Skoči na vsebino

Vzpon na Roglo z mopedi

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

22.8.2009 vzpon na Roglo z skuterji/mopedi, ob 15.00 (lahko tudi prej) je zbor pri Hotelu pod Roglo

Vzpona se lahko udeležijo vsi skuteristi/mopedisti do 125ccm,

Na Roglo se bomo vozli brez divjanja , ter se tu pa tam ustavili na kakšni pijači,tudi zato se nebodo motorji pregreli.

Kdor misli divjati na Roglo, ter ob tem spravljati druge v nevarnost, ni zaželjen !!!

V primeru slabega vremena bo dogodek prestavljen

Upam da nas bo čim več, ter da se vidimo :D

Popravljeno . Popravil GileraStalker
Objavljeno

22. in 23. 8. je scooter fest, tk da vas bo pomoje bolj mal gor.

Objavljeno

Bomo pa te prestavli na 15.8.2009 !!!

Objavljeno
22.8.2009 vzpon na Roglo z skuterji/mopedi, ob 15.00 (lahko tudi prej) je zbor pri Hotelu pod Roglo

Vzpona se lahko udeležijo vsi skuteristi/mopedisti do 125ccm,

Na Roglo se bomo vozli brez divjanja , ter se tu pa tam ustavili na kakšni pijači,tudi zato se nebodo motorji pregreli.

Kdor misli divjati na Roglo, ter ob tem spravljati druge v nevarnost, ni zaželjen !!!

V primeru slabega vremena bo dogodek prestavljen

Upam da nas bo čim več, ter da se vidimo :D

Kok vs je pa dons blo ?? Pa mate kšne slikce, informacije... :D

Objavljeno

nič slikic , sam povem ti lahk da je cesta lepa, pa fajn se je pelat gor enih 40, :D ,, bla sma pa 2...

Objavljeno

sm vaju vidu pr hotelu pod roglo, pa potem na vrhu smo se srečal.. :whistle:

Objavljeno
sm vaju vidu pr hotelu pod roglo, pa potem na vrhu smo se srečal.. :whistle:

Jaz sem te tut opazo :D

Dobro makino maš :OK:

Objavljeno

Nič nisma ka slikaka :photo: . Ja tako ko je runner reko cesta do roglo je super :OK: , Gor sma se pelala v povprečju 40 km/h al pa še mogoče malo polek :yea2: , dol pa v povprečju okoli 60 km/h. Od hotela pod roglo pa hotela na rogli je okoli 14 km.

Vglavnem užitek :010

Objavljeno
Nič nisma ka slikaka :photo: . Ja tako ko je runner reko cesta do roglo je super :OK: , Gor sma se pelala v povprečju 40 km/h al pa še mogoče malo polek :yea2: , dol pa v povprečju okoli 60 km/h. Od hotela pod roglo pa hotela na rogli je okoli 14 km.

Vglavnem užitek :010

nwm kak užitek se je 40 gor pelat :rolleyes: js sm čist živčn ko ne gre več ko 60-70km/h v hrib gor :P navzdol je dost bol zanimiu.. skos na pouno, je šlo tut 110km/h, adrenalina poun ko priletiš s tako hitrostjo v ovinek da potem komi zvoziš :D

Objavljeno
nwm kak užitek se je 40 gor pelat :rolleyes: js sm čist živčn ko ne gre več ko 60-70km/h v hrib gor :P navzdol je dost bol zanimiu.. skos na pouno, je šlo tut 110km/h, adrenalina poun ko priletiš s tako hitrostjo v ovinek da potem komi zvoziš :D

To da ovinka ne skor ne zvoziš ni več užitek v vožnji no saj za mene ni !!!

Objavljeno
To da ovinka ne skor ne zvoziš ni več užitek v vožnji no saj za mene ni !!!

je pa ful adrenalina ;)

Objavljeno
je pa ful adrenalina ;)

To pa je ja

Objavljeno

ti se lah zajebavaš ko maš SM ja :D

pa tu na naših ovinkih si že biu kej?.. prlet enkrat mim ;)

Objavljeno
ti se lah zajebavaš ko maš SM ja :D

pa tu na naših ovinkih si že biu kej?.. prlet enkrat mim ;)

ne še nism biu.. bom pršu enkrat :P

Objavljeno
ne še nism biu.. bom pršu enkrat :P

ej mors it taj dol...tam je pa raj za polaganje... :OK:

Objavljeno

dej mi označ cesto na google maps pa dej slikco sm, da točn vidm kira cesta je to.. :whistle:

Objavljeno

no povejte zdej kdaj grete, ker sn šele danes opazil na netlogu, jaz imam čas ob sobotah in nedeljah, blo nas bi pa od 5-10, mogoče kej več ker je blizu:D glede hitrosti pa se bom poskušal mirkati ker mam strašn šoh gume:D

Objavljeno
no povejte zdej kdaj grete, ker sn šele danes opazil na netlogu, jaz imam čas ob sobotah in nedeljah, blo nas bi pa od 5-10, mogoče kej več ker je blizu:D glede hitrosti pa se bom poskušal mirkati ker mam strašn šoh gume:D

Za roglo ???

Objavljeno (popravljeno)
Jap...

Na roglo bomo šli 15.8.2009. Zberemo se ob 15:00 pri hotelu pod roglo. Ob 15:10 se bomo začeli voziti proti hotelu rogla. Potem pa stvar dogovora pri kateri koči se bomo ustavili (rogla, jurgovo, pesek, mašin žaga)!!!

Bo nas vsaj 10 :D vrjetno pa več :OK:

Popravljeno . Popravil GileraStalker
Objavljeno

okej, bom jst probu naših čimveč zraven spraut, upam da bojo hotl it zraun, pr nam je večina mopedov, skuterjov bol mal:D velja se vidjevamo:D

Objavljeno
okej, bom jst probu naših čimveč zraven spraut, upam da bojo hotl it zraun, pr nam je večina mopedov, skuterjov bol mal:D velja se vidjevamo:D

Fajn vsi zaželjeni :D do 125 ccm !!!

Zaj nas bo neki 10 vrjetno :D Pa kolko približno bo vas ???

Aja pa še to jaz sem MrBlack281 na netlog-u !!!

Objavljeno (popravljeno)

a to misliš one ko si jih na netlogu povabu ? :whistle:

Popravljeno . Popravil fbevc93
Objavljeno
a to misliš one ko si jih na netlogu povabu ? :whistle:

ja tut tiste pa še par drugih, sj zdej morn nardit nov msn pa da se dodamo pa pol zmenmo kok naprej, ko tista spor. na netlogu predoug trajajo pa to, tko da povab jih še ti zraun u klub čimveč resnih, pa vsi ostali tut:D, da naredmo neki orng iz tega :naughty:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!