straza Objavljeno Julij 22, 2009 Deli Objavljeno Julij 22, 2009 Prometniki imajo bele opasače in bele šapke (in boljše avtomobile ). Mary kaj mi ne verjameš? Miha sej je kolega takoj, ko smo prišli povedal razlog zakaj smo prišli .) wi ste iz viča...ane....a lojza poznas??? lojze dolžan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Julij 22, 2009 Deli Objavljeno Julij 22, 2009 jst nism nc oblubu.... od matexa nas nezanima...tvoj cajt dobri 2 sekundi še odbiješ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maja333 Objavljeno Julij 22, 2009 Deli Objavljeno Julij 22, 2009 Ja z viča smo. Ne poznam nobenega Lojza, sem na novo in še ne poznam vseh. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Julij 22, 2009 Deli Objavljeno Julij 22, 2009 Ja z viča smo. Ne poznam nobenega Lojza, sem na novo in še ne poznam vseh. aja aja...skoda pol dons prides gor kei O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maja333 Objavljeno Julij 22, 2009 Deli Objavljeno Julij 22, 2009 Ne danes pa ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Julij 22, 2009 Deli Objavljeno Julij 22, 2009 Ne danes pa ne škoda :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno Julij 22, 2009 Deli Objavljeno Julij 22, 2009 Davor do gdaj boš gor, k jz bi lohk ob 15h spizdiu iz šihta, da sm 15.45 že gor....K morm bit že ob 17.30h doma.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno Julij 22, 2009 Deli Objavljeno Julij 22, 2009 PS. Tony,a vidš da se je splačal,da sm jz še mal sprašvou hehehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno Julij 22, 2009 Deli Objavljeno Julij 22, 2009 a niste nekej oblublal da pridete na marof sprobat kolk ste na rakitni natreniral? evo..sobota je prosta..čas ki ga lovite pa 1.13.50..tolk ma matex Nimamo za poliestre, karbonske zaščite, kvalitetne gume za na pisto, lap timer in še bi lahko našteval, da bi lovil te čase .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Julij 22, 2009 Deli Objavljeno Julij 22, 2009 Lani sem na Rakitno hodil kelnarce gledat...letos bom pa policistke :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Julij 22, 2009 Deli Objavljeno Julij 22, 2009 Lani sem na Rakitno hodil kelnarce gledat...letos bom pa policistke :grim hahahahhaah...svaka čast :D ...Sicer se pa strnijam s tonijem, eni trenutno nimamo zadost sredstev za take podvige... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Julij 22, 2009 Deli Objavljeno Julij 22, 2009 hahahahhaah...svaka čast :D ...Sicer se pa strnijam s tonijem, eni trenutno nimamo zadost sredstev za take podvige... :whistle: še za vstopnino za na marof nimam kwa šele gume :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawc Objavljeno Julij 22, 2009 Deli Objavljeno Julij 22, 2009 Jaoo kaj sm jest use zamudu In na rakitni in na forumu, nč več nam delu popoldne sam še dopoldne, pa ceu popoldne na rakitni, pa še net si bom zrihtu da nam več takilih dogodkov zamuju Tok se pa že dolg nism nasmeju,..dons pridem ob ene 5, 6 s stražatom gor Pa da se bo dons tut kej dogajal!!!!!!! Kar se pa tiče marofa,..pa nekje po 15. avgustu, upam da bo čas in denar Se vidmo na klopcah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Julij 22, 2009 Deli Objavljeno Julij 22, 2009 Jaoo kaj sm jest use zamudu In na rakitni in na forumu, nč več nam delu popoldne sam še dopoldne, pa ceu popoldne na rakitni, pa še net si bom zrihtu da nam več takilih dogodkov zamuju Tok se pa že dolg nism nasmeju,..dons pridem ob ene 5, 6 s stražatom gor Pa da se bo dons tut kej dogajal!!!!!!! Kar se pa tiče marofa,..pa nekje po 15. avgustu, upam da bo čas in denar Se vidmo na klopcah ja wlik si zamudu ti kr prid pa bowa sla gor pocas Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawc Objavljeno Julij 22, 2009 Deli Objavljeno Julij 22, 2009 (popravljeno) Ja valda da počas K drgač naju bo Mark1984 pomoje kr za ušesa :evilgrin: :evilgrin: :naughty: Hechec :P Popravljeno Julij 22, 2009. Popravil Kawc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Julij 22, 2009 Deli Objavljeno Julij 22, 2009 Ja valda da počas K drgač naju bo Mark1984 pomoje kr za ušesa :evilgrin: :evilgrin: :naughty: Hechec :P zadost če gres po omeitvah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Julij 22, 2009 Deli Objavljeno Julij 22, 2009 Fantje dokler ne kupm druzga motorja se bom mogu vozt s kolesom Fazer je šou od hiše P.S. Dons me ne bo ker mam ful dela Uživite Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 22, 2009 Deli Objavljeno Julij 22, 2009 mejdun sam nism vedla ,da na rakitni dogaja še več kt na ridah.... sam še kakšn piknik pa smo tam tam vas pridem še kej pogledat,..čim bo prilika aja gospodična policistka sam mate pa res eno garo od kible,sm se kr ogroženo počutla furat tist cajt za vami gor,nism vedla a bo spelal al bo šlo vse skp rikverc nazaj.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawc Objavljeno Julij 22, 2009 Deli Objavljeno Julij 22, 2009 ja sej sm že enmu administratorju zamoril na pm no... upam da se bo kej spremenl al me bo pa dol vrgu sam če me dol vrže me bo mogu kavc kej pametnga naučit Tebe bom jest ene 2x ke okol ušes :evilgrin: :evilgrin: Tako znanje se uporablja zgolj v izobraževalne namene :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawc Objavljeno Julij 22, 2009 Deli Objavljeno Julij 22, 2009 mejdun sam nism vedla ,da na rakitni dogaja še več kt na ridah.... sam še kakšn piknik pa smo tam tam vas pridem še kej pogledat,..čim bo prilika aja gospodična policistka sam mate pa res eno garo od kible,sm se kr ogroženo počutla furat tist cajt za vami gor,nism vedla a bo spelal al bo šlo vse skp rikverc nazaj.. mal nzj prebeer boš widla da se neki prpravla en piknik,..straža je oblubu roštilj _Mihaa_ pa čevape tko, da upam da bo kej od tega :naughty: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Steen Objavljeno Julij 22, 2009 Deli Objavljeno Julij 22, 2009 Mogoče vas bom pa tud jaz pršu pogledat S foruma poznam sam eno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Julij 22, 2009 Deli Objavljeno Julij 22, 2009 mal nzj prebeer boš widla da se neki prpravla en piknik,..straža je oblubu roštilj _Mihaa_ pa čevape tko, da upam da bo kej od tega :naughty: :evilgrin: jah baje da u nedelo bi lahk nardil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Julij 22, 2009 Deli Objavljeno Julij 22, 2009 Mogoče vas bom pa tud jaz pršu pogledat S foruma poznam sam eno vabljen kot usi k pridejo gor se ustavte pr klopci ob poti...sei se nas nemore zgrešit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Julij 22, 2009 Deli Objavljeno Julij 22, 2009 (popravljeno) Nimamo za poliestre, karbonske zaščite, kvalitetne gume za na pisto, lap timer in še bi lahko našteval, da bi lovil te čase .) jest sem vložil manj kot jurja evrov..v štirih letih pa ene 3 jurje problem je v tem k kupujete tak šrot od mopedov še za vstopnino za na marof nimam kwa šele gume :P sporoč kolk denarja boš ta vikend za pijačo zagonu Popravljeno Julij 22, 2009. Popravil biker77 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawc Objavljeno Julij 22, 2009 Deli Objavljeno Julij 22, 2009 jest sem vložil manj kot jurja evrov..v štirih letih pa ene 3 jurje problem je v tem k kupujete tak šrot od mopedov sporoč kolk denarja boš ta vikend za pijačo zagonu No fino Jest lahka zdle o 100€ sam sanjam Tukile nas je bl mal z redno zaposlitvijo Tko da se iz dneva v dan mormo znajdt da je za benz,,,, :evilgrin: Bl težko kej ker ga NI :evilgrin: Tko da razn če kej častiš,... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se