Miha27 Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 Pridem dans še jst popoldne pogledat Morem na kak pesek ali hlode na cesti pazit? Učeri ni blo posebnosti na cesti Svetujem ti da najprej odpelješ eno gor in dol da si ogledaš teren...pol pa gasa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fruc Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 Fruc...kam se greva pelat? ja ne vem povej....pa še koga s 125 lohka pokličem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 ja ne vem povej....pa še koga s 125 lohka pokličem... Tale: Borovnica-Vrhnika-Logatec-Planina-Rakek-Cerknica-Grahovo-Gorenje Jezero-Bloška Polica-Nova vas-Sodražica-Žlebič-Turjak-Škofljica Kaj pravš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 Tale: Borovnica-Vrhnika-Logatec-Planina-Rakek-Cerknica-Grahovo-Gorenje Jezero-Bloška Polica-Nova vas-Sodražica-Žlebič-Turjak-Škofljica Kaj pravš? kdaj pa to??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 kdaj pa to??? Hmm...ob dveh na pumpi v Borovnic? Bi blo ok? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fruc Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 Tale: Borovnica-Vrhnika-Logatec-Planina-Rakek-Cerknica-Grahovo-Gorenje Jezero-Bloška Polica-Nova vas-Sodražica-Žlebič-Turjak-Škofljica Kaj pravš? ni blema.... usaj ene par km več.... a pol še koga pokličem al ne ? edino kar ne vem če bom lohka vn pršu z dvorišča k nej bi neki kopal pr ns.... kawc si naredu al ne ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 ni blema.... usaj ene par km več.... a pol še koga pokličem al ne ? edino kar ne vem če bom lohka vn pršu z dvorišča k nej bi neki kopal pr ns.... kawc si naredu al ne ? Gremo pol ane Poklič še kšnga.....straza gres ti tud? Bo v redu ob dveh na pumpi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 Dej k boste na škoflc me pokličte...Če bom doma... gremo kje lahka na pijačo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frankenstein Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 (popravljeno) Tale: Borovnica-Vrhnika-Logatec-Planina-Rakek-Cerknica-Grahovo-Gorenje Jezero-Bloška Polica-Nova vas-Sodražica-Žlebič-Turjak-Škofljica Kaj pravš? wow model jes če bi šu bi rabu cisterno za sabo vlečt kok km pa je to sploh tk okverno? jaaa pa če grete čez škoflco pa pol lavrco in črno vas nazaj se bote mem moje bajte pelal Popravljeno Avgust 18, 2009. Popravil Frankenstein Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawc Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 Naredu nism čist nč, furov se pa dons tut ne bom Ker se mi res ne da,....možno da bom kej zbolu,...k to je res čudn da se men ne da vozt :wacko: :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 Hm...pol nau nč dans noben gor?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frankenstein Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 Hm...pol nau nč dans noben gor?? mah jest sm mislu nahitr skočt sam se mi neda.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 Evo midva s frucom sva že nazaj....dobra mini turca je tole Treba ponovit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RaCeR47 Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 Evo midva s frucom sva že nazaj....dobra mini turca je tole Treba ponovit ja pa se mene kdaj zravn povabta...hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 recesija :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 Evo midva s frucom sva že nazaj....dobra mini turca je tole Treba ponovit Benti sta pacienta, na Pijava mata bencinsko pa še reku sm vama da me pokličta k bota na škoflc, bi šli lahka še na pijačo dol k je bife na bencinski... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 Benti sta pacienta, na Pijava mata bencinsko pa še reku sm vama da me pokličta k bota na škoflc, bi šli lahka še na pijačo dol k je bife na bencinski... Ne sekeri se....si pršparu tiste 3€ Bo še dost šans da daš za kofe hehe Za naslednič vem kje se dobimo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frankenstein Objavljeno Avgust 19, 2009 Deli Objavljeno Avgust 19, 2009 jes grem zle gor če bo še kdo me lah pokličete 070-862-892 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Avgust 19, 2009 Deli Objavljeno Avgust 19, 2009 Pride kdo dons? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
angi Objavljeno Avgust 19, 2009 Deli Objavljeno Avgust 19, 2009 jes grem zle gor če bo še kdo me lah pokličete 070-862-892 ti pa si tapravi:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno Avgust 19, 2009 Deli Objavljeno Avgust 19, 2009 recesija :angry: Nič se ne zgovarji. Na Tržaški pa u podn ninjo navijaš ! :evilgrin: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Avgust 19, 2009 Deli Objavljeno Avgust 19, 2009 Nič se ne zgovarji. Na Tržaški pa u podn ninjo navijaš ! :evilgrin: :lol: da me slisjo babice hehehehe a kdo kei we kaj je šu rešilc na rakitno??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Avgust 19, 2009 Deli Objavljeno Avgust 19, 2009 a kdo kei we kaj je šu rešilc na rakitno??? Že spet al kaj? Ob šestih ni blo nobenga gor :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fruc Objavljeno Avgust 19, 2009 Deli Objavljeno Avgust 19, 2009 Nič se ne zgovarji. Na Tržaški pa u podn ninjo navijaš ! :evilgrin: :lol: jah toni sej ti tud lohka kej na rakitno prideš veš magar če z avtom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawc Objavljeno Avgust 19, 2009 Deli Objavljeno Avgust 19, 2009 Jutr kšno koruzu "zakurmo" na rakitn? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se