gebre Objavljeno Avgust 6, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2009 Sedim na Rakitni, pijem pivo in tipkam tole ... Fouš sem ti, jest bi tud :grim
MoTo G_P Objavljeno Avgust 6, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2009 Ubisvtu je biu tut ustanovitelj(idejni vodja) RRT-ja gor :evilgrin: :evilgrin: :naughty: Ja David hvala, da si se spomnu name... :worship: hehee
Miha27 Objavljeno Avgust 6, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2009 (popravljeno) Jap...kupu tista jetra :krneki: Jutr pa gremo pol....ampak jst ga še ne smem do konca terat....tko da bova z Laro mela zlooo počasen tempo Aja fruc tud ti se nama lahko pridružiš Pizdaževidmkolktonikamornegre Popravljeno Avgust 6, 2009. Popravil _Mihaa_
fruc Objavljeno Avgust 6, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2009 Jap...kupu tista jetra :krneki: Jutr pa gremo pol....ampak jst ga še ne smem do konca terat....tko da bova z Laro mela zlooo počasen tempo Aja fruc tud ti se nama lahko pridružiš Pizdaževidmkolktonikamornegre jah kurc 600 ne morm lovit 125 bodo šle pa počas...svoj tempo bom useku al pa z vama pelu
Miha27 Objavljeno Avgust 6, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2009 jah kurc 600 ne morm lovit 125 bodo šle pa počas...svoj tempo bom useku al pa z vama pelu Jst itak še ne vem če bom lahko z vami šou dol....če mi bo ratal use zrihtat...čene pa posebi pridm
Dogma Objavljeno Avgust 6, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2009 Jap...kupu tista jetra :krneki: Jutr pa gremo pol....ampak jst ga še ne smem do konca terat....tko da bova z Laro mela zlooo počasen tempo Aja fruc tud ti se nama lahko pridružiš Pizdaževidmkolktonikamornegre No no to ti zase govor.. (Drgač pa ja, mam še kufr pa spalko zadej, pomoje me bojo še kolesarji prehteval)
MoTo G_P Objavljeno Avgust 6, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2009 jah kurc 600 ne morm lovit 125 bodo šle pa počas...svoj tempo bom useku al pa z vama pelu Mislm da neglede kok doug smo se nazadne vozil, da bojo mele 600-tke kr svoj tempo... :evilgrin: :naughty: :naughty:
Kawc Objavljeno Avgust 6, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2009 jst pa kawc sploh baje :evilgrin: Kawc razmišla o odstranitvi tablce,...ker ju3 pulcajov bo vlik pomoje,.tko da bom zdle še mal prespau tole mojo mišljenje :evilgrin: :evilgrin: Pa če kšn pulcaj to bere,.kr probi me ujet,.. :naughty: :evilgrin:
MoTo G_P Objavljeno Avgust 6, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2009 (popravljeno) Kawc razmišla o odstranitvi tablce,...ker ju3 pulcajov bo vlik pomoje,.tko da bom zdle še mal prespau tole mojo mišljenje :evilgrin: :evilgrin: Pa če kšn pulcaj to bere,.kr probi me ujet,.. :naughty: :evilgrin: David pejt spat pa ne spammi tuki...Da ne bo kdo napačn tole prebrav... hihihi Popravljeno Avgust 6, 2009. Popravil MoTo G_P
Kawc Objavljeno Avgust 6, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2009 Jest mam drgač še eno prošnjo, no bom vidu kako bo šlo, ker mam plastičn tank gor, je moja tank torba bl tko, tko da če ne bo glih blo uredu, bo en drug jo dau na svoj motor Ma škoda dneva da bi spat že šou
straza Objavljeno Avgust 6, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2009 Kawc razmišla o odstranitvi tablce,...ker ju3 pulcajov bo vlik pomoje,.tko da bom zdle še mal prespau tole mojo mišljenje :evilgrin: :evilgrin: Pa če kšn pulcaj to bere,.kr probi me ujet,.. :naughty: :evilgrin: a ti tut :evilgrin:
MoTo G_P Objavljeno Avgust 6, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2009 Men tud...sam če boš ti mejčkn zamudu pa šu solo dol jo bom jst bl težk gor dou...razn če te počakam na omwju u postojni??
Kawc Objavljeno Avgust 6, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2009 (popravljeno) Men tud...sam če boš ti mejčkn zamudu pa šu solo dol jo bom jst bl težk gor dou...razn če te počakam na omwju u postojni?? Sej vrjetn nam nč zamudu Če pa bom vas pa itq ujamm, predn boste štartal :evilgrin: :evilgrin: a ti tut :evilgrin: Ja valda da tut jest :naughty: Sej veš da sva midva nekak povezana Dejmo se mi mal na msn preselt: dkavcnik@hotmail.com P.S. sam da se mi zvleče do konca dol Popravljeno Avgust 6, 2009. Popravil Kawc
MoTo G_P Objavljeno Avgust 6, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2009 David, da zaklučm zadevo lahka sam to rečm...Mmmmiiijjjaaaaaaaavvvv :whistle:
Kawc Objavljeno Avgust 6, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2009 David, da zaklučm zadevo lahka sam to rečm...Mmmmiiijjjaaaaaaaavvvv Ti muck, raj nehi mjavkat pa pejt spat
Frankenstein Objavljeno Avgust 6, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2009 Kawc razmišla o odstranitvi tablce,...ker ju3 pulcajov bo vlik pomoje,.tko da bom zdle še mal prespau tole mojo mišljenje :evilgrin: :evilgrin: Pa če kšn pulcaj to bere,.kr probi me ujet,.. :naughty: :evilgrin: al pa če jo sam okol obrneš odvisno od kko maš monteran..
Miha27 Objavljeno Avgust 7, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2009 Spet policaji harajo gor :unsure: Pred pol ure so se dol pelal
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 7, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2009 Spet policaji harajo gor :unsure: Pred pol ure so se dol pelal Kaki frajeri ... thumper 1
Miha27 Objavljeno Avgust 7, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2009 Kaki frajeri ... Mal jim še manka pa bojo taki kot ti....frajerji mislm
Frankenstein Objavljeno Avgust 7, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2009 Mal jim še manka pa bojo taki kot ti....frajerji mislm a u borounici jih še mate??
Kawc Objavljeno Avgust 8, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2009 a u borounici jih še mate?? ja vsak dan se unedva bumb*rja ganjata okol
Miha27 Objavljeno Avgust 8, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2009 a u borounici jih še mate?? Jap :yes: Vsak dan več jih je
LRR Objavljeno Avgust 8, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2009 včeraj videni straža, motogp in fruc mimo drenovega griča z ruzaki. A ste na morje letel?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se