ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 29, 2009 Deli Objavljeno Julij 29, 2009 Ja kaj s pa ti zdej hotu rečt?? Hotu sm rečt, da če se ti ni za matrat z "učenjem" po nepotrebnem, predno "končaš kariero kot butelj u neki žari ", maš miljon opcij, da si skrajšaš muke in se izogneš učenju :-) thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertjur Objavljeno Julij 29, 2009 Deli Objavljeno Julij 29, 2009 Hotu sm rečt, da če se ti ni za matrat z "učenjem" po nepotrebnem, predno "končaš kariero kot butelj u neki žari ", maš miljon opcij, da si skrajšaš muke in se izogneš učenju :-) Jest nisem nič tazga pomislu!! Če si pa ti pa sam gasa! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno Julij 29, 2009 Deli Objavljeno Julij 29, 2009 Prov lepo vas je brat fantje :grim , kr tko naprej... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fruc Objavljeno Julij 29, 2009 Deli Objavljeno Julij 29, 2009 Hotu sm rečt, da če se ti ni za matrat z "učenjem" po nepotrebnem, predno "končaš kariero kot butelj u neki žari ", maš miljon opcij, da si skrajšaš muke in se izogneš učenju :-) čudn da nisi ti prvi u vrsti.... prid na rakitno pa nam pripoveduj "modrosti" ali pa ostani doma in PROSIM nehaj pisat v tej temi.... Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 29, 2009 Deli Objavljeno Julij 29, 2009 Ali pa ostanem prisoten na forumu in vsake tolko kšno pribijem v to temo ... Čao, grem na Rakitno. thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Julij 29, 2009 Deli Objavljeno Julij 29, 2009 Ali pa ostanem prisoten na forumu in vsake tolko kšno pribijem v to temo ... Čao, grem na Rakitno. A jeb*te, a ne moreš ene 3 urce počakat, prideva z Jaxom na kofe gor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 29, 2009 Deli Objavljeno Julij 29, 2009 A jeb*te, a ne moreš ene 3 urce počakat, prideva z Jaxom na kofe gor Ma sje nisem šel, halo. Eni mamo pametnejš deu Kdaj bosta gor? Mogoče mi pa le rata uletet ... thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frankenstein Objavljeno Julij 29, 2009 Deli Objavljeno Julij 29, 2009 sej če se nočeš matrat, maš miljon opcij, da si skrajšaš muke ... ki me trenutno ne zanimajo?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno Julij 29, 2009 Deli Objavljeno Julij 29, 2009 Ne ne ježa je zadela stoenka pred mano , jest sm se s Scanio spretno izognu, ampak je nasprot glih ena CBRka prleta. Ka jo je odnesl med bukve. Sam PNK je nardil pa je ni blu več. Jejž jejž. Tolk brez okusa, d res nis za drgam, k na krosa... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawc Objavljeno Julij 29, 2009 Deli Objavljeno Julij 29, 2009 HAHAHA prov tkole lepo pridem iz šihta mal pogledam na motosvet, da se fain nasmejim :D Pol bom pa mal na rakitno vrjetn šov na kšn sokc a bi šov še kdo? Ob ene 5, 6? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 29, 2009 Deli Objavljeno Julij 29, 2009 tale tema pa postaja počas podobna temi kačje ride part 2 al 3 vas pridem jutr morbit kej pogledat aja pa kolega tony,čimprej na motor pa gasaaaa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Julij 29, 2009 Deli Objavljeno Julij 29, 2009 jst počas krenem gor upam da ne bom koga snev k bom tok hitr bl za stranjo vozte Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno Julij 29, 2009 Deli Objavljeno Julij 29, 2009 Mene se dons ne da nikamor... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Julij 29, 2009 Deli Objavljeno Julij 29, 2009 Ma sje nisem šel, halo. Eni mamo pametnejš deu Kdaj bosta gor? Mogoče mi pa le rata uletet ... Škoda k sm šele zdej tole prebral, sva šla ob 18.30 nazaj...se pravi da sva bla okol 17-17.15 gor. Bo treba se za kdaj drugič zmenit. jst počas krenem gor upam da ne bom koga snev k bom tok hitr bl za stranjo vozte Matr si me skorej snev, k si tolk hitr v klanc gonu Sem bil že mem, k sm vidu, da si to ti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
timson Objavljeno Julij 29, 2009 Deli Objavljeno Julij 29, 2009 oj.naredu dans par "krogov" po rakitni okol 17:30,par motoristov je slikal,ce je slucajn kdo se mene ujev (belo moder gixxer K1 pa modro crn kombl..)se priporocam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 29, 2009 Deli Objavljeno Julij 29, 2009 aja sej res zanč k je un s tistim kanonom slikov bi prosila za fotko,k more bit prov smešna me zanima kakšno faco sm nardila,k nism prčakvala fočka,nit tolk folka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrejba Objavljeno Julij 29, 2009 Deli Objavljeno Julij 29, 2009 oj.naredu dans par "krogov" po rakitni okol 17:30,par motoristov je slikal,ce je slucajn kdo se mene ujev (belo moder gixxer K1 pa modro crn kombl..)se priporocam dobr si ga pelal.. sam jaz sem se tudi sam pelal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sirni Objavljeno Julij 29, 2009 Deli Objavljeno Julij 29, 2009 Prov lepo vas je brat fantje :grim , kr tko naprej... :hooray: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Julij 29, 2009 Deli Objavljeno Julij 29, 2009 Matr si me skorej snev, k si tolk hitr v klanc gonu Sem bil že mem, k sm vidu, da si to ti sm ane ma sm su bl počas k je lih ene 10 minut predn sm biv jst tm medvd cez cesto neki hodu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Julij 30, 2009 Deli Objavljeno Julij 30, 2009 Škoda, da nism bil 10min prej dol...bi bla večerja :naughty: samo za koga :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mkrizma4 Objavljeno Julij 30, 2009 Deli Objavljeno Julij 30, 2009 alo fantje gre kdo dans kej gor?? straža kaj si ti kj zrihtu z gumam?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Julij 30, 2009 Deli Objavljeno Julij 30, 2009 alo fantje gre kdo dans kej gor?? straža kaj si ti kj zrihtu z gumam?? še zbiram ponudbe...še edn mi more powedat za bt002 pol ti pa powem....jst wrjetno da nebom uzew da bom na Q RR ostov...za brata ti pa powem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Julij 30, 2009 Deli Objavljeno Julij 30, 2009 Madona mal se po bratu zgleduj pa prid naslednjič z biciklo gor :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frankenstein Objavljeno Julij 30, 2009 Deli Objavljeno Julij 30, 2009 Madona mal se po bratu zgleduj pa prid naslednjič z biciklo gor :naughty: zdrau duh u zdravem telesu al kko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Julij 30, 2009 Deli Objavljeno Julij 30, 2009 Madona mal se po bratu zgleduj pa prid naslednjič z biciklo gor :naughty: sei pol smo odbojko špilal gor...tko da smo se rekreiral Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se