Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Sedim na Rakitni, pijem pivo in tipkam tole ...

Fouš sem ti, jest bi tud :grim

Objavljeno
Ubisvtu je biu tut ustanovitelj(idejni vodja) RRT-ja gor :evilgrin: :evilgrin: :whistle: :naughty:

Ja David hvala, da si se spomnu name... :worship: :worship: hehee

Objavljeno

Pa jz? :O haha

Objavljeno (popravljeno)

Jap...kupu tista jetra :krneki: Jutr pa gremo pol....ampak jst ga še ne smem do konca terat....tko da bova z Laro mela zlooo počasen tempo :)

Aja fruc tud ti se nama lahko pridružiš :P

Pizdaževidmkolktonikamornegre

Popravljeno . Popravil _Mihaa_
Objavljeno
Jap...kupu tista jetra :krneki: Jutr pa gremo pol....ampak jst ga še ne smem do konca terat....tko da bova z Laro mela zlooo počasen tempo :)

jah kurc 600 ne morm lovit 125 bodo šle pa počas...svoj tempo bom useku al pa z vama pelu :D

Objavljeno
jah kurc 600 ne morm lovit 125 bodo šle pa počas...svoj tempo bom useku al pa z vama pelu :D

Jst itak še ne vem če bom lahko z vami šou dol....če mi bo ratal use zrihtat...čene pa posebi pridm ;)

Objavljeno

No no to ti zase govor.. :P

(Drgač pa ja, mam še kufr pa spalko zadej, pomoje me bojo še kolesarji prehteval)

Objavljeno

Mislm da neglede kok doug smo se nazadne vozil, da bojo mele 600-tke kr svoj tempo... :evilgrin: :naughty: :naughty:

Objavljeno

jst pa kawc sploh baje :evilgrin:

Objavljeno
jst pa kawc sploh baje :evilgrin:

Kawc razmišla o odstranitvi tablce,...ker ju3 pulcajov bo vlik pomoje,.tko da bom zdle še mal prespau tole mojo mišljenje :evilgrin: :evilgrin: Pa če kšn pulcaj to bere,.kr probi me ujet,.. :naughty: :evilgrin:

Objavljeno (popravljeno)
Kawc razmišla o odstranitvi tablce,...ker ju3 pulcajov bo vlik pomoje,.tko da bom zdle še mal prespau tole mojo mišljenje :evilgrin: :evilgrin: Pa če kšn pulcaj to bere,.kr probi me ujet,.. :naughty: :evilgrin:

David pejt spat pa ne spammi tuki...Da ne bo kdo napačn tole prebrav... hihihi

rakitna-logo.jpg

Popravljeno . Popravil MoTo G_P
Objavljeno

Jest mam drgač še eno prošnjo, no bom vidu kako bo šlo, ker mam plastičn tank gor, je moja tank torba bl tko, tko da če ne bo glih blo uredu, bo en drug jo dau na svoj motor :winkiss::winkiss: Ma škoda dneva da bi spat že šou :)

Objavljeno

a ti tut :evilgrin: :whistle:

Objavljeno

Men tud...sam če boš ti mejčkn zamudu pa šu solo dol jo bom jst bl težk gor dou...razn če te počakam na omwju u postojni?? :?

Objavljeno (popravljeno)
Men tud...sam če boš ti mejčkn zamudu pa šu solo dol jo bom jst bl težk gor dou...razn če te počakam na omwju u postojni?? :?

Sej vrjetn nam nč zamudu :whistle: Če pa bom vas pa itq ujamm, predn boste štartal :evilgrin: :evilgrin: :whistle:

a ti tut :evilgrin: :whistle:

Ja valda da tut jest :naughty: Sej veš da sva midva nekak povezana :winkiss::winkiss::winkiss:

Dejmo se mi mal na msn preselt: dkavcnik@hotmail.com :wub:

P.S. sam da se mi zvleče do konca dol B)

Popravljeno . Popravil Kawc
Objavljeno

David, da zaklučm zadevo lahka sam to rečm...Mmmmiiijjjaaaaaaaavvvv :whistle: :whistle: :whistle:

Objavljeno
David, da zaklučm zadevo lahka sam to rečm...Mmmmiiijjjaaaaaaaavvvv :whistle::whistle::whistle:

Ti muck, raj nehi mjavkat pa pejt spat :winkiss::winkiss:

Objavljeno

al pa če jo sam okol obrneš ;) odvisno od kko maš monteran..

Objavljeno

Spet policaji harajo gor :unsure: Pred pol ure so se dol pelal :whistle:

Objavljeno
Spet policaji harajo gor :unsure: Pred pol ure so se dol pelal :whistle:

Kaki frajeri ...

Objavljeno
Kaki frajeri ...

Mal jim še manka pa bojo taki kot ti....frajerji mislm :rolleyes:

Objavljeno
Mal jim še manka pa bojo taki kot ti....frajerji mislm :rolleyes:

a u borounici jih še mate??

Objavljeno

ja vsak dan se unedva bumb*rja ganjata okol :headbang::whistle:

Objavljeno

Jap :yes: Vsak dan več jih je :)

Objavljeno

včeraj videni straža, motogp in fruc mimo drenovega griča z ruzaki. A ste na morje letel?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!