Nagaya Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 ti je že katera to rekla? :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gidl Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 ..ker to bi bilo res grdo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tinchi Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 Moja cimra vcer: Ce pijem kokakolo imam potem mehke zobe. :eek: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 [attachmentid=79098] Bosanski t-shirt -> Visoko (stojnica na piramidi Meseca) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 (popravljeno) Kolega zanč ko smo šli napivo. Šlo se je za punce in fante (nevem točno kaj) in reče kolega edini punci v naši družbi :" Sej ti si pa že tok časa v naši družbi da si skor že fant" :lol1: Popravljeno Avgust 22, 2006. Popravil bassko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno September 20, 2006 Deli Objavljeno September 20, 2006 Ravnokar. Gospodična, fina, urejena, priokus rahle arogance v njenem obnašanju (kot ji seveda pritiče), gleda skozi izložbo, mimo mojega trupla, v izdelke na policah. In plakate ter ostalo propagandno naravnano čtivo, ki se bohoti v trgovini. Nato hropeče zajame sapo, pogleda naokrog, če jo njena družba vidi v vsem njenem vznesenem sijaju in obelodani svojo ugotovitev:"...ja, ja...se mi je zdelo....tole imajo pa samo steroide za bodypainting. Od tega si ves napihnjen..." Več nisem uzrl, ker so me zalile solze. Resnični vzrok solza mi je še rahlo zastrt. Najbrž bi imeli tudi zrezki iz njenega telesca rahlo grenak priokus. Škoda. :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno September 21, 2006 Deli Objavljeno September 21, 2006 Kolega zanč ko smo šli napivo. Šlo se je za punce in fante (nevem točno kaj) in reče kolega edini punci v naši družbi :" Sej ti si pa že tok časa v naši družbi da si skor že fant" :lol1: izjava mišljena kot kompliment a :kva2: ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno September 21, 2006 Deli Objavljeno September 21, 2006 Več nisem uzrl, ker so me zalile solze. Resnični vzrok solza mi je še rahlo zastrt. priznaj da si bil prizadet ker ni opazila tvojega bodypaintinga :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rockerca Objavljeno September 21, 2006 Deli Objavljeno September 21, 2006 izjava dneva: moški niso pijani ampak so kemijsko intoksicirani... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno September 21, 2006 Deli Objavljeno September 21, 2006 izjava mišljena kot kompliment a :kva2: ? V bistvu ne. Šlo se je zaradi neke stvari, ker je ona rekla da nečesa (nevem točno kaj, ker sem pozabil) pa ona ne more naredit, ker je punca :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno September 21, 2006 Deli Objavljeno September 21, 2006 .... :rolleyes: tud lula lahko v stoje če se pomatra... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno September 21, 2006 Deli Objavljeno September 21, 2006 .... :rolleyes: tud lula lahko v stoje če se pomatra... sploh, če da prej gate dol .. O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno September 21, 2006 Deli Objavljeno September 21, 2006 .... :rolleyes: tud lula lahko v stoje če se pomatra... Tvoje izkušnje? :P ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno September 21, 2006 Deli Objavljeno September 21, 2006 sploh, če da prej gate dol .. O:-) .... ni nujno ... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno September 21, 2006 Deli Objavljeno September 21, 2006 .... ni nujno ... :lol1: je pa zoprno <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno September 21, 2006 Deli Objavljeno September 21, 2006 Moja zmedena, ampak res totalno zmedena mama: Kdaj je prvi oktober? Kaj druzga al kaj? :OK: :kva2: :worship: Bravo mami :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno September 21, 2006 Deli Objavljeno September 21, 2006 ....., bom šel pa z avtom na pot v španijo, he he he :yea1: :yea1: :yea1: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno September 21, 2006 Deli Objavljeno September 21, 2006 Tvoje izkušnje? :P ;) od prjatlce prjatlca tko pravi .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno September 21, 2006 Deli Objavljeno September 21, 2006 ....., bom šel pa z avtom na pot v španijo, he he he :yea1: :yea1: :yea1: :whistle: ne razumem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 21, 2006 Deli Objavljeno September 21, 2006 ne razumem... Citira Drnovška. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 Citira Drnovška. odgovor je pravilen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 .... ni nujno ... :lol1: ... ti že veš ... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 22, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 22, 2006 Danes zjutraj v bifeju: A: In kako si se navadila v Ankaranu? Ti je všeč? B: Mhm A: Sem slišala, da z MNB skupaj živita. B: :eek: :eek: :blink: :eek: WTF? A: Ker imaš tako nižje stroške. B: :eek: :blink: :huh: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: A: :eek: ja tko govorijo no B: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 4, 2006 Deli Objavljeno November 4, 2006 si bom dal na mojga vtetovirat "ŽIVLJENJE" pol bom pa bejbam govoru "ja, mala, življenje je trdo..." :lol1: Dobra. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se