Climber Objavljeno Oktober 17, 2002 Deli Objavljeno Oktober 17, 2002 Komentar v avtomagazinovem motokatalogu: 956-kubični trovaljnik deluje mehko, a odločno in skupaj z udobnim podvozjem vabi na sproščeno potovanje. Stilno čista, elegantna optika in žal zadržan hropeč trivaljnik, ga... :?: :?: :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Oktober 17, 2002 Deli Objavljeno Oktober 17, 2002 956-kubični trovaljnik deluje mehko, a odločno in skupaj z udobnim podvozjem vabi na sproščeno potovanje. Stilno čista, elegantna optika in žal zadržan hropeč trivaljnik, ga... ugibam....: written by Mr. Gustinčič LP by gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Oktober 18, 2002 Deli Objavljeno Oktober 18, 2002 Upam, da ne bo zamere, ker sem to izjavo snel s pošte, sam je pa noro dobra in krasen prikaz naše birokracije. Zadnjič so enmu ukradl VSE dokumente. Pa je šu preklicat pa mim grede si vsaj kakzga novga naredit! Pride na šaltar pa pove vso zgodbo s krajo VSEH dokumentov in veš kaj una reče?! "Ja, gospod, ni problema, vse dokumente vam bomo nove nardil samo 1 dokument mi dejte, da bom vedla, da ste to res vi!" LP HHV zdaj pa ne vem al je ta prav ta :evil: :? al ta :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
:-) Objavljeno Oktober 18, 2002 Deli Objavljeno Oktober 18, 2002 Moja ena taka izjava je:Moja pumpa tolk pumpa,da nobena pumpa bol ne pumpa, kot moja pumpa pumpa! :lol: Razlago prepuščam vam... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Oktober 18, 2002 Deli Objavljeno Oktober 18, 2002 Moja ena taka izjava je:Moja pumpa tolk pumpa,da nobena pumpa bol ne pumpa, kot moja pumpa pumpa! :lol: Razlago prepuščam vam... Kaj pa je tle za razlagat? Moja pumpa je res točno taka. :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Djuki Objavljeno Oktober 25, 2002 Deli Objavljeno Oktober 25, 2002 S ŠPIČAKOM TI VLOMIM V KURJA PRSA! www.tvojproblem.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leon Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 Delo, četrtek 7.11.02, stran 13 Žarko Hojnik: Izdajalstvo in grožnje »... P.s.: Ob zgoraj zapisanem naj še dodam čisto osebno: naj me Pogorevc že enkrat toži, če je res prepričan v svojo poštenost, groziti (in pretepati?) pa mu ni treba.« Marko skače, Marko skače,... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 UMIK ZADNJIČ SEM HČERKI RAZLAGAL DA PO DEŽJU ZEMLJA POPIJE VSO VODO ! VPRAŠALA ME JE ZAKAJ ZEMLJA NE POPIJE LJUBLJANICE ? NI MI OSTALO DRUGEGA ŠEL SEM V TRAFIKO PO ČASOPIS... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poldy Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 Keko a ti maš hčero???? :oops: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 Keko a ti maš hčero???? :oops: :wink: JA,DVA KOSA... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poldy Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 Hja, pa kaj k bi midva to kej dorekla a?? :lol: :? Dota, ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 Hja, pa kaj k bi midva to kej dorekla a?? :lol: :? Dota, ... Zmenjeno Poldy.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poldy Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 okydoky :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 ... torej ... KDAJ IN KAM NAJ PRIDEM NA FEŠTO??? :P :P :P :P :P 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 za sem :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 ... torej ... KDAJ IN KAM NAJ PRIDEM NA FEŠTO??? :P :P :P :P :P 8) Mislim, da ima Poldy še zelo majhnega otroka, tako da boš na to fešto še nekaj časa čakal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 ... torej ... KDAJ IN KAM NAJ PRIDEM NA FEŠTO??? :P :P :P :P :P 8) 21.december-Kranjska gora.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 okydoky :wink: 21.december-Kranjska gora.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poldy Objavljeno November 8, 2002 Deli Objavljeno November 8, 2002 Aha se pravi, de se ga bom s tastom usu :? :wink: Easy ti ulet, kjer bomo mi morš bit tut ti!!! Kaja "zelo majhnega otroka" pob je star 9 let :shock: :? :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poldy Objavljeno November 8, 2002 Deli Objavljeno November 8, 2002 Sicer pa Easy ena je še lohka pa zatebe keko ma dve hčerki a??? :shock: :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno November 8, 2002 Deli Objavljeno November 8, 2002 Kaja "zelo majhnega otroka" pob je star 9 let :shock: :? :lol: In ti mu že zdaj ženo iščeš? :roll: A se tvoje osnovno versko čtivo začne na k? :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poldy Objavljeno November 11, 2002 Deli Objavljeno November 11, 2002 In ti mu že zdaj ženo iščeš? :roll: A se tvoje osnovno versko čtivo začne na k? :twisted: Kaj pa če iščem zasebe a? Si sploh prebrala? Sicer je pa res, de nism vprašu kolk so stare, ampak vsi vemo, de se to ne sprašuje :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno November 11, 2002 Deli Objavljeno November 11, 2002 Kaj pa če iščem zasebe a? Si sploh prebrala? Sicer je pa res, de nism vprašu kolk so stare, ampak vsi vemo, de se to ne sprašuje :P :shock: Bigamist :twisted: :wink: PS A potem sem imela o verskem čtivu prav? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno November 11, 2002 Deli Objavljeno November 11, 2002 Koran (pravilno Kurran ) je zakon... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poldy Objavljeno November 11, 2002 Deli Objavljeno November 11, 2002 A zdej ste si pa mene najdl :shock: :shock: :shock: KOMUNIST DO KONCA :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se