chachy Objavljeno Julij 30, 2005 Opozori Objavljeno Julij 30, 2005 seos wsi motofani! :OK: alo jst si namerawam nabawt tole cagivo mito 125,pa me zanima če bi biu kdo tok prjazn pa bi mi nawedu ene par osnownih podatkow...pač ka je treba gledat pr nakupu,lastnosti,vzdrževanje itd....no če je kak kandidat..prosim kr izvolte :rolleyes: ayd užiwite LP :004
Stric Burek Objavljeno Julij 30, 2005 Opozori Objavljeno Julij 30, 2005 Nawadi se pisat prwo! W w W mal preber po temi, boš že vidu kaj kej piše .)
D_u_H_e_C Objavljeno Julij 30, 2005 Opozori Objavljeno Julij 30, 2005 veselo branje :D maš sam 82 strani :afro1:
mi Objavljeno Julij 31, 2005 Opozori Objavljeno Julij 31, 2005 ej CagivaMito kdaj bo teb začel motor kej bl letit da mi daš pol za en krog? :OK: :OK: :D motm sprobat tvojo makino!
RSmaniac Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 Mi mal si falu temo ampak sej bo te še zmer mal alkohol daje :D Drugač pa še 350km pa bo letel spet.
JMatic Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 kdo ve kje bi dubu crno spredno sipco za mitota... po moznosti ksn racing varjanto...lepse oblikovano :> aja pa cena bi bla dobrodosla :>
Grilzz Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 Upam da veš, da je tako zapognjena z nekim razlogom.
mi Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 Mi mal si falu temo ampak sej bo te še zmer mal alkohol daje :D Drugač pa še 350km pa bo letel spet. ← aja cist sm avtomatično k sm pomislu na tvoj nick sm dal v to temo...ups! aja zdej sm pa res že :topic:
Erik Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 kdo pravi, da mito ne gre 210km/h :hmm:
modri_dirkac Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 folk kje se dobi dele za cagivo pa nove mislm kr me zanima tnx
JMatic Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 Upam da veš, da je tako zapognjena z nekim razlogom. ← to vem... sam iscem kasno v tem smislu da je v sredini bolj zapognjena pa mogoce bolj agresivne oblike ...
Dolenc™ Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 V Trstu, čist bliz meje je trgovina Parloti racing. Tam lahko vse novo za cagivo naročiš, sam je drago k svina :)
Dolenc™ Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 Trgovino najdeš tako, Je umes med Renaultovim in Škodinim salonom, kjer je tud to z tistim večjim znakom označeno, tko da se lepo vid, naslov maš pa v tej temi mal nazaj, trgovine v trstu al neki tazga :) Še slikca iz trgovine :D
modri_dirkac Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 ja sm biu dns u trgovini ki se imenuje dolomiti racing dobavni čas je dva tedna sam glede na to da grejo zdej na dopust bom mogu čakt na kose do konc septembra...aja so mi nrdili predračun 1589 euro me je hmal kap...sam kosi...se vrečji šok je bil da je rezervar slabih 900euro tko da sm kr obupn :cry: aja a ma kdo kšne dele ki bi jih prodav predvsem sprednja maska.
Dolenc™ Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 Mah se opravičujem :slap: . Dolomiti racing ne parloti, sem kr imena dveh trgovin združu :) Ja cene majo hudo navite, ker je vse original. Za dele mi pa na PM pošlji kaj vse rabiš, pa bom unga uprašov če ma, pa kolk če za to
Josi Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 A mogoče pozna kdo tegale lastnika cagive, na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) se ze ful dolg prodaja, zdej je se celo malo ceno zbil. Mogoča je kej z motorjem narobe, da noben noče kupit al ka? še oglas
JMatic Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 heh ko sm jest kupoval motor je bil tale motor cenjen na dobrih 700k :>
Brihta Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 Mogoce je hotu pa CBR-jko narest iz cagive :slap:
modri_dirkac Objavljeno Avgust 4, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2005 hoj jz rabim koplet prednjo masko vkljucno z nosilci tudi za luči.pa zmigavca prednja in spodnjo levo masko.pa pedal za menjavat(menjalnik) ce mi lahko kdo karkoli zrihta karkoli od tega mi prosim sporoci s ceno na ZSt tnx
JMatic Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 ej a mi lahko kdo pove a morta zadnji dve luci obe goret naenkrat al samo ena, druga se pa przge ko zabremzas...naj en to prosm pogleda ker mam filing da se me premal vid ponoc. thx
Mte :) Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 ja to pa tud mene zanima!!! a je tko ze od skoz, al mi je skurl zarnco?
kađiva Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 ...obe morta goret .) ,...sam to kr crkava....vem jz sem jih enih par zamenjal takrat... :wacko:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se