Frankenstein Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 no pa sm se se jz dons oglasu pr klopci. Zakon ekipa se definitivno se kj vidmo ti kr še kdaj prid ja paa ne bit tok zadržan mal bol stran si se držou sj ne grizemo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frankenstein Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 dons bi jest spet okol 4h.... dons nam zamudu kdo pol še kej pride ? mene tud nebo dans Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 mau pawze nardimo dons :glare: jst bom su mogoc z mihatom gor pol Frankenstein 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fruc Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 eh mene ne bo... edino če me kej prime s sopotnico Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 eh mene ne bo... edino če me kej prime s sopotnico maš da prideš pogledat moje nowe drsnike :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Frankenstein 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Tem drsnikom bi lahka dejansko reku, opasno zapaljivo!!! :naughty: ImenitnaPriložnost, Frankenstein in straza 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Tem drsnikom bi lahka dejansko reku, opasno zapaljivo!!! :naughty: raii ne zamano furat :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: hehehhe Frankenstein in ImenitnaPriložnost 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 eh mene ne bo... edino če me kej prime s sopotnico Opa fruc....a boš Špelo pelu na zadnem zicu? straza, Frankenstein in ImenitnaPriložnost 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawc Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 (popravljeno) Tem drsnikom bi lahka dejansko reku, opasno zapaljivo!!! Straža če boš šov ti gor s temi drsniki, res raje gasilce odspodi obvest, zakaj se gre Pa mene dons tut ne bo, mam kondicijski trening,... P.S. Pa za RRT-jevce na seznamu mam za petk prpravlen en presenečenje Popravljeno Avgust 26, 2009. Popravil Kawc Frankenstein in straza 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawc Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Fruc če jutr ne prpeleš RRTeamu pokazat svoje nove pridobitve, zate ne bo petkovega presenečenja P.S. itq morš svojmu teamu najprej predstavt ImenitnaPriložnost in Frankenstein 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Fruc če jutr ne prpeleš RRTeamu pokazat svoje nove pridobitve, zate ne bo petkovega presenečenja P.S. itq morš svojmu teamu najprej predstavt mislu je najprej direktorjem ImenitnaPriložnost in Frankenstein 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawc Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 mislu je najprej direktorjem Straža jest kr teb prepustim to čast da boš prvi vidu furcovo novo pridobitev Ej zmenta se kr za privat sestank v tvoji pisarni straza, ImenitnaPriložnost in Frankenstein 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Straža jest kr teb prepustim to čast da boš prvi vidu furcovo novo pridobitev Ej zmenta se kr za privat sestank v tvoji pisarni ma ni blema use se da poment lahk tut kje na jasi :evilgrin: ImenitnaPriložnost in Frankenstein 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fruc Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 mislu je najprej direktorjem če bodo direktorji kej preveč glasni bom še usabo prnesu salotejp ja bom prpelu jutr ne... okol 5 ? mogoče 6? hehe.... ampak boš pa povedu glede presenečenja seveda hehe ImenitnaPriložnost in Frankenstein 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawc Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 če bodo direktorji kej preveč glasni bom še usabo prnesu salotejp ja bom prpelu jutr ne... okol 5 ? mogoče 6? hehe.... ampak boš pa povedu glede presenečenja seveda hehe A te pridobitve ne morš drgač drgač obdržat, kukr da jo s salotejpom nase nalepš??? Frankenstein 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 če bodo direktorji kej preveč glasni bom še usabo prnesu salotejp ja bom prpelu jutr ne... okol 5 ? mogoče 6? hehe.... ampak boš pa povedu glede presenečenja seveda hehe ne ne ta presenecenje bowa midwa z kawcom mogla se nardit treba se u merkurja it :xx: A te pridobitve ne morš drgač drgač obdržat, kukr da jo s salotejpom nase nalepš??? uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hahahhaha jst bi jo doma pustu hahaahahahha pa cez 2 mesca prpelu ce bo seweda do tkt ze kei Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fruc Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 kaj bosta še en hladilnik nabavla xD ej ampak ta vikend dol nej ne bi blo res nč pizdarij razn da smo nabiti, zto k nej bi kao ceu vikend delal, pa bom meu pizdarije če me bodo delavci vidl Frankenstein 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 ja iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin???????? bodo pa se oni pršl Frankenstein in malakai 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawc Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 kaj bosta še en hladilnik nabavla xD ej ampak ta vikend dol nej ne bi blo res nč pizdarij razn da smo nabiti, zto k nej bi kao ceu vikend delal, pa bom meu pizdarije če me bodo delavci vidl Ma ne sej nč tacga ne bomo delal Edino čez tist železn most čez pa morm nujno splezat malakai 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Fruc bomo jim dal za litrco Rakije pa ga bojo rakijal pa naujo nč rekl... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fruc Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 mah te ******** softiči ne rabjo več kukr 2 deci rakije pa bodo obležal na tleh ... pol jim bom pa po infuziji tanku alkohol če bo treba da se naujo vikenda spomnl xD straza in Frankenstein 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frankenstein Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 mislu je najprej direktorjem pa tajnici! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 Kdo je pa tajnica?? Frankenstein 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 Kdo je pa tajnica?? franknstein je moja tajnica widwa si jo morta najdt Frankenstein in malakai 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 Rakitna, kje je že to? Matr tok cajta me že ni blo gor, da sploh ne vem več kje je.... Frankenstein in ImenitnaPriložnost 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se