bzk Objavljeno Maj 4, 2008 Deli Objavljeno Maj 4, 2008 Jp, že veliko ljudi je zadnji mesec videlo medveda, tako da previdno, počasi, in brez navijanja gasa na gornji brezovici. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Maj 4, 2008 Deli Objavljeno Maj 4, 2008 Jp, že veliko ljudi je zadnji mesec videlo medveda, tako da previdno, počasi, in brez navijanja gasa na gornji brezovici. a gre komu u nos hehehehehe :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bzk Objavljeno Maj 4, 2008 Deli Objavljeno Maj 4, 2008 Včer sm neki delu tam, pa na vsake pol minute pride kšn gas navijat, pa pol tiščat ga na polno gor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno Maj 4, 2008 Deli Objavljeno Maj 4, 2008 Včer sm neki delu tam, pa na vsake pol minute pride kšn gas navijat, pa pol tiščat ga na polno gor. Ja sej lih tist del je najbolj zanimiv...men k mam SM pa še posebi ker ostalo je zard moje nizke končne bl penzionistična vožnja... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bzk Objavljeno Maj 4, 2008 Deli Objavljeno Maj 4, 2008 Sej eno in dvovaljnik je še vredu za poslušat, medtem k štirivaljiniki se pa nagravžno derejo v tiste ovinke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno Maj 9, 2008 Deli Objavljeno Maj 9, 2008 Je zgoraj na vrhu še vedno makedam, če grem naprej proti Cerknici? Če je, me zanima v kakšnem stanju je? Je še za silo prevozno z naked-om, kot lani? Hvala! Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gem4 Objavljeno Maj 9, 2008 Deli Objavljeno Maj 9, 2008 Je zgoraj na vrhu še vedno makedam, če grem naprej proti Cerknici? Če je, me zanima v kakšnem stanju je? Je še za silo prevozno z naked-om, kot lani? Hvala! Lp Če sem jaz uspel priti včeraj čez z VFR boš verjetno tudi ti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno Maj 9, 2008 Deli Objavljeno Maj 9, 2008 Je zgoraj na vrhu še vedno makedam, če grem naprej proti Cerknici? Če je, me zanima v kakšnem stanju je? Je še za silo prevozno z naked-om, kot lani? Hvala! Lp Še je makedam, čez pa komot prideš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GETRIEBE Objavljeno Maj 10, 2008 Deli Objavljeno Maj 10, 2008 ne vem če sem v pravi temi glede opozorila ampak vseeno se tiče Rakitne ker je to tam.... na spodnih "počasnih" ovinkih na poti na gor po sredini blago popršeno olje. se pravi ob kakem dežju ali rosi zna biti nevarno. pri skakalnici pa lužica. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bzk Objavljeno Maj 10, 2008 Deli Objavljeno Maj 10, 2008 Je zgoraj na vrhu še vedno makedam, če grem naprej proti Cerknici? Če je, me zanima v kakšnem stanju je? Je še za silo prevozno z naked-om, kot lani? Hvala! Lp Cesta je super!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark357 Objavljeno Maj 10, 2008 Deli Objavljeno Maj 10, 2008 Danes fočk (je pa res malce olja na spodnjih ovinkih, kar je že bilo omenjeno). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno Maj 10, 2008 Deli Objavljeno Maj 10, 2008 Jz tut fock dons.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno Maj 10, 2008 Deli Objavljeno Maj 10, 2008 Danes fočk (je pa res malce olja na spodnjih ovinkih, kar je že bilo omenjeno). Kaj je Sharko a me nisi prepoznal, ko sta se gor vozila s tvojo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark357 Objavljeno Maj 10, 2008 Deli Objavljeno Maj 10, 2008 Kaj je Sharko a me nisi prepoznal, ko sta se gor vozila s tvojo :whistle: Itak da, sem mislil da me ti nisi :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Maj 10, 2008 Deli Objavljeno Maj 10, 2008 Danes fočk (je pa res malce olja na spodnjih ovinkih, kar je že bilo omenjeno). smo se vidli ja :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lmperator Objavljeno Maj 15, 2008 Deli Objavljeno Maj 15, 2008 Kašno olje? Prou usak ovink je šel do kolena, od preserjev do rakitne. razen tam oni gor pri odcepu za krim, tam ti lahko kak prileti iz bogsigavedi kje. je kdaj kdo meril čase Preserje - Rakitna? Obstaja kaka norma? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Maj 16, 2008 Deli Objavljeno Maj 16, 2008 (popravljeno) ...je kdaj kdo meril čase Preserje - Rakitna? Obstaja kaka norma? :) Listaj nazaj po tej temi, smo že debatirali o tem. :grim Popravljeno Maj 16, 2008. Popravil HHV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LRR Objavljeno Maj 16, 2008 Deli Objavljeno Maj 16, 2008 Kašno olje? Prou usak ovink je šel do kolena, od preserjev do rakitne. razen tam oni gor pri odcepu za krim, tam ti lahko kak prileti iz bogsigavedi kje. je kdaj kdo meril čase Preserje - Rakitna? Obstaja kaka norma? :) gg ti bom enkrat presdstavil enga kolega ki ima sigurno rekord do gor z duče 1098. Dec je norec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Maj 16, 2008 Deli Objavljeno Maj 16, 2008 Kok pa je cajt od gp ovinka do table Rakitna ? To me zanima- jest sm mu z zx-6r nevemkok, pa sm z 750 že podrl- čez ovinke mogoče res malo bolj easy k ni bil še asfalt, ma po ravnini 220+++ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Maj 16, 2008 Deli Objavljeno Maj 16, 2008 Jeaaaaaah! To mi delajte! Grem gledat če je še pir v hladilniku in kokice v špajzi. Drkači so se začel identificirat. Pričakujem zaplet in zanimiv razplet. Otrokom do 15 let ogled prepovedan! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Maj 16, 2008 Deli Objavljeno Maj 16, 2008 Jeaaaaaah! To mi delajte! Grem gledat če je še pir v hladilniku in kokice v špajzi. Drkači so se začel identificirat. Pričakujem zaplet in zanimiv razplet. Otrokom do 15 let ogled prepovedan! :OK: Jest bom pa stolčke prnesu, da ne bova stoje gledala in zobala kokice :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Maj 16, 2008 Deli Objavljeno Maj 16, 2008 fočk sam sm pa vseen mal razocaran k je na kar nekaterih ovinkih naneseno po sredini ceste kar precej peska. Ej, asvaltiral bojo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Maj 16, 2008 Deli Objavljeno Maj 16, 2008 A na uno stran prot Cerknici? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Maj 16, 2008 Deli Objavljeno Maj 16, 2008 A na uno stran prot Cerknici? Če bojo, bo čez poletje še zelo luštno...Še najbolj pa za une iz Cerknice.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lmperator Objavljeno Maj 16, 2008 Deli Objavljeno Maj 16, 2008 (popravljeno) fočk sam sm pa vseen mal razocaran k je na kar nekaterih ovinkih naneseno po sredini ceste kar precej peska. Ej, asvaltiral bojo! na poti do rakitne ni nikjer peska. mogoče tam gor proti cerknici. mal sem peljal zdele in sem rabil 19 min za 2x gor pa dol (preserje - rakitna - preserje - rakitna - preserje). če je v eno smer 8 km je to 32 km za 19 min, kar je 100 km/h povprečne hitrosti, z obračanjem zgoraj in spodaj 2x. in ja, sem plastičar, lol. Popravljeno Maj 16, 2008. Popravil lmperator Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se