straza Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 kwa rabs fruc??? drugac grem jst dele do une aha sei jest bi se tud zdele rad normalno, kulturno pogovarju na msnju al pa facebooku al pa usaj netlogu sam kurc k un jastreb od babe sam čaka kje se bom pojavu da me klikne xD hahahhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahhahah dj na BLOCK :evilgrin:
MoTo G_P Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 aha sei jest bi se tud zdele rad normalno, kulturno pogovarju na msnju al pa facebooku al pa usaj netlogu sam kurc k un jastreb od babe sam čaka kje se bom pojavu da me klikne xD hahahahahhahaha LEGENDA...jastreb od babe...Mater pošl ji ducat vrtnic pa sporočilce...mater bo še bl napaljena...hehehehe
fruc Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 kwa rabs fruc??? drugac grem jst dele do une hahahhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahhahah dj na BLOCK :evilgrin: ma dei jebi se ti sploh pička ena sploh se nam več pogovarju s tabo kua rabm... še sprašuješ.... ja sei jo bom dau na block tkoj zjutr k se zbudim zto k k se prjavm na msn men še napiše ne dobr pa mam še nov sporočiu
fruc Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 hahahahahhahaha LEGENDA...jastreb od babe...Mater pošl ji ducat vrtnic pa sporočilce...mater bo še bl napaljena...hehehehe hahahaha ei čakam na to glih tolk kukr na cajt k mi bo motor crknu
straza Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 ma dei jebi se ti sploh pička ena sploh se nam več pogovarju s tabo kua rabm... še sprašuješ.... ja sei jo bom dau na block tkoj zjutr k se zbudim zto k k se prjavm na msn men še napiše ne dobr pa mam še nov sporočiu a da bi te pelu pa pol su wn pa ti bejbo u mojmu awtu posexu??? hahahahhaa
MoTo G_P Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 Pa pizda če je dzele samo bo mnde tud jutr, pejt popoudne do nje pa jo butn...Pa prid pol na Rakitno, da bomo mal uđival...Da pobereva s Stražo svojo delgove k jih folk dolguje...Pravila so pravila folk :D
fruc Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 ei prvo kot prvo rabm neki alkohola da bi uno podru zto k trezn jo vidt... se hitr pobereš še predn kei nardiš xD aia pa straža... veš da teb tega ne bi naredu lohka bi šli pa u troje ne xD :P
straza Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 ei prvo kot prvo rabm neki alkohola da bi uno podru zto k trezn jo vidt... se hitr pobereš še predn kei nardiš xD aia pa straža... veš da teb tega ne bi naredu lohka bi šli pa u troje ne xD :P eeeeeeeeeeee kolega to sm caku kdaj gremo
MoTo G_P Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 Ej če boš pjn, jo boš tvojno vidu, se boš 2× ustrašu, plus kondom boš pozabu gor dt, pol boš meu pa froca, pou zmaja pou fruca...heheheheheheh
straza Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 Ej če boš pjn, jo boš tvojno vidu, se boš 2× ustrašu, plus kondom boš pozabu gor dt, pol boš meu pa froca, pou zmaja pou fruca...heheheheheheh hahhaa on tok špricne da bi biu sam fruc nc zmaja :evilgrin:
fruc Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 Ej če boš pjn, jo boš tvojno vidu, se boš 2× ustrašu, plus kondom boš pozabu gor dt, pol boš meu pa froca, pou zmaja pou fruca...heheheheheheh haha verjem tolk soli pa mam u glav tud če sm na mrtvo pijn... no takrt je pol že kei odvisn kakšni bi bli kei refleksi če veste kaj mislm xD :zzz: no straža ti sam povej kdaj maš cajt pa kero xD ano prauš xD xD hahhaa on tok špricne da bi biu sam fruc nc zmaja :evilgrin: ok zgleda da bom klona spočel xD xD
straza Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 haha verjem tolk soli pa mam u glav tud če sm na mrtvo pijn... no takrt je pol že kei odvisn kakšni bi bli kei refleksi če veste kaj mislm xD :zzz: no straža ti sam povej kdaj maš cajt pa kero xD ano prauš xD xD kasna ana mam bolš ponudbo
fruc Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 kasna ana mam bolš ponudbo haha če je tud ona za akcijo pol reč da je ponudba sprejeta xD xD
MoTo G_P Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 Dej pusta še kej za druge...al pa saj fuk fešto naredta če sta tok v tem poslu
fruc Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 (popravljeno) Dej pusta še kej za druge...al pa saj fuk fešto naredta če sta tok v tem poslu haha bomo šli za nou let kam xD mogoče u kkšno lovsko kočo xD aia pa poglejte u oknčk najbl aktivni člani xD Popravljeno Oktober 29, 2009. Popravil fruc
straza Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 haha bomo šli za nou let kam xD mogoče u kkšno lovsko kočo xD OOOOOOOOOOO lowska pa nikol wec nism docaku nouga leta tm se nikol
fruc Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 OOOOOOOOOOO lowska pa nikol wec nism docaku nouga leta tm se nikol haha a jebat ga mal se bo treba alkohola navadt al pa mal mn pit pred pounočjo xD xD
MoTo G_P Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 OOOOOOOOOOO lowska pa nikol wec nism docaku nouga leta tm se nikol Pol vidm kej ej hud party...
straza Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 haha a jebat ga mal se bo treba alkohola navadt al pa mal mn pit pred pounočjo xD xD tist zadna warianta mi bl sede
fruc Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 tist zadna warianta mi bl sede haha se mi kr zdi ja xD aja pa davor veš eni mamo dejansko kei od te noči xD ne gremo usi spat al pa komirat xD (kar sploh ni isto xD)
MoTo G_P Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 (popravljeno) Heheheh...ma teb itq sam sex hod poglav...pizda si k un homer simpson...A men je ql eksotika...hehehehe Popravljeno Oktober 29, 2009. Popravil MoTo G_P
fruc Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 Heheheh...ma teb itq sam sex hod poglav...pizda si k un homer simpson...A men je ql eksotika...hehehehe al pa jebat ga ampak dobr ne hodi mi sam sex po glav... to je tko tema mal za nabijat drgač je u glav trenutno 1000 misli od tega je ene 900 skrbi za šolo :S
MoTo G_P Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 Maš prov ja učit se pejt raj...heheheheh :naughty: :naughty:
fruc Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 Maš prov ja učit se pejt raj...heheheheh :naughty: :naughty: ei stari še vikend ni in ti me boš fuku s šolo k je nasledn tedn fuki se še tko se med vikendom nkol ne učim, ampak zdej k so pa počitnce je pa res že smešn xD
Kawc Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 Lahka bi men kdo od vas frajerov kej za maturo pomagu :evilgrin: Morm napisat multiplay igrco v C-ju na OpenGL pogonu :headbang:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se