casper7 Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 pupi še newe da smo bli usak dan 2-3 mesce skup na rakitni hahahaha aja??? nism jo widu :blink: :blink: :blink: hahahahaha Ufff jz sm jo pa vidu :evilgrin:
casper7 Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 vem vem sm biu enkrat z vami lihk mau, ce se spomnte enkrat sva bla dva z hondo cbr 1000, 2008 letnik pr vm. Takrt ste velik povedal pa tut vidu sm vs ( ste nadrkani rakitne u nulo:P) A ti si sin, od unga fotra k takoj za ovinkam obrača čez dva pasova :unsure:
Miha27 Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 No gospod Miha, pol se ti pa javno opravičujem če sm te zde v teh objavah užalu...Upam da mi oprostiš, pa da bova lahka bla v takem sožitju k pravljica Pike nogavičke... @Straža....hahahhahah komu pa ni hahahahahaha Nisi me užalu. Sam smešn se mi zdi ker najprej pišeš da nj grem na pisto če hočem "dirkat" a dobr veš da smo usi gonil po Rakitni k budale No nema veze zdj...over&out @straza je sedl k smo se gonil..zelo
straza Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 A ti si sin, od unga fotra k takoj za ovinkam obrača čez dva pasova :unsure: ja tako je gape
straza Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 pozabu sm DOBRO JUTROOOOOOOO WSM
MoTo G_P Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 jahahahahaha BR' JUTR tud teb straža...Predvsem pa lepim mičnim dekletom, če še je kaka kle kod okol... :naughty:
straza Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 jahahahahaha BR' JUTR tud teb straža...Predvsem pa lepim mičnim dekletom, če še je kaka kle kod okol... :naughty: je ena sam nebere foruma
MoTo G_P Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 je ena sam nebere foruma Da bog da da ga začne...hehehhehe Dej nehat morm postat tuki pa začet kej resnga delat...
straza Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 Da bog da da ga začne...hehehhehe Dej nehat morm postat tuki pa začet kej resnga delat... ja npr. men kawico skuhat
maus Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 a me kera pogreša na Rakitni :fredy:
Kawc Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 a ti bojo zdej motor uzel? Ne ne :grrr ,..moje lubice jim pa ne dam
Kawc Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 KKKaaaaaaaaaaawwwwwwccccc legendo...hahahahahahahhahahah Dobr da sm meu digiča s sabo...Uno fotko dej gor, kako je bajk lepo okrašen z "cvetjem"... Ps: Za soboto RRT tist k ma cajt nej zine, kawc maš?? Kawc tut nima :trance_33_sleep: Teli moji športi me bojo pomoje u grob odnesl,.... no prej pa parkrat še v bolnco Ja v glavnm nimam časa, tekma,.....
Kawc Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 a me kera pogreša na Rakitni :fredy: Maus pa tebe ne pogrešajo sam na Rakitni, tebe pogrešajo use dekline na rakitni in večji okolici Sam da rečeš da Mausa poznaš pa si že v bolši luči pr deklinah(sam sam pr mlajših )
Irencko Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 Na tej opciji smo pa že skor celo sezono hehehe :D ja tud tu j neki... hehe vztrajnost je lepa čednost, č pa kr celo sezono drži, pol pa bo neki :naughty:
Irencko Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 Kawc tut nima :trance_33_sleep: Teli moji športi me bojo pomoje u grob odnesl,.... no prej pa parkrat še v bolnco Ja v glavnm nimam časa, tekma,..... ta je pa dobra... aj mausi, vidš...hit gasa čne boš mu spomlad prevč dela
straza Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 a wes kok bejb sm jst dubu na racun mausa...sam da on to nc newe NE SE DT KAWC
maus Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 Maus pa tebe ne pogrešajo sam na Rakitni, tebe pogrešajo use dekline na rakitni in večji okolici Sam da rečeš da Mausa poznaš pa si že v bolši luči pr deklinah(sam sam pr mlajših ) a wes kok bejb sm jst dubu na racun mausa...sam da on to nc newe NE SE DT KAWC aajojjjj... kakšna lagauca sta :glare:
Frankenstein Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 a mate usi ze izpit za motor? tud jes ne..
Frankenstein Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 SVETTOOOOVNAAA IZJAVA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH, že tko sm ceu polomlen pršu s treninga, pa trebušne bolijo k me je trener nabiju, pol pa še take svetovne izjave preberam HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAA :D :P Drgač si pa kr prov uganu da mi ne bo nč jasn ja :D Sam na trening grem pa se je nabral za 5 strani tko naprej Sam rdeča puščica mim ush puščic leti Sam tok na fertik prleti da se je sploh vidi ne Pa s te rdeče puščice se drugih barv puščic sploh vidi ne, k tok gre Tkole pa pol se lahko parkeraš če nimaš izpita,....pa kšn prekršk al pa 2 nardiš O:-) ma kaj vi same puščice neke k pr indijancih.. jes sm pa metk pa kaj zej B)
Frankenstein Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 nimam sei si ga boš pa uzeu
fruc Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 wwwaaaa z lubico skp 1 let pa 2. dan in to je 16033 km xD
MoTo G_P Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 Heheheh...kewl...Jutr če bo sončn vreme, pridem pa z biciklom na rakitno...Tko, da fruci bod prpravlen...
Miha27 Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 Lara zakaj nisi obrnila?? S frucom sva se zapelala do Kočevja
Dogma Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 Lara zakaj nisi obrnila?? S frucom sva se zapelala do Kočevja Ja ja sej me je že fruc napizdu Mah bla sm mau na tesnem s cajtom, do rid sm se vozila pou dneva ker je bla gužva za ustrelt se pol je pa za nazaj zmanjkal... Sej bi prletela pol do kočevja k je fruc klicu če ne bi bla noč že ob petih popoldne Sm pa srečala nazaj grede še Lojza na zejcu ene 5 minut za tabo pomoje
fruc Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 Heheheh...kewl...Jutr če bo sončn vreme, pridem pa z biciklom na rakitno...Tko, da fruci bod prpravlen... seveda sam sporoč če prideš
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se