MoTo G_P Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 Že zutri ob 10:30 bom vrjetn krenu hehehe... :naughty:
Pupi13 Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 A ti si sin, od unga fotra k takoj za ovinkam obrača čez dva pasova :unsure: jp jp:P
Pupi13 Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 pa sej ni na sred obracu ( avtobusna)
Pupi13 Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 a mi lohk en tocn pove kaj pomen RRT?
Pupi13 Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 (popravljeno) aja pa dejte me na fbju sprejet u skupino( pa se opravicujem k sm tok objav zaporedoma napisu:P) RRT= rakitna racing team? Popravljeno Oktober 29, 2009. Popravil Pupi13
Frankenstein Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 aja pa dejte me na fbju sprejet u skupino( pa se opravicujem k sm tok objav zaporedoma napisu:P) RRT= rakitna racing team? that's us.. rakitna racing team
straza Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 Ja ja sej me je že fruc napizdu Mah bla sm mau na tesnem s cajtom, do rid sm se vozila pou dneva ker je bla gužva za ustrelt se pol je pa za nazaj zmanjkal... Sej bi prletela pol do kočevja k je fruc klicu če ne bi bla noč že ob petih popoldne Sm pa srečala nazaj grede še Lojza na zejcu ene 5 minut za tabo pomoje jst sm te pa na logu widu...s traktorjem sm biu
straza Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 that's us.. rakitna racing team aja kdo pa so to??? a sm lahk član??? kasne mate pogoje???
Prevtzer Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 Pridte raj kej na morje pogledat, ta tedn je blo konstantno čez 20°C
MoTo G_P Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 aja pa dejte me na fbju sprejet u skupino( pa se opravicujem k sm tok objav zaporedoma napisu:P) RRT= rakitna racing team? Lej tko je...k maš 600cc si member taprav, pod 600-250ccm si vajnc, 249-125ccm si fan club, 124->> so pa Junior, tko, da dost dela bo še treba hehehehe... :naughty: :naughty:
fruc Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 Lej tko je...k maš 600cc si member taprav, pod 600-250ccm si vajnc, 249-125ccm si fan club, 124->> so pa Junior, tko, da dost dela bo še treba hehehehe... :naughty: :naughty: sam glede na to da so iz igre izpadl usi razn edn 250 ccm smo pol kr mi že ratal RRT zto k eni pač preprost nimajo motorja zdej mi pa hitr povejte če se za fuk splača it u lj. glede na to da sm en pir spiu... ? mislm mene zlo vleče bl kukr črna lukna ampak dobr
MoTo G_P Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 (popravljeno) kdo pa nima motorja...jst ga mam a ga prideš pogledat??heheeh...Straža ga ma pa tud... :naughty: :naughty: Zdej če sta ne vozna to še ne pomen da ga nimamo ej klase so napisane padeš tja k si...ne bo nobenga popuščanja pa, take fore da poznaš enga od direktorjev pa to NČ! :naughty: Aja pa tud sexat se ne sme za višje položaje, ker to je korupcija...velja to predvsem za ženski del populacije...hahahahahhahahahahahahhaha Bomo pa kazni tud za nazaj u vedl...hehehehheheheheeh Al se pa tko zmenmo, če že enga podkupš morš še ostala 2...tud vela za nazaj...hahahahhahahaha Popravljeno Oktober 29, 2009. Popravil MoTo G_P
straza Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 sam glede na to da so iz igre izpadl usi razn edn 250 ccm smo pol kr mi že ratal RRT zto k eni pač preprost nimajo motorja zdej mi pa hitr povejte če se za fuk splača it u lj. glede na to da sm en pir spiu... ? mislm mene zlo vleče bl kukr črna lukna ampak dobr pa kwa je stabo pa ne ano jebes jo pa tut ce je sama doma
straza Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 kdo pa nima motorja...jst ga mam a ga prideš pogledat??heheeh...Straža ga ma pa tud... :naughty: :naughty: Zdej če sta ne vozna to še ne pomen da ga nimamo ej klase so napisane padeš tja k si...ne bo nobenga popuščanja pa, take fore da poznaš enga od direktorjev pa to NČ! :naughty: Aja pa tud sexat se ne sme za višje položaje, ker to je korupcija...velja to predvsem za ženski del populacije...hahahahahhahahahahahahhaha hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahaha umru od smeha umes haaaaaaaaaaaaaaaaahahahhahahaha LEGENDA
MoTo G_P Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 (popravljeno) Sam je ironija a??? Straža sej tko se lahka zmenmo, a veš če ze enga podkupi naj se ostala 2... Popravljeno Oktober 29, 2009. Popravil MoTo G_P
fruc Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 pa kwa je stabo pa ne ano jebes jo pa tut ce je sama doma ei stari ne gledamo kko pa kaj lukna je lukna... ampak zdej pa k si glih tko grdo povedu pa res nam šu xD :grrr
straza Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 Sam je ironija a??? Straža sej tko se lahka zmenmo, a veš če ze enga podkupi naj se ostala 2... ne nism za :angry: sam mene more se ei stari ne gledamo kko pa kaj lukna je lukna... ampak zdej pa k si glih tko grdo povedu pa res nam šu xD :grrr pridn
fruc Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 Sam je ironija a??? Straža sej tko se lahka zmenmo, a veš če ze enga podkupi naj se ostala 2... hahahaha tle raj nam komentiru kei preveč na to če ne bom še kkšn bat od yamahe fasu u glavo xD
MoTo G_P Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 (popravljeno) ne nism za :angry: sam mene more se Ka pa jst a kolega boš pa suhga pustu??? Prasc...no sej bomo vidl...hahahahhahahah Jst sm untouchable...za zdej se bom umaknu centru, da res naum kej u glavo dobu... Popravljeno Oktober 29, 2009. Popravil MoTo G_P
fruc Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 ne nism za :angry: sam mene more se pridn ma jebi se ti k maš zdej 2 za fukat ne drgač pizda smotana kaj mam pa jest avspuh ??? al pa bom mogu spet kkšno zapet na kkšni pijanici xD
fruc Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 haha modelka napisala ah pol pa nč bom pa sama xD ei straža a maš zdele cajt pa lohka avto dobiš xD xD xD ( :grrr )
MoTo G_P Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 Ti in tvoje kavsanje...Dej tema o kavsanju je mislm, da med kr' neki, pizda si potrebn.... KEWL!!!
fruc Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 Ti in tvoje kavsanje...Dej tema o kavsanju je mislm, da med kr' neki, pizda si potrebn.... KEWL!!! ei stari pa jest bi biu lohka stroj z neki pomoči druzga spola, pa seveda velik cajta u telovadnc ( XD ) sam dobr pa da ti nisi ne ... sicer pa jest usaj ne grem razlagat ženski kolk sm potrebn xD
MoTo G_P Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 (popravljeno) hahahah Prljavo bi to ta a? Može i tako prijatelju... To je biu bolj intelektualen pogovor o sexu, če smo že na jasnm, upraši jo pa boš vidu kaj ti bo povedala... Je pa res da ne razglagam jst tega svetovnemu motosvetu...Ampak sm za pogovor z normalno osebo... :lol: Sicer pa važn da se nabija Fruc hehehehehe Popravljeno Oktober 29, 2009. Popravil MoTo G_P
fruc Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 hahahah Prljavo bi to ta a? Može i tako prijatelju... To je biu bolj intelektualen pogovor o sexu, če smo že na jasnm, upraši jo pa boš vidu kaj ti bo povedala... Je pa res da ne razglagam jst tega svetovnemu motosvetu...Ampak sm za pogovor z normalno osebo... :lol: Sicer pa važn da se nabija Fruc hehehehehe aha sei jest bi se tud zdele rad normalno, kulturno pogovarju na msnju al pa facebooku al pa usaj netlogu sam kurc k un jastreb od babe sam čaka kje se bom pojavu da me klikne xD
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se