Skoči na vsebino

Brezplačna tehnična pomoč

Gugo

Priporočene objave

Minca evo še mal znanosti Wiki....

Drugače pa bo najbrž potrebno inicializirat MP4 plajer (format), kar ti je že napisal nekdo v temi o MP4 in nato lepo musko gor nadevat . Če sama ne upaš, pojdi do soseda ali prijatelja, MP3 fajle pa iz navadnega glasbenega CD-ja nardiš tudi z Nero-tom če ga imaš za pečenje CD jev . Poglej malo v gornji link, so tudi neki riperji omenjeni sem videl (ne odpiral), ki tudi to počnejo.

Pa lepo poslušaj :music1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mam en problem....na kompu sem mel par virusov....najprej sem se jih skusal znebit s starim antivirusnim,ker je blo ze fejst hudo,sem racunalnik obnovil na prejsno tocko(10 dni nazaj),namestil nov antivirusni in pocistil kolko se je pocistit dalo...zdaj pa mam problem da mi dolocenih strani ne prikazuje prav....gmaila mi sploh odpret noce,partis mi odpre vendar je vse pometano med sabo,problem pa je tudi pri sami motosvetovi strani,saj pri objavljanju odgovora v keri temi nimam zgornega dela,ko izbiras in urejas pisavo,ter levega dela s smeskoti...ve kdo kaj bi lahko bilo narobe?pa pri a v t o n e t u mi tudi pri iskanu avtov noce znamk prikazat

pa se na tej strani je problem ko je v vsaki temi zgoraj desno "moznosti" ter "ocena" nobenega mi noce prikazat niti kliknit ne morem gor

Popravljeno . Popravil justaboy
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ce IE je zaostal v vseh pogledih....7ke pa nikjer ne najdem,da bi delala

kako ne? Meni dela na vseh mašinah :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A reinštalirat si pa že probu?

Lahk probaš še ker drug brsklalnik, Firefox, Netscape, Opera, Safari...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sem se odloco kr za format c: :P....samo cajt se morem najdit...

drugac sem pa sprobal 2 verziji firefoxa(slo pa eng) pa en mislim da je bil celo se malo novejsi....pa malo izbolsan IE pa tudi vse ne dela,...tak da je nek virus verjetno kriv...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

poskusi tole....

uninstall firefox, ročno izbriši direktorij v \program files\

nato inštaliraj Firefox in VPIŠI drug imenik za inštalaciji, npr \program files\fire

poročaj...

Popravljeno . Popravil Treker
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

poskusi tole....

uninstall firefox, ročno izbriši direktorij v \program files\

nato inštaliraj Firefox in VPIŠI drug imenik za inštalaciji, npr \program files\fire

poročaj...

se vedno mi dolocenih stvari ne prikazuje....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Drugače so nastavitve brskljalnika pod C:\Documents and Settings\tvojeuporabniškoime, pod mapama "local settings" in "application data", seveda v mapi mozila :)

Tko da če se je kaj zbrkal se je tam, je pa res da če boš zbrisal boš izgubil svoje zaznamke. Razen če zdej spet zaznamke shrahiš itd :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Uporabnike Firefoxa bi rad vprašal, kaj je potrebno narediti, da lahko download-aš datoteko iz linka.

Primer v poštnem sporočilu pošljem link za download datoteke. Ko postaviš gor kurzor se prikaže ikonca roke ampak dovnloada ne moreš sprožit. Isti link v IE seveda deluje BP ??

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Uporabnike Firefoxa bi rad vprašal, kaj je potrebno narediti, da lahko download-aš datoteko iz linka.

Primer v poštnem sporočilu pošljem link za download datoteke. Ko postaviš gor kurzor se prikaže ikonca roke ampak dovnloada ne moreš sprožit. Isti link v IE seveda deluje BP ??

tudi z desnim klikom ne gre..."shrani kot"?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nenavadno - sam uporabljam izključno Firefox, pa še nisem imel težav z download-anjem datotek z linka...

Pa si ziher, de ne govoriš o Thunderbird-u (ko omenjaš ravno poštno sporočilo)?

D.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nenavadno - sam uporabljam izključno Firefox, pa še nisem imel težav z download-anjem datotek z linka...

Pa si ziher, de ne govoriš o Thunderbird-u (ko omenjaš ravno poštno sporočilo)?

D.

Ja sem ziher. Strankam redno pošiljam novosti tako, da jih sami snamejo s strežnika, v E-pošti pa jim pošljem sam ftp povezavo. Ena od strank je namestila to lisico in sedaj stvar več ne deluje. Ko je možak nastavil IE kot privzeti brskljalnik, pa je povezava v E-pošti oživela ???

Vsekakor je povezava med linkom in brskljalnikom, saj link kaže na internetno vsebino na ftp strežniku in se ob aktivaciji linka odpre del brskljalnika, ki je zadolžen za DL .

Sranje ! :BUA:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Časa nazaj je bil problem s FF pri kopiranju/izbiranju besedila v njem.

Poizkusi preimenovat "firefox.exe" v npr. "fffirefox.exe" in naredi/popravi bližnjico nanj, mogoče bo delovalo.

Takrat je.

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no meni na moj problem,ki sem ga gor napisal zacuda zdaj vse deluje normalno.....ne vem kaj je vzrok da spet dela,....mogoce se je racunalnik vstrasil formatiranja se bol kot jaz...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa še to, si počistil ves predpomnilnik in piškotke za FF ??

lp

P.S. Zadnja dva odgovora letita na bmwslo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa še to, si počistil ves predpomnilnik in piškotke za FF ??

lp

P.S. Zadnja dva odgovora letita na bmwslo.

:worship:

Bom poskusil in sporočim če bo kaj uspeha

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Evo naložil sem FF na rezervno mašino in stvar deluje od prve. Verjetno se bo problem pokazal po določenem času uporabe FF v praksi.

Mogoče so res krivi piškotki pa tako sr.. ??

OK Hvala vsem za pomoč :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@bmwslo

kaksen pa je to link za download datoteke?

mislis dejanski link do nekega filea?

kot recimo

http://www.domena.com/mojfile.jpg

starejse verzije lisice ne znajo odpret vsakega filea...

tako da...

predlagam da naredis zadevo kot je treba...

dolocis v headerju za katero zadevo gre in uporabniku ponudis ali si zadevo posname na disk (dowload) ali pa odpre online...

moje mnejnje pac...

je trea naredit pac nek mini programcek......samo lahko potem to uporabljas vedno...in bo vedno vsem 100% delalo ;)

ce rabis.... ZS :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hja, zadeva je sledeča: ko sem šel na job sem PC ugasno, definitivno. In ko sem priso domov je bil tudi ugasnjen. OK, vse lepo in prav na prvi pogled. Ampak ni - ker je VSE kar je možno razštelano in to še bolj kot bi si sploh upal pomislit. Ob zagonu winsow mi nekaj bluzi o izgubljeni identiteti, pol vidim popolnoma drugo ozadje na katerem je samo 5 osnovnih ikon, pol slik in filmov z diska mi manjka, na noben forum in mail več nisem registriran, vse kar sem mel pod favoritees in tega je blo malo morje je zginlo, nastavitve so prakticno take kot takrat ko na novo naložiš winse. Mislim, wtf?!?! Počutim se glih tak ko da sem mel cel cas nekoga v sobi in mi je vse skup zje... do konca in še dalje in sploh ne prepoznam vec vsebine svojega pc-ja, vse mi zgleda čisto tuje! Se je ze komu zgodilo to in kaj pri hudicu se dogaja? :headbang: :alien1:

Popravljeno . Popravil AREA
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

do konca in še dalje in sploh ne prepoznam vec vsebine svojega pc-ja, vse mi zgleda čisto tuje! Se je ze komu zgodilo to in kaj pri hudicu se dogaja? :headbang: :alien1:

Nstavitve uporabniškega profila so ti odletele. Vse filmčke in slike itd najdeš v mapi Documents and Settings\ (ime uporabnika) ... tam malo raziskuj ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@AREA

Lahko pa se ti je računalnik obnovil na zgodnejši čas, ko še nisi imel vseh reči nameščenih in konfiguriranih.

Kaj v dodaj/odstrani programe so vsi programi noter ?

Ko so se windowsi naložil ti je mogoče kaj javilo, da se je obnovil po kaki resni napaki ??

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!