atek Objavljeno Februar 6, 2007 Deli Objavljeno Februar 6, 2007 Jebeš ti forum, na kojem gattoline nema! :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Februar 7, 2007 Deli Objavljeno Februar 7, 2007 Prav frend: Akrapovič paše sam na Honde, za ostale je pa treba predelat blok motorja pa puše :blink: :kva2: :lol1: po obrazložitvi da to ni res, je reku da ma pogodbo s Hondo, da original paše sam na Hondo, ponaredki pa ne use... :hmm: tko da...uni k nimate honde, mate ene fejk akrapoviče :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Februar 7, 2007 Deli Objavljeno Februar 7, 2007 Prav frend: Akrapovič paše sam na Honde, za ostale je pa treba predelat blok motorja pa puše :blink: :kva2: :lol1: po obrazložitvi da to ni res, je reku da ma pogodbo s Hondo, da original paše sam na Hondo, ponaredki pa ne use... :hmm: tko da...uni k nimate honde, mate ene fejk akrapoviče :headbang: :headbang: :lol1: :lol1: :headbang: :slap: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Februar 7, 2007 Deli Objavljeno Februar 7, 2007 lets put it in now! bang, bang bang, bang :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Februar 9, 2007 Deli Objavljeno Februar 9, 2007 POČLA TE BOM ČE ME BOŠ Z PIROM POLI,AMPAK NI NUJNO DA TE BOM,TO MORM VIDET V KAKŠNEM STANJU SI...ČE MISLM DA BOŠ PADU KO TE POČM POL TE NE POČM...ČE PA BOŠ OSTAU NA NOGAH TE PA BOM JASNO? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Februar 10, 2007 Deli Objavljeno Februar 10, 2007 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. KLE MAS, PIZDA...; A SI VIDLA, ZA KAJ BI si bil pripravljen odrezat lev jajcek? Nisi? Haha..... Pa sem ostal brz levega jajcka ....To s temi borbami pa.... Jest sem bil oproscen.... ker mi je prasica oprostila....insdrj nej kwa? \Plezam po kolenih, ker se mi je svija skulirala? Itaq? Bjegaj, svinja.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 10, 2007 Deli Objavljeno Februar 10, 2007 Ena boljših izjav na Štajreskem:"Pizda, včeraj mi je mama umrla, pa še poker karte se me jebale." Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Februar 12, 2007 Deli Objavljeno Februar 12, 2007 sej se ne vidi tok kolkor zgleda. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Februar 12, 2007 Deli Objavljeno Februar 12, 2007 Hehehehhe Linin komentar ob samovžigu Planšarske savne v ljubljanskem Atlantisu: Kul...plačal si savno...pa imel solarij gratis. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 "Joj, ne vem če bom lahko šel na košarkarski turnir, ker se zna zgoditi, da mi bo umrla mama," je rekel bivši slovenski reprezentant v košarki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 (popravljeno) Pogovor s kolegom na msn: bassko pravi: stari dej mi neki povej bassko pravi: zakva jst tok rad folk u glavo jebem??? Krekc pravi: zato k si JEBAČ!!! :lol1: :) Popravljeno Februar 13, 2007. Popravil bassko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Februar 14, 2007 Deli Objavljeno Februar 14, 2007 POČLA TE BOM ČE ME BOŠ Z PIROM POLIU,AMPAK NI NUJNO DA TE BOM,TO MORM VIDET V KAKŠNEM STANJU SI...ČE MISLM DA BOŠ PADU KO TE POČM POL TE NE POČM...ČE PA BOŠ OSTAU NA NOGAH TE PA BOM JASNO? :angry: ne se ti norca iz norca delat :angry: ej minca.....a mi boš pomagala it po stipnicah??? :whistle: :naughty: :naughty: a ti je kej znano Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
partyzan Objavljeno Februar 21, 2007 Deli Objavljeno Februar 21, 2007 Izjava sošolca po izpitu: Prva je bila svinjska, druga svinjska, pa ne po težavnosti, ampak po zajebanosti. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Februar 21, 2007 Deli Objavljeno Februar 21, 2007 :lol1: še ena: pa ne ti iz mene bedaka norca delat :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Februar 21, 2007 Deli Objavljeno Februar 21, 2007 Nekaj izjav naših profosorjev :D -No no, dej ga ven iz ust (žvečilni namreč) :P - Prpopajte si noter! (izroček v zvezke, da ne bo pomote) - Pazite, jaz moram ocene pobrat! ( dobit :? ) - No miške in miškoni, danes bomo obravnavali kišo padaš. (padavine po madžarsko :? :? :? ) - No utihni zdaj, mobitel! - Imeli bomo nenapovedano spraševanje po abecednem vrstnem redu! ( Kul ) :P - Ni važna dolžina, važna je kakovost! (referata pri glasbi) ... Pa naj kdo reče, da tudi oni ne znajo bit kdaj zabavni :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 izjava starša dveletnika :wacko: "kako zdržite, men bi se zmešal, da bi bil naš skoz doma." :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 sem se spomnil cvetke profesorce iz srednje šole - "Zadnje zatočišče jim je bilo mesto Maču pičku!" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 test pri zgodovini, vprasanje> kdo je opisoval dogajanje na soški fronti, pa v katerem delu? bistroumni odgovor sošolca: Julij Cezar v delu Izstreljeni naboj :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 Na poti v Portorož je pogovor nanesel na razlike med Radečami in Trbovljami. Po nekaj minutah prerekanj pa dijak iz Radeč izjavi:"Mi imamo pa P.D.R., vi pa ne!" Nikomur ni bilo jasno, o čem govori, nato pa nam je razložil, da gre za prevzgojni dom :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Eja anka pr nas so take neumnosti. Je prašala profesorca slovenščine kako se začne knjiga hlapci in je reku sošolc da z veliko začetnico :lol1: :lol1: Ma ben zdej guli še en bot isti letnik :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Junij 11, 2007 Deli Objavljeno Junij 11, 2007 Alkohol sigurno vsebuje ženski hormon, ker ko se ga napijem, ne znam vozit avta in govorim neumnosti... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno Junij 11, 2007 Deli Objavljeno Junij 11, 2007 Profesor športne pri teku kuperja: "ma vi bi rabili koledar, i ne štoparice" :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Junij 11, 2007 Deli Objavljeno Junij 11, 2007 Alkohol sigurno vsebuje ženski hormon, ker ko se ga napijem, ne znam vozit avta in govorim neumnosti... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Junij 11, 2007 Deli Objavljeno Junij 11, 2007 Sošolec v srednji šoli pri kontrolki iz zgodovine na vprašanje-Kaj je holokavst napisal: Praznik Židov! :lol: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno Junij 11, 2007 Deli Objavljeno Junij 11, 2007 Sošolec v srednji šoli pri slovenščini: Profesor: "Kaj je bil F. Kafka po narodnosti?" Sošolc: "Črnogorec!" :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se