Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
včeraj videni straža, motogp in fruc mimo drenovega griča z ruzaki. A ste na morje letel?

Jap na morje so šli :yes: jst pa nimam registreranga motorja :(

Objavljeno (popravljeno)

Kaj je banda, danes sem bil, nikjer nobenega policaja :D. Aja a je mogoče voznik suzukija, ki ima moder berikiov kombinezon forumaš??? Sem si ogledoval tvojo vožnjo ko sem sedel na klopci....preveč agresivna in brutalna, sej se da počasneje tudi lepo pelat :).

Popravljeno . Popravil macak333
Objavljeno

Dons bo RR team & fan club v kompletu pršu na rakitno ob ene 5 +/- 1 ura :whistle: :evilgrin: :naughty:

Tko da če nas pogrešate, vabljeni :winkiss:

Objavljeno

Jaz tudi pridem, sicer malo prej, pol pa se še mal skopat :D.

Objavljeno
Dons bo RR team & fan club v kompletu pršu na rakitno ob ene 5 +/- 1 ura :whistle: :evilgrin: :naughty:

Tko da če nas pogrešate, vabljeni :winkiss:

kawc glih mim ste šli...še kkšno minuto kasnej bi pršl pa bi se spet vidl ;) pridem pol gor enkrat ;)

Objavljeno

Kva me trebuh boli :kva2::kva2::kva2: Legende :OK:

Objavljeno

Yo yo na morju je blo supr...Sm pa pogrešu mal rakitno pa njene lepo zaobljene krivine... :naughty: Pa pazte na jelene kle na rakitn...so skakal k utrgani..:D :D

Objavljeno

Tud jaz danes bil spet po dolgem času na rakitni! Lepo vs je blo spet vidt!

Objavljeno
Yo yo na morju je blo supr...Sm pa pogrešu mal rakitno pa njene lepo zaobljene krivine... :naughty: Pa pazte na jelene kle na rakitn...so skakal k utrgani..:D :D

ja pa eni prevrzneži u gatah :D

Objavljeno
Tud jaz danes bil spet po dolgem času na rakitni! Lepo vs je blo spet vidt!

Tudi tebe je bilo zelo lepo videti. Fantje danes bilo zelo prijetno klepetati z vami na klopcah. :winkiss::D :grim

Objavljeno

Sam res fruc....eni kr v gatah skačejo :D

@kawc treba ponovit :naughty:

Objavljeno

Dons sm biu prvic na tej cesti. Lepo cesto mate tm, se da kr lepo vozit :worship:

Objavljeno
Dons sm biu prvic na tej cesti. Lepo cesto mate tm, se da kr lepo vozit :worship:

Smo te vidl ja,.. .sej če boš pa še kej mim hodu se lhka pa kej na klopcah ustavš :whistle::whistle:

Objavljeno

A roštilj mate tut pr klopcah ? :D

Objavljeno
A roštilj mate tut pr klopcah ? :D

Tud ja....sam si zamudu....smo že mel piknik :)

Drgač ga dobr peleš.....v kavbojkah :D

Drugič se ustav tam....bomo kšno rekl an :P

Objavljeno

Opažam,da je na Rakitni vedno več folka, ki obrača motorje lepo počas, polkrožno v nepreglednem ovinku...preden bo kdo to spet naredu,naj proba prej vklopit možgane če je le možno no...

Objavljeno
Smo te vidl ja,.. .sej če boš pa še kej mim hodu se lhka pa kej na klopcah ustavš :whistle::whistle:

vidš sm reku da bo dons lep vreme :D kdaj bi šli pol dons gor ? (še posebi bi rad kutlija vidu na minimoto xD)

Objavljeno
vidš sm reku da bo dons lep vreme :D kdaj bi šli pol dons gor ? (še posebi bi rad kutlija vidu na minimoto xD)

Sm biu dons tam....pa je reku da bo probu zrihtat račun....upajmo da bo :)

Objavljeno

Tut pri klopcah sm se ustavu :closedeyes:

Objavljeno (popravljeno)

Dans zutri sm si zavrtu komad...Avantura od Radeta Lackovića, pa si predstavlu kako furam po rakitni..hehehheeheh :naughty: :naughty: Sam folk spau sm skor 12 ur, Fruc zdej znam cent mir ponoč... :D :D

Popravljeno . Popravil MoTo G_P
Objavljeno
Dans zutri sm si zavrtu komad...Avantura od Radeta Lackovića, pa si predstavlu kako furam po rakitni..hehehheeheh :naughty: :naughty: Sam folk spau sm skor 12 ur, Fruc zdej znam cent mir ponoč... :D :D

hahahahaha legenda jst pa konečnika....iha iha ihaha celo noč sva jezdila... hahahaha

jst sm 13 urc spau :whistle: pridem dons mau pogledat mogoče

aja pa benz se za 4% podraži se pravi bo 1.15€ fantje tankat

Objavljeno
torej dons kdo, kdaj ?

Okol petih, če ne bo dežja..

Objavljeno
hahahahaha legenda jst pa konečnika....iha iha ihaha celo noč sva jezdila... hahahaha

jst sm 13 urc spau :whistle: pridem dons mau pogledat mogoče

aja pa benz se za 4% podraži se pravi bo 1.15€ fantje tankat

Hehe...Jst grem tko al tko tankat dans, mi že lučka sveti...Jst bom te zadeve prjavu na društvo proti mučenju živali... :evilgrin: :evilgrin:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!