mysi Objavljeno Julij 4, 2009 Opozori Objavljeno Julij 4, 2009 skoda za wass....js sn sou gor...pa je blo zelo lepo...soncek.. gor sem naekaj popil... ..pol pa dol pocas...ce me je kdo slucajno cakal on 3 u gostilni....sem malo zamudil..tako da me tam ni blo...sem kar naprej šibal...
mysi Objavljeno Julij 4, 2009 Opozori Objavljeno Julij 4, 2009 skuterist... mislim da se poznamo...moj oce kot __kvant_ ima burgmana 400... tako da se skupaj vozite... kako je svet majhen...
fbevc93 Objavljeno Julij 5, 2009 Opozori Objavljeno Julij 5, 2009 Tudi meni se zdi, da se vam vleče... Pa saj ne greste na Nordkap, telefonske si izmenjajte pa en popoldan gasa... Sem mislil, da ste že petkrat bli gor :naughty: zdej pa ena v tem stilu: ka pa če pičimo zdle ob 3h gor ? dežja ni, cajt mislim da mamo...
skuterist Objavljeno Julij 5, 2009 Opozori Objavljeno Julij 5, 2009 skuterist... mislim da se poznamo...moj oce kot __kvant_ ima burgmana 400... tako da se skupaj vozite... kako je svet majhen... Pa še res je, smo že bili skupaj na "furcah". Saj bi šel zraven (na Roglo), vendar solex ni za v hrib, pa tudi po ravnem so flexerji in podobni mopedi hitrejši.
GileraStalker Objavljeno Julij 6, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Julij 6, 2009 Lahko zaj keri ka predlaga, če pozna kako zanimivo turo Zaj mam vse porihtano tak da bom lahko prišo polek
mysi Objavljeno Julij 9, 2009 Opozori Objavljeno Julij 9, 2009 emm...kozjansko...zelo lepi hribcki.., kavica ob jezeru(motel) pa nazaj u krogu... predlagam to soboto..ce ne se bomo spet 520 let men pa nkamor nakonc sli skp...tak ko je blo tokrat....torej...ce je kdo zaiteresiran to soboto naj powe...pa se bomo bolj natancno dogovoril kje, kdaj, zakaj...dans zvecer bom gor pa juter cez ceu dan pretezno... aja pa se tole...js se ne mislim vozit hitro..tam ene 45-50 mi je dost kr ce ne ga teram... tak da ce kdo misli hitrej nej pac ne gre zram ,..
fbevc93 Objavljeno Julij 9, 2009 Opozori Objavljeno Julij 9, 2009 (popravljeno) emm...kozjansko...zelo lepi hribcki.., kavica ob jezeru(motel) pa nazaj u krogu... predlagam to soboto..ce ne se bomo spet 520 let men pa nkamor nakonc sli skp...tak ko je blo tokrat....torej...ce je kdo zaiteresiran to soboto naj powe...pa se bomo bolj natancno dogovoril kje, kdaj, zakaj...dans zvecer bom gor pa juter cez ceu dan pretezno... aja pa se tole...js se ne mislim vozit hitro..tam ene 45-50 mi je dost kr ce ne ga teram... tak da ce kdo misli hitrej nej pac ne gre zram ,.. bom js vodu kolono, sm namreč od tu doma v temi od 50tk mam en onboard kjre se vidi mal kake ceste so Popravljeno Julij 9, 2009. Popravil fbevc93
GileraStalker Objavljeno Julij 9, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Julij 9, 2009 (popravljeno) Jaz sem za !!! Samo povejte, ki bi se naj dobli pa kdaj !!! Da vem kdaj morem od doma it !!! Popravljeno Julij 9, 2009. Popravil GileraStalker
mysi Objavljeno Julij 10, 2009 Opozori Objavljeno Julij 10, 2009 gilerastalker...prides u celje, pa grema skupaj "dol" proti _fbevc93_???
50ccm Objavljeno Julij 10, 2009 Opozori Objavljeno Julij 10, 2009 fbevc povej če boš za kako turo jz sm iz krškega :trance_33_sleep:
GileraStalker Objavljeno Julij 10, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Julij 10, 2009 gilerastalker...prides u celje, pa grema skupaj "dol" proti _fbevc93_??? Pa ja bi se dalo zmenit :naughty:
GileraStalker Objavljeno Julij 10, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Julij 10, 2009 Pa ja bi se dalo zmenit :naughty: Pa pol po keri poti bi šla "dol" ???
fbevc93 Objavljeno Julij 10, 2009 Opozori Objavljeno Julij 10, 2009 fbevc povej če boš za kako turo jz sm iz krškega :trance_33_sleep: lahk ja.. pridem js enkrat dol tut mal raceland pogledat Pa pol po keri poti bi šla "dol" ??? priporočam iz šentjurja tam gor... sami ovinki :grim kdaj pa to?.. jutr al nedela
mysi Objavljeno Julij 10, 2009 Opozori Objavljeno Julij 10, 2009 juter jes na zalost ne morem zram... delamo nekaj pa bom moral doma ostati... ce bo vreme sploh...drgac pa sam da bo vreme.. :closedeyes:
GileraStalker Objavljeno Julij 10, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Julij 10, 2009 Lahko pa gremo tut čez tedn se kam pelat, se so počitnice :naughty:
mysi Objavljeno Julij 10, 2009 Opozori Objavljeno Julij 10, 2009 fbevc93 mas prau...unale pot je zlo lepa, sem se ze pelau tam...gilera stalker, ce ti ugaja se dobima pred akvonijom v sentjurju... a wes ki je to (no pa sej je bol malo mestece tak da so 3 ceste pa je to to...), em nedelja naj bi blo lepse.., pondelk pa zelo lep, tako da bomo vidli pa se domenmo bolj natancno., ce pa grete juter pol pa na zalost ne morem,. lp.
fbevc93 Objavljeno Julij 10, 2009 Opozori Objavljeno Julij 10, 2009 fbevc93 mas prau...unale pot je zlo lepa, sem se ze pelau tam...gilera stalker, ce ti ugaja se dobima pred akvonijom v sentjurju... a wes ki je to (no pa sej je bol malo mestece tak da so 3 ceste pa je to to.. .) , em nedelja naj bi blo lepse.., pondelk pa zelo lep, tako da bomo vidli pa se domenmo bolj natancno., ce pa grete juter pol pa na zalost ne morem,. lp. tud js ne pondelek?
GileraStalker Objavljeno Julij 10, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Julij 10, 2009 fbevc93 mas prau...unale pot je zlo lepa, sem se ze pelau tam...gilera stalker, ce ti ugaja se dobima pred akvonijom v sentjurju... a wes ki je to (no pa sej je bol malo mestece tak da so 3 ceste pa je to to.. .) , em nedelja naj bi blo lepse.., pondelk pa zelo lep, tako da bomo vidli pa se domenmo bolj natancno., ce pa grete juter pol pa na zalost ne morem,. lp. Ne vem glih ki je to xD pa se bomo že neki našli Pa lahko v ponedeljek
gilera70runner Objavljeno Julij 11, 2009 Opozori Objavljeno Julij 11, 2009 jaz pridem pa en prijatelj (oba iz oplotnice) ,, zaj je fiksno v pondeljek 13.7.09 ob 15.00???
gilera70runner Objavljeno Julij 11, 2009 Opozori Objavljeno Julij 11, 2009 jaz pridem pa en prijatelj (oba iz oplotnice) ,, zaj je fiksno v pondeljek 13.7.09 ob 15.00??? no, se vidimo
GileraStalker Objavljeno Julij 11, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Julij 11, 2009 Zaj je sprememba gremo spet na roglo Tokrat nam bo uspelo
fbevc93 Objavljeno Julij 11, 2009 Opozori Objavljeno Julij 11, 2009 da nebomo zdej vsak na enem mestu.. pondelek ob 15.00 pred hotelom v zrečah ? :unsure:
GileraStalker Objavljeno Julij 11, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Julij 11, 2009 da nebomo zdej vsak na enem mestu.. pondelek ob 15.00 pred hotelom v zrečah ? :unsure: Lahko, to je tam ko je kopališče ne ???
GileraStalker Objavljeno Julij 11, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Julij 11, 2009 (popravljeno) Zaj se menimo da bi se dobli pri "hotel pod roglo" !!! (zadnja zgradba pred vzponom) Popravljeno Julij 11, 2009. Popravil GileraStalker
gilera70runner Objavljeno Julij 11, 2009 Opozori Objavljeno Julij 11, 2009 Zaj se menimo da bi se dobli pri "hotel pod roglo" !!! (zadnja zgradba pred vzponom) ja , bo najbolš tak sam da nebomo samo trije pol...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se