Skoči na vsebino

Rakitna

D-D

Priporočene objave

Prometniki imajo bele opasače in bele šapke (in boljše avtomobile :rolleyes: ).

Mary kaj mi ne verjameš? :)

Miha sej je kolega takoj, ko smo prišli povedal razlog zakaj smo prišli .)

wi ste iz viča...ane....a lojza poznas??? lojze dolžan :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja z viča smo. Ne poznam nobenega Lojza, sem na novo in še ne poznam vseh.

aja aja...skoda :P

pol dons prides gor kei O:-)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Davor do gdaj boš gor, k jz bi lohk ob 15h spizdiu iz šihta, da sm 15.45 že gor....K morm bit že ob 17.30h doma....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

PS. Tony,a vidš da se je splačal,da sm jz še mal sprašvou hehehe

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a niste nekej oblublal da pridete na marof sprobat kolk ste na rakitni natreniral?

evo..sobota je prosta..čas ki ga lovite pa 1.13.50..tolk ma matex ;)

Nimamo za poliestre, karbonske zaščite, kvalitetne gume za na pisto, lap timer in še bi lahko našteval, da bi lovil te čase .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lani sem na Rakitno hodil kelnarce gledat...letos bom pa policistke :D :grim

hahahahhaah...svaka čast :D :D ...Sicer se pa strnijam s tonijem, eni trenutno nimamo zadost sredstev za take podvige... :whistle: :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hahahahhaah...svaka čast :D :D ...Sicer se pa strnijam s tonijem, eni trenutno nimamo zadost sredstev za take podvige... :whistle: :whistle:

še za vstopnino za na marof nimam kwa šele gume :P :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaoo kaj sm jest use zamudu :slap::slap: In na rakitni in na forumu, nč več nam delu popoldne sam še dopoldne, pa ceu popoldne na rakitni, pa še net si bom zrihtu da nam več takilih dogodkov zamuju :lol1::lol1: Tok se pa že dolg nism nasmeju,..dons pridem ob ene 5, 6 s stražatom gor :kva2: Pa da se bo dons tut kej dogajal!!!!!!! :eek::P:P Kar se pa tiče marofa,..pa nekje po 15. avgustu, upam da bo čas in denar :) Se vidmo na klopcah B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaoo kaj sm jest use zamudu :slap::slap: In na rakitni in na forumu, nč več nam delu popoldne sam še dopoldne, pa ceu popoldne na rakitni, pa še net si bom zrihtu da nam več takilih dogodkov zamuju :lol1::lol1: Tok se pa že dolg nism nasmeju,..dons pridem ob ene 5, 6 s stražatom gor :kva2: Pa da se bo dons tut kej dogajal!!!!!!! :eek::P:P Kar se pa tiče marofa,..pa nekje po 15. avgustu, upam da bo čas in denar :) Se vidmo na klopcah B)

ja wlik si zamudu :lol1:

ti kr prid pa bowa sla gor pocas :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja valda da počas :whistle::whistle: K drgač naju bo Mark1984 pomoje kr za ušesa :evilgrin: :evilgrin: :naughty: Hechec :P :P

Popravljeno . Popravil Kawc
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja valda da počas :whistle::whistle: K drgač naju bo Mark1984 pomoje kr za ušesa :evilgrin: :evilgrin: :naughty: Hechec :P :P

zadost če gres po omeitvah :winkiss:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Fantje dokler ne kupm druzga motorja se bom mogu vozt s kolesom :P Fazer je šou od hiše :grupni:

P.S. Dons me ne bo ker mam ful dela :headbang: Uživite :winkiss:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mejdun sam nism vedla ,da na rakitni dogaja še več kt na ridah.... :worship:

sam še kakšn piknik pa smo tam tam :winkiss:

vas pridem še kej pogledat,..čim bo prilika

aja gospodična policistka sam mate pa res eno garo od kible,sm se kr ogroženo počutla furat tist cajt za vami :rolleyes: gor,nism vedla a bo spelal al bo šlo vse skp rikverc nazaj..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja sej sm že enmu administratorju zamoril na pm no... :D upam da se bo kej spremenl al me bo pa dol vrgu :D sam če me dol vrže me bo mogu kavc kej pametnga naučit :P:D

Tebe bom jest ene 2x ke okol ušes :evilgrin: :evilgrin: Tako znanje se uporablja zgolj v izobraževalne namene :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mejdun sam nism vedla ,da na rakitni dogaja še več kt na ridah.... :worship:

sam še kakšn piknik pa smo tam tam :winkiss:

vas pridem še kej pogledat,..čim bo prilika

aja gospodična policistka sam mate pa res eno garo od kible,sm se kr ogroženo počutla furat tist cajt za vami :rolleyes: gor,nism vedla a bo spelal al bo šlo vse skp rikverc nazaj..

mal nzj prebeer :whistle: boš widla da se neki prpravla en piknik,..straža je oblubu roštilj _Mihaa_ pa čevape tko, da upam da bo kej od tega :naughty: :whistle: :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mal nzj prebeer :whistle: boš widla da se neki prpravla en piknik,..straža je oblubu roštilj _Mihaa_ pa čevape tko, da upam da bo kej od tega :naughty: :whistle: :evilgrin:

jah baje da u nedelo bi lahk nardil :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mogoče vas bom pa tud jaz pršu pogledat trance_01_afro.gif S foruma poznam sam eno wink.gif

vabljen :)

kot usi k pridejo gor se ustavte pr klopci ob poti...sei se nas nemore zgrešit :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nimamo za poliestre, karbonske zaščite, kvalitetne gume za na pisto, lap timer in še bi lahko našteval, da bi lovil te čase .)

jest sem vložil manj kot jurja evrov..v štirih letih pa ene 3 jurje

problem je v tem k kupujete tak šrot od mopedov :P

še za vstopnino za na marof nimam kwa šele gume :P :P

sporoč kolk denarja boš ta vikend za pijačo zagonu ;)

Popravljeno . Popravil biker77
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jest sem vložil manj kot jurja evrov..v štirih letih pa ene 3 jurje

problem je v tem k kupujete tak šrot od mopedov :P

sporoč kolk denarja boš ta vikend za pijačo zagonu ;)

No fino :whistle::whistle: Jest lahka zdle o 100€ sam sanjam :winkiss::winkiss: Tukile nas je bl mal z redno zaposlitvijo :whistle: Tko da se iz dneva v dan mormo znajdt da je za benz,,,, :evilgrin:

Bl težko kej ker ga NI :evilgrin: :P:P Tko da razn če kej častiš,... :P :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!