Miha27 Objavljeno Avgust 8, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2009 včeraj videni straža, motogp in fruc mimo drenovega griča z ruzaki. A ste na morje letel? Jap na morje so šli :yes: jst pa nimam registreranga motorja
macak333 Objavljeno Avgust 8, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2009 (popravljeno) Kaj je banda, danes sem bil, nikjer nobenega policaja . Aja a je mogoče voznik suzukija, ki ima moder berikiov kombinezon forumaš??? Sem si ogledoval tvojo vožnjo ko sem sedel na klopci....preveč agresivna in brutalna, sej se da počasneje tudi lepo pelat . Popravljeno Avgust 8, 2009. Popravil macak333
Kawc Objavljeno Avgust 9, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2009 Dons bo RR team & fan club v kompletu pršu na rakitno ob ene 5 +/- 1 ura :evilgrin: :naughty: Tko da če nas pogrešate, vabljeni
macak333 Objavljeno Avgust 9, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2009 Jaz tudi pridem, sicer malo prej, pol pa se še mal skopat .
fruc Objavljeno Avgust 9, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2009 Dons bo RR team & fan club v kompletu pršu na rakitno ob ene 5 +/- 1 ura :evilgrin: :naughty: Tko da če nas pogrešate, vabljeni kawc glih mim ste šli...še kkšno minuto kasnej bi pršl pa bi se spet vidl pridem pol gor enkrat
MoTo G_P Objavljeno Avgust 9, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2009 Yo yo na morju je blo supr...Sm pa pogrešu mal rakitno pa njene lepo zaobljene krivine... :naughty: Pa pazte na jelene kle na rakitn...so skakal k utrgani.. :D
Aljaz92 Objavljeno Avgust 9, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2009 Tud jaz danes bil spet po dolgem času na rakitni! Lepo vs je blo spet vidt!
fruc Objavljeno Avgust 9, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2009 Yo yo na morju je blo supr...Sm pa pogrešu mal rakitno pa njene lepo zaobljene krivine... :naughty: Pa pazte na jelene kle na rakitn...so skakal k utrgani.. :D ja pa eni prevrzneži u gatah
Kawc Objavljeno Avgust 9, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2009 Tud jaz danes bil spet po dolgem času na rakitni! Lepo vs je blo spet vidt! Tudi tebe je bilo zelo lepo videti. Fantje danes bilo zelo prijetno klepetati z vami na klopcah. :grim
Miha27 Objavljeno Avgust 9, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2009 Sam res fruc....eni kr v gatah skačejo @kawc treba ponovit :naughty:
Zigc Objavljeno Avgust 9, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2009 Dons sm biu prvic na tej cesti. Lepo cesto mate tm, se da kr lepo vozit
Kawc Objavljeno Avgust 9, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2009 Dons sm biu prvic na tej cesti. Lepo cesto mate tm, se da kr lepo vozit Smo te vidl ja,.. .sej če boš pa še kej mim hodu se lhka pa kej na klopcah ustavš
Miha27 Objavljeno Avgust 10, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2009 A roštilj mate tut pr klopcah ? Tud ja....sam si zamudu....smo že mel piknik Drgač ga dobr peleš.....v kavbojkah Drugič se ustav tam....bomo kšno rekl an
Hytech Objavljeno Avgust 10, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2009 Opažam,da je na Rakitni vedno več folka, ki obrača motorje lepo počas, polkrožno v nepreglednem ovinku...preden bo kdo to spet naredu,naj proba prej vklopit možgane če je le možno no...
fruc Objavljeno Avgust 10, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2009 Smo te vidl ja,.. .sej če boš pa še kej mim hodu se lhka pa kej na klopcah ustavš vidš sm reku da bo dons lep vreme kdaj bi šli pol dons gor ? (še posebi bi rad kutlija vidu na minimoto xD)
Miha27 Objavljeno Avgust 10, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2009 vidš sm reku da bo dons lep vreme kdaj bi šli pol dons gor ? (še posebi bi rad kutlija vidu na minimoto xD) Sm biu dons tam....pa je reku da bo probu zrihtat račun....upajmo da bo
Zigc Objavljeno Avgust 10, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2009 Smo te vidl ja,.. .sej če boš pa še kej mim hodu se lhka pa kej na klopcah ustavš Tut pri klopcah sm se ustavu :closedeyes:
MoTo G_P Objavljeno Avgust 10, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2009 (popravljeno) Dans zutri sm si zavrtu komad...Avantura od Radeta Lackovića, pa si predstavlu kako furam po rakitni..hehehheeheh :naughty: :naughty: Sam folk spau sm skor 12 ur, Fruc zdej znam cent mir ponoč... :D Popravljeno Avgust 10, 2009. Popravil MoTo G_P
straza Objavljeno Avgust 10, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2009 Dans zutri sm si zavrtu komad...Avantura od Radeta Lackovića, pa si predstavlu kako furam po rakitni..hehehheeheh :naughty: :naughty: Sam folk spau sm skor 12 ur, Fruc zdej znam cent mir ponoč... :D hahahahaha legenda jst pa konečnika....iha iha ihaha celo noč sva jezdila... hahahaha jst sm 13 urc spau pridem dons mau pogledat mogoče aja pa benz se za 4% podraži se pravi bo 1.15€ fantje tankat
Dogma Objavljeno Avgust 10, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2009 torej dons kdo, kdaj ? Okol petih, če ne bo dežja..
MoTo G_P Objavljeno Avgust 10, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2009 hahahahaha legenda jst pa konečnika....iha iha ihaha celo noč sva jezdila... hahahaha jst sm 13 urc spau pridem dons mau pogledat mogoče aja pa benz se za 4% podraži se pravi bo 1.15€ fantje tankat Hehe...Jst grem tko al tko tankat dans, mi že lučka sveti...Jst bom te zadeve prjavu na društvo proti mučenju živali... :evilgrin: :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se