Andrejaa Objavljeno Oktober 28, 2008 Deli Objavljeno Oktober 28, 2008 Izjava Damjana Murka (sicer že lep čas nazaj): Vpršanje v enem intervjuju: Raje vanalno, analno ali "na roko"? Damjan: Seks pri meni traja 15-20min in v tem času ponavadi uporabim vse tri metode :lol1: :lol1: :lol1: :slap: :lol1: Sej ne vem kaj mi je v tem stavku sploh najbolj absurdno :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Oktober 28, 2008 Deli Objavljeno Oktober 28, 2008 Vsak dan v časopisu preberem osmrtnice, in vidim, da je bil vsak pokojnik nekaj po poklicu, da je bil zaposlen; saj ob imenu ob osmrtnici nisem še nikoli zasledila oznake "nezaposlen". To mi je dalo misliti: kdor dela, ta crkne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno November 10, 2008 Deli Objavljeno November 10, 2008 Izjava novga kolega: " Včasih sem bil policaj." Jaz: " Kaj pa zdej delaš?" Kolega: " V šolo sem šel." :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Jap povsem normaln postopek.. se rodiš, sledi vrtec, nato policija, potem pa šola :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 1, 2008 Deli Objavljeno December 1, 2008 V bolniški sobi dr.sprašuje pacienta: A bo? Pacient: Pa bo sam bolj počas... Dr.:u petek greste pa u toplice ane? Pacient:kukr boste rekl...vi ste zdj moj bog... Doktor se obrne k sestri in vpraša: a se za to tut dobi kakšen dodatek?? :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno December 1, 2008 Deli Objavljeno December 1, 2008 če smo v vojni smo usi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 10, 2008 Deli Objavljeno December 10, 2008 V moji bajti ne bo kurbarije...brez mene!!!! :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno December 20, 2008 Deli Objavljeno December 20, 2008 Faaakk izjava zdej ene nove kolegice :kva2: Tko začne en komad špilat po radiu, pa nardi ona: "Ahh ja..to pa je komad..konca mojga faksa (pravna fakulteta)...glih tko ko sm odhajala iz stavbe..moj zadni dan..." Pa glih konča stavk in utihne vse, k smo jo poslušal. Pa se zasliši iz radia: "Magla svuda, magla oko nas...." :lol1: :lol1: :lol1: S to že vidm, da se bo še fajn društ :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Januar 3, 2009 Deli Objavljeno Januar 3, 2009 Taprav železnčar ne gre spat brez pera...vstane pa sploh ne če ga ni :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KUK679 Objavljeno Januar 4, 2009 Deli Objavljeno Januar 4, 2009 Zakaj enostavno če lahko zakompliciramo!!! Poglej vedno v zakulisje!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tihii Objavljeno Marec 10, 2009 Deli Objavljeno Marec 10, 2009 (popravljeno) Ne vozi hitreje, kot tvoj angel lahko leti !!! :whistle: Popravljeno Marec 10, 2009. Popravil tihii Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
viky Objavljeno Marec 16, 2009 Deli Objavljeno Marec 16, 2009 O Bog, če mi že ne dovoliš, da shujšam, prosim te,pomagaj vsaj mojim prijateljem, da se zredijo !!! :kva1: :mellow: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
viky Objavljeno Maj 6, 2009 Deli Objavljeno Maj 6, 2009 Ker svetloba potuje hitreje od zvoka, nekateri ljudje izgledajo pametni preden odprejo usta! (NN) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Maj 25, 2009 Deli Objavljeno Maj 25, 2009 Izjava sodelavca zdele : ON:Zakaj te ni blo na tekmo v soboto? JST: ma sm bla na zboru ON: aja?? nism vedu da tud poješ.. pevski zbor?? hja....itak...no sej bles da smo res tud neki pele ja predvsem pa pile Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 4, 2010 Deli Objavljeno Oktober 4, 2010 da se ne da ceste do konca asfaltirat, ker vedno pred volitvami en mesec prej zmanka asfalta povsod bravo župani ... brembo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se