traiker Objavljeno Februar 21, 2006 Deli Objavljeno Februar 21, 2006 slovenski vojak ne beži!!,temveč se taktično umika !. Janez Janša. pred leti :naughty: glavno je ,da je petega plača in ,da avstrici nimajo morja !! ---sodelavec :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 27, 2006 Deli Objavljeno Februar 27, 2006 (popravljeno) Joseph Kadilnik , mojster za obnavljanje cerkvenih fresk in fiugr je na račun napisal: Sv. Uršulo ob strani pooblal in grabenček polakiral-60 dinarjev, Sv. Petru rit prebil in prazno mošnjo napolnil - 30 dinarjev, Sv. Neži zobe stukal, jih prebarval in SV Gertrudo od zadaj obdelal 60 dinarjev, z mežnarjem za olatrjem Marijo položil, zbrusil, pooblal , špranje napolnil - 30 dinarjev :blink: :eek: :D :OK: Matr, so bli včasih za štose... hja...aaa...no ja.... aghmf... Popravljeno Februar 27, 2006. Popravil Manu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno Februar 27, 2006 Deli Objavljeno Februar 27, 2006 A: A ma tvoj fotr brke ? B: Ne, zakaj ? A: Ne ??? B: Ne!!! A: Aja, ja pol sm pa tvojo mtko učer vidu... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DolencT Objavljeno Februar 28, 2006 Deli Objavljeno Februar 28, 2006 Jst sem pa zadnč slišov takole: A:Včeraj sem videl tvojga fotra B:Aja? A:A ma brke? B:Ne,nima,zakaj? A:Aja,pol je bila pa tvoja LooooooooooooL :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lowc__46 Objavljeno Februar 28, 2006 Deli Objavljeno Februar 28, 2006 no moj frend je pa tko reku....DA BLUE je MODRO :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eWe Objavljeno Februar 28, 2006 Deli Objavljeno Februar 28, 2006 NAJ BOLHE TISOČIH KAMEL PREPLAVIJO MEDNOŽJE TISTEGA, KI PIŠE TAKE BUDALAŠTINE IN NAJ BODO NJEGOVE ROKE PREKRATKE, DA BI SE POPRASKAL. So help me God. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 B92 - 15.03.2006 ob 12:56:53 - Komentar jednog albanca za B92 za smrt Milosevica... "Bas mi je zao sto je umro, a nije prezivio nezavisnost Kosova. Kakva steta! Mozda je patio sto Serbia nije do Tokia, nego ko Nokia...svake godine novi model i manja" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 Izjava leta! Dokler bom jaz gospodar, bo tako, kot bo moja žena rekla!!! :o :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leon Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 Romana Šuštar je ukradla patent za brezsmradno sekretno školjko. Odkod ji ideja: Kjer se ona in njen mož nahajata, tam vedno smrdi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 (popravljeno) ma gdo pa dandanes še otresa v pepelnik :blink: .. sej ne vem, kaj je imela v mislih.. Popravljeno Marec 16, 2006. Popravil era Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 Pri biologiji me tršica vpraša: povej mi dihalno pot v našem telesu.........Js pa: nosna/ustna votlina pa žrelo.......pa tko naprej ko pa pridem do konca mi reče neki si pozabu js pa rečem aja še DANKA :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 Odgovor domačina iz Celja, ko ga je novinarka POP TVja vprašala, če ve, zakaj je specialna policija zavarovala širše območje in mu namignila, da naj bi iskali orožje... Rinaldo Šarlija: Orožja ne bodo našli, saj nismo na Balkanu, smo v Sloveniji, pri nas ni orožja, ga ne rabimo. :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 ga ne rabimo. Seveda NE :devil: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 Izjava tedna. Enemu od poškodovanih svetovno znanih žogobrcev, je novinar postavil vprašanje. Kam boste šli na nadaljnje terapije. Najraje bi šel nekam v južne kraje. Verjetno se bom res odločil za enega od južni krajev in odpotoval na Švedsko. :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 Najhujše je ko prideš do babe v lokalu, se meniš 5 min in pol te ona vpraša če maš motor. Če ni res ljubiteljica motociklov točno veš kolk je ura. Največja fora pa je ko ji rečeš da maš skuter, ona pa prbije:" a si boš kmalu kaj močnejšega kupu". Ma fak ju bič. bwahahaha, Kalimero... :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Meglenšček Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 (popravljeno) Izjava kolega po prvem zmenku; jooj nimam takega nudla,da bi jo defloriral! :D :D Popravljeno Marec 21, 2006. Popravil Meglenšček Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 PAZNJA!!! Ovo je aljbanski virus. Kada budete procitalji ovu poruku, zatvoricete vas internet explorer i uci u program MS Dos. Tu cete ukucati sljedece: C\format c: Na ekranu ce se pojavljivati razljiciti programski redovi na koje cete vi samo pritiskati dugme Nadam se da cete postupiti onako kao sto je objasnjeno, posto nismo mnogo pametni I nemamo tehnoljogije za nesto bolje, I time doprineti da aljbanska virus zavljada svim kompjuterima sveta. HVALJA. PS Ne zaboravite ovaj text proslijediti svim svojim prijateljima u Adress ljisti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Nova cvetka Cimerotica, ko so ga vprasali ali je bila tekma prodana. Cime: Ne nic ni bilo prodano, saj je bilo vse dogovorjeno :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 (popravljeno) Najbolj stresna služba je biti zidar! Sploh, če je štemarca na sceni... (to, da je treba zgodaj vstajat, delat ceu dan skoraj brez hrane in, da se ga je zverčer treba še napit zanemarimo) Popravljeno Marec 23, 2006. Popravil Lowrenc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Ice to Symru :lol1: vklopi vcasih tisti mozolj med tvojimi rameni katerega uporabljas za celado shranjevati med voznjo preden zacnes spet kaj "po filingu" tipkati. predvsem v "motocikli". hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 Vozim z nezasenčenimi lučmi, da sem bolj viden ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 Rodimo se mokri, nagi in lačni ... in potem gredo stvari samo še na slabše ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 Što je impotencija? Kad se mozak počne kurčiti, a kurac filozofirati. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno April 2, 2006 Deli Objavljeno April 2, 2006 Geslo samskih moških: Samo, da je roka pr' roki pa je vse dobro! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se