prvi vtisi in sodelovanje odlično. Cena pa ko preračunaš da najprej rabiš dobre plastike oz jih daš popravljat, barvat, voziš okrog, zapravljaš čas...verjetno bi me druga opcija več stala. Zdej so več al manj vsi kosi. Manjkajo mi nosilci špeglov. Sicer jih mam ampak sta oba že varjena. Rabim cele. Naprodaj je kit polini 160 z pravilno zdrejano glavo (ne previsoka kompresija), nastavljenim karburatorjem, batom ter novimi dihtungami (athena). Cilinder kit je naredil največ 10km, kar je razvidno iz grafita na batu (asso) ter povšrine niklasila. Premerjen tudi z mikrometrom, kar lahko tudi vpričo kupca naredim. Zunanjost cilindra je speskana z finim peskom, isto glava. Za ceno se pogovarjamo ob zanimanju.
_luke_ Objavljeno November 25, 2015 Opozori Objavljeno November 25, 2015 Moja bivša Cagiva Mito 93´, kakih 8-10 let nazaj. R1 dušilec. Moram rečt da marsikdo debelo gledal kaj je to en motor Zlati časi.... znj, skategrizzly in Mihc125 3
_luke_ Objavljeno Februar 12, 2016 Opozori Objavljeno Februar 12, 2016 Kupim vse ključavnice za mitota pa zelo zaželjeno 2 ključa!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se