Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

A ima kdo kaj pojma o napaki, ki jo javijo Xp-i (ali pa kak hudičev drugi sw) z malim oblačkom desno spodaj "Zakasnjeno zapisovanje ni uspelo..." in gre vse delo u maloro :headbang::headbang:

Zadevo sem samo videl na mašini in ne morem kake slikce prilimat :krneki:

Objavljeno (popravljeno)
do kdaj pa moraš naredit???

v petek bi mogo oddat

Popravljeno . Popravil biker125
Objavljeno (popravljeno)

Men pa ura v orodni vrstici skoz narobe kaže, ko dam posodbi je nekaj časa vredu, potem pa prehiteva za ene 15 minut in je potrebno spet posodobiti. Sedaj sem spremenil strežnik s katerega se posodablja, bom videl če bo kaj boljše. Ali je mogoče kaj drugega?

Popravljeno . Popravil _LuX_
Objavljeno

Uporabi proxy (tako loadaš podatke preko tretjega strežnika ki se nahaja v poljubni državi in tako ponudnik misli da si iz te države).

V google vpiši "open proxy <željena država>" in potem enega izmed njih vnesi v preferences->advanced->network->settings->manual proxy configuration-> vnesi proxy za HTTP promet.

Seveda ga potem odstrani (ko boš odrabil), ker net praviloma deluje počasneje z njim (po kmečko povedano- greš okoli riti v žep ko prenašaš podatke)

Objavljeno

probal 10 različnih proxyjev pa vedno neki sere da nemore v tej državi...

nemčija, avstrija, švica, madžarska, kanada,.... na nekaterih serverjih pa mi je probalo poslat tracking cookije sam je av blokeru.

ni druge metode?

Objavljeno

....zadnje tri dni se mi dogajajo čudne stvari s čarunalnikom....začel se je sam ugašati in ponovno zaganjati....katerikrat se ugasne med delovanjem, katerikrat že pri zagonu (pride do ekrana windows ko se postavlja, potem se pa ponovno zažene...).....zadeva ne javlja nobene napake

prečekiral zadevo že z antivirusom (NOD32), nobeni čudni procesi ne laufajo v ozadju,itd.....imam pa dva diska v RAID1....

do pred tremi dnevi je zadeva delala bp., potem se je pa začela erotika.....

konfiguracija gajbe:

1X intel pentium E8500

1X mamaplata ASUS P5Q-E

2X 1G RAM-a

2X 640 Gb WD trdi disk v RAID1

1X napajalnik TAGAN 700W

1X ATI 4850 radeon grafična kartica

se komu sanja, kaj bi lahko bilo?....gajba je stara manj kot pol leta...

Objavljeno

Če ne najdeš nobenega ok delujočega proxyja (s proxyji smo drugač zloadali celo udbo tako da to deluje :whistle: ), obstajajo tudi spletna mesta ki se obnašajo kot posrednik- imajo pa nekatera težave s flashem, nekatera pa delajo bolj bedno.

Sem sprobal dva, pa flash ni delal :-)

Tako da ne vem... lahko pa najdeš kako fajn prsato helgo pa si skupaj pogledata pri njej doma... :evilgrin:

Objavljeno (popravljeno)
....zadnje tri dni se mi dogajajo čudne stvari s čarunalnikom....začel se je sam ugašati in ponovno zaganjati....katerikrat se ugasne med delovanjem, katerikrat že pri zagonu (pride do ekrana windows ko se postavlja, potem se pa ponovno zažene.. .) .....zadeva ne javlja nobene napake

prečekiral zadevo že z antivirusom (NOD32), nobeni čudni procesi ne laufajo v ozadju,itd.....imam pa dva diska v RAID1....

konfiguracija gajbe:

1X intel pentium E8500

1X mamaplata ASUS P5Q-E

2X 1G RAM-a

1X napajalnik TAGAN 700W

Se drugače programi kaj sesuvajo in zmrzujejo ko deluje? (RAM)

ponavadi je za to kriv zjahan napajalec ali slabo hlajenje CPUja, redkeje grafa (tisto se ponavadi prej konča z zmrzom / artefakti na zaslonu kot pa resetom).

Predlagam da greš v bios pogledat cpu temperaturo in voltaže (predvsem temperaturo takoj po resetu, ob prižigu bo seveda hladen).

Ram lahko testiraš z memtest-om (iz njega zbudiš računalnik), procesor z "cpuburn", ampak slednje samo če imaš procesor s termično zaščito sicer se lahko scvre :evilgrin:

Ali se resetira ko ga bolj obremeniš (igre, kak zahtevni program?)

Glede na to da je star manj kot pol leta pa (če si ga kupil v kompletu) itak nimaš kaj- servis pa gremo uveljavljat garancijo.

Popravljeno . Popravil phoebus
Objavljeno
....zadnje tri dni se mi dogajajo čudne stvari s čarunalnikom....začel se je sam ugašati in ponovno zaganjati....katerikrat se ugasne med delovanjem, katerikrat že pri zagonu (pride do ekrana windows ko se postavlja, potem se pa ponovno zažene...).....zadeva ne javlja nobene napake

konfiguracija gajbe:

1X intel pentium E8500

1X mamaplata ASUS P5Q-E

2X 1G RAM-a

1X napajalnik TAGAN 700W

... mogoče pa te nima rad ... :whistle:

Objavljeno

konfiguracija gajbe:

1X intel pentium E8500

1X mamaplata ASUS P5Q-E

2X 1G RAM-a

1X napajalnik TAGAN 700W

Napihnjen kondenzator:

1)-na plati,

2)-v napajalniku.

(Slednje je manj verjetno, ker bi se napajalnik ne hotel vključiti oz. pade v suspend..., ponavadi.)

Je pa tud res, da se enkrat na mesec dogaja, da ima svoje "muhe". Nekje drugje sem tudi že zasledil nekaj takega a se zdajle ne spomnem točno kje... :P

Objavljeno

Sicer se res sliš ko napihjeni kondenzatorji, ampak je praktično nemogoče na novih platah, ker nimajo več elektrolitskih.

Tko da mislem da je vzrok drugje, je pa teško neki preko neta spacat, ker je lahko marsikaj :)

• 2 tedne pozneje...
  • 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Alo računalniški friki....rabim posnetek risanke Bojan oz. glasbo v Mp3 datoteki za nek domač video....če lahko kdo pomaga bom vesel :naughty:

Objavljeno (popravljeno)

da direkt dol potegneš pa da ti pretvor v mp3 si pa potegn dol: Free youtube to mp3 converter, mal pogooglaj pa boš našel

Popravljeno . Popravil _LuX_
Objavljeno
ali pa uporabi www.mediaconverter.org, zberi format in cukni dol :)

nisem še počel tega.....kako pa se potegne dol iz youtube.....rabiš kak program al se rabiš samo prijavit???

Hvala

Objavljeno
nisem še počel tega.....kako pa se potegne dol iz youtube.....rabiš kak program al se rabiš samo prijavit???

Hvala

program oz. internetno stran

-klik-

---------------------------------

Zdej pa še mene nekaj zanima. Iz interneta si prek programa BitComet potegujem serijo Prijatelji. Torrent sem našel na portalu mojblink.

No....ko povlečem nekatere dele dol in film odprem v programu BSplayer mi napiše tole:::

napaka.png

Nato jih prek enakega torrenta še enkrat povlečem in nekateri začnejo delovati. Kaj bi lahko bilo narobe? Naložil sem si novejšo verzijo BSplayerja pa je isto....potegnil sem si drug torrent iz drugega portala pa je vseen isto. Najbol čudno pa mi je to, ker ko drugič potegnem isto epizodo iz istega torrenta začne delovati.

Prosim....mi lahko kdo pomaga?

Objavljeno

BitComet je jajc. Problem se predvsem rad pojavi če snemaš po obrokih in ne vse naenkrat.

Posnemi si kak drug client, utorrent recimo.

Objavljeno

ewo sem že naredil :D upam da bo bolje z u-Torentom

Objavljeno

Zdravo, iščem kak soliden notebook ki ima firewire priklop, naložene windowse, vsaj 3GB ram, HDD vsaj 250.......pa da ne presega mejo 800€........tisti k se bl spoznate pa k mate naštudirane te zadeve......kje najbolje kupovat?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!