Mte :) Objavljeno Oktober 12, 2005 Deli Objavljeno Oktober 12, 2005 skoz je kolk časa? Poglej v manua od motorja kolk ti je priporočena temp, če je več in se ti ne dvigne prelepi hladilnik s kakim selotejpom-ne celga ← ma kwa jest vem... takrt sm skp naredu ~35km... pa se se zmer ni segrel :? res da je slo sam ene 2x cez 5k. u manuala pa ne morm pogledat ker je nekje spraulen... pod kupi stvari iz moje sobe :slap: aja pa se neki me zanima... ce slucajno kdo kej ve a je bols ce blokade prej poberes vn al da jih not pustis dokler ne uteces motorja? k ubistvu je motor cist drug pol k mu blokade vn poberes... or i'm wrong? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Oktober 12, 2005 Deli Objavljeno Oktober 12, 2005 Motor je isti, sam lažje pride do rdečga, ne se nč bat, zdej je sam zamorjen in počasen, podobno kot uni dan ko si preveč spohal ko si mel đurko, ko si šu pol spat... Kr pusti da se navadš mal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mte :) Objavljeno Oktober 13, 2005 Deli Objavljeno Oktober 13, 2005 (popravljeno) a dj... dj ne omenji tle tega... ves kok folka to bere! pa se :topic: (G33K! :nono: ) Popravljeno Oktober 13, 2005. Popravil Mte :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Oktober 14, 2005 Deli Objavljeno Oktober 14, 2005 hm ej neki me zanima..... NGK BR10EG 7,65 EUR toj slaba 2 jurja.... aj ta dobra svecka a bi blo boljs poiskat BR10EGR ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jezo-jan Objavljeno Oktober 14, 2005 Deli Objavljeno Oktober 14, 2005 drugače te tvoje svečke ni ki si jo napisal br10eg je dobra za mitota b95egv je originalna mitotu br10egv je pa že kar za racing narejena in za višje obrate toliko o svečkah za mitota drugače prava je b95egv, jest mam pa br10eg pa dela skoraj identično saj jest nism opazu razlike. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Oktober 14, 2005 Deli Objavljeno Oktober 14, 2005 kwa je ni? klik pa poisc br10eg Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jezo-jan Objavljeno Oktober 14, 2005 Deli Objavljeno Oktober 14, 2005 sej imajo br10eg sej jo našel drugače pa sem povedal da je najboljša svečka za mitota ngk b95egv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Oktober 14, 2005 Deli Objavljeno Oktober 14, 2005 aja dojeu :> br95egv torej.... kpa cena ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Oktober 14, 2005 Deli Objavljeno Oktober 14, 2005 Če komu kej ni jasn kaj pomenjo oznake Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jezo-jan Objavljeno Oktober 14, 2005 Deli Objavljeno Oktober 14, 2005 sej cena ni tko pomembna mislim pa da se giblje med 2000 in 2500 odvisno spe kje, kako. kdaj, popusti itd... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Oktober 14, 2005 Deli Objavljeno Oktober 14, 2005 jest sm dal za BR9EV 3500SIT Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno Oktober 16, 2005 Deli Objavljeno Oktober 16, 2005 am.. mene zanima če se mi splača kupit mitota za 370k letnik 95 rumene barve , ter da mi še enega polek kki je bil uvozen z italije tako da bi ga imel za dele na obeh so nove gume .. en je izpraven drugi pa manjka nekaj delov na mašini dugo pa je vse ... oni mi je svetoval naj ga imam za dele kaj pravite ? vzamem al ne ? aja pa če bom kupo te lahko kdo reče če rabi kake dele hehe :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Oktober 16, 2005 Deli Objavljeno Oktober 16, 2005 (popravljeno) men se zdi dokaj ugodno....ce je res tako kot pravi (jest kupim zadni zic od unga k ga ne rabis tko da kar rezervirej :>) Popravljeno Oktober 16, 2005. Popravil mitofreak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Oktober 16, 2005 Deli Objavljeno Oktober 16, 2005 Če bo cena ugodna bi rabil, desni nosilc za spredno masko, števček za temp., une gumijaste zadeve k se pol šravfi od ščita notr ušravfajo :), pa mogoče mi še kej pride na pamet. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno Oktober 16, 2005 Deli Objavljeno Oktober 16, 2005 hehe ok vidim da se bom delov hitro rešo :D te pa bomga vzel :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Oktober 16, 2005 Deli Objavljeno Oktober 16, 2005 Se mi je zdel, da ne boste verjeli. :wink: Vsi nejeverni Tomaži, čekirajte: http://www2.arnes.si/~mjereb2/pix/ Upam, da me ne bo tožil zaradi avtorskih pravic njegovega pagea... ← caw a je ta mudel jo ze prrodaw to mito Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Oktober 16, 2005 Deli Objavljeno Oktober 16, 2005 a u treh letih :> :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno Oktober 16, 2005 Deli Objavljeno Oktober 16, 2005 samo si pa res zadaj :D am.. neke me zanima kaj vi mate tudi v prometni 17KW napisano ? škifi fejst tezijo zaradi tega ? al sploh nena gledajo ? razn če e kak zajeban policaj ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Oktober 16, 2005 Deli Objavljeno Oktober 16, 2005 samo si pa res zadaj :D am.. neke me zanima kaj vi mate tudi v prometni 17KW napisano ? škifi fejst tezijo zaradi tega ? al sploh nena gledajo ? razn če e kak zajeban policaj ? ← jest mam 11kW in je pogledou ko me je ustavu...drgac pa pmoje odvisn od kapsa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno Oktober 16, 2005 Deli Objavljeno Oktober 16, 2005 aja pa nekaj še :D kje v MB se da dobit dele za mitota ? ker bom bat menjo kak ga dobim :> morem malo poglejat kak je mašina ne oz v kakem stanju.. :> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno Oktober 16, 2005 Deli Objavljeno Oktober 16, 2005 sem se pogovarjal z enimi ko delajo na avtošoli .. pa mi je reko tak da če maš ustrezno opremo ter izpit... da potem takem naj nebi tezil.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Oktober 16, 2005 Deli Objavljeno Oktober 16, 2005 Jst mam napisam 17kw, sam mam pa 25kw izpit. Neki je gledov včer pr men, če je ok z izpitom, tko da bi znal težit. Sicer spet odvisen kdo ;) Če še nimaš izpita je dobra varjanta da vzameš kako revijo k ma za cagivo napisan 11kw, pa kaž to ko greš registrerat, pa pros naj ti 11kw napišejo notr. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno Oktober 16, 2005 Deli Objavljeno Oktober 16, 2005 http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/tr/MotornaKolesa/53979...5_slika001p.jpg komaj čakam :) wiii Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno Oktober 16, 2005 Deli Objavljeno Oktober 16, 2005 Če še nimaš izpita je dobra varjanta da vzameš kako revijo k ma za cagivo napisan 11kw, pa kaž to ko greš registrerat, pa pros naj ti 11kw napišejo notr. hvala za nasvet! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Oktober 16, 2005 Deli Objavljeno Oktober 16, 2005 http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/tr/MotornaKolesa/53979...5_slika001p.jpg komaj čakam :) wiii ← kwaj to zaen auspuh ? res je hud :> :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se