D.J. Objavljeno December 10, 2002 Opozori Objavljeno December 10, 2002 motoristi mehkega srca in nežne duše, če bi jaz bil tak bi mi bilo škoda gas na zemlji prtiskat, da je nebi razmetaval uff, če se ne bi moral učit bi že prebral zadeve...
Manu Objavljeno December 10, 2002 Opozori Objavljeno December 10, 2002 :B-fly: :angel: :roll: :roll: :roll: Kaj že?
RAN Objavljeno December 10, 2002 Opozori Objavljeno December 10, 2002 :B-fly: :angel: :roll: :roll: :roll: Kaj že? Sigurn kej. :D :D :D
klimbra Objavljeno December 11, 2002 Opozori Objavljeno December 11, 2002 Sedaj vem tudi,kako se je počutiti SANJSKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vesel sem za vaju... 8) Ne vpraši kok sem šele jaz!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P
Manu Objavljeno December 11, 2002 Opozori Objavljeno December 11, 2002 TRIPARTICIJA zjutraj opoldne in zvečer pomislim nate (in ves čas vmes)
kekec III Objavljeno December 12, 2002 Opozori Objavljeno December 12, 2002 TRIPARTICIJA zjutraj opoldne in zvečer pomislim nate (in ves čas vmes) Draga... ko boš imela dosti let se boš hodila k meni gret....
kekec III Objavljeno December 12, 2002 Opozori Objavljeno December 12, 2002 TRIPARTICIJA zjutraj opoldne in zvečer pomislim nate (in ves čas vmes) Pri tebi ostal bi, ti krajšal bi dolge noči... Ne vem kako, najina pogleda sta se ujela, ne vem kako, je moja roka tvojo objela… Emanuela....
Manu Objavljeno December 12, 2002 Opozori Objavljeno December 12, 2002 TRIPARTICIJA zjutraj opoldne in zvečer pomislim nate (in ves čas vmes) Pri tebi ostal bi, ti krajšal bi dolge noči... Ne vem kako, najina pogleda sta se ujela, ne vem kako, je moja roka tvojo objela… Emanuela.... Pri meni dolgih ni noči in ne dvori mi... ker jaz nimam žametnih oči...
kekec III Objavljeno December 12, 2002 Opozori Objavljeno December 12, 2002 [ Pri meni dolgih ni noči in ne dvori mi... ker jaz nimam žametnih oči...
Manu Objavljeno December 12, 2002 Opozori Objavljeno December 12, 2002 v mestu so sence in rabiš svetilnik pri meni so trave trave pa imajo veliko dušo in mehke, mehke zelene roke...
Manu Objavljeno December 13, 2002 Opozori Objavljeno December 13, 2002 Emanuela.... Pri meni dolgih ni noči in ne dvori mi... ker jaz nimam žametnih oči...
Manu Objavljeno December 13, 2002 Opozori Objavljeno December 13, 2002 mirabele... trgala sva mirabele in jih nosila v usta jaz tebi ti meni vse okoli naju se je utapljalo v sladkosti mirabel.... :P
AlterMann Objavljeno December 13, 2002 Opozori Objavljeno December 13, 2002 Ne vem če sem čist dojel pomen te teme, a bom vseen poskusu: Sovražim drevje in sovražim ptičke pevce, sovražim tudi rož'ce in zafukane čebelce.
kekec III Objavljeno December 13, 2002 Opozori Objavljeno December 13, 2002 mirabele... trgala sva mirabele in jih nosila v usta jaz tebi ti meni vse okoli naju se je utapljalo v sladkosti mirabel.... :P Z dotikom bežnim poljubita se lista v jesenskem soncu. Zadnjič morda? Kdo ve? Že jutri veter ju bo nosil, več srečata se ne. Kaj pa midva? Manuela....
Manu Objavljeno December 13, 2002 Opozori Objavljeno December 13, 2002 :roll: :roll: :roll: NJEMU Svetilnik na brežini, v majhnem krogu, ki ga bo visok nasip ogradil varno od kopnine; osvetljeval bo krog. Igrala bova vojno s kartami in v spanju poslušala norenje plimovanja ter kašljala, zadrževala dih, ko bo močno pritisnil severnik.
Manu Objavljeno December 14, 2002 Opozori Objavljeno December 14, 2002 Ne vem če sem čist dojel pomen te teme, a bom vseen poskusu: Sovražim drevje in sovražim ptičke pevce, sovražim tudi rož'ce in zafukane čebelce. Prepričana sem, da si pomen teme odlično dojel :lol: 8) Šeeeeee!!! :D (sam, a bi lohk zafukane čebelce spustu, ker včasih moja Nika tut bere tole :? ) :wink:
SiR Objavljeno December 14, 2002 Opozori Objavljeno December 14, 2002 Pa še ena o "jajcih" Ja nisam pjesnik rujnoga srca i sunčanog maja - ja sam umjetnik koji voli da prca, meni inspiracija dolazi iz jaja. by Bora Đorđević
AlterMann Objavljeno December 15, 2002 Opozori Objavljeno December 15, 2002 Manu poglej kako se jast hitr učim: Ta presneti Čuri Muri Dela kupčke iz kocin Potlej jih veselo kuri Da bi videl (Manuela že ve kakšen) dim. _____________ Ta je sicer od Menatra...
alone Objavljeno December 16, 2002 Opozori Objavljeno December 16, 2002 ne vem kje sem to staknu ampak moj poklon tistemu ali tisti, ki je to napisal: DOVOLIM SI TE DOVOLIM SI TE. DOVOLIM SI TE Z VSAKIM VDIHOM, Z VSAKIM POGLEDOM, Z VSAKIM KORAKOM. DOVOLIM SI TE VZETI S SEBOJ, KO NI NIKOGAR IN TE PUSTITI V TEMI, KO TO ŽELIM. DOVOLIM SI TE BOLETI IN TRPETI IN NEZNANSKO HREPENETI, DOVOLIM SI TE UBITI V MENI IN ZNOVA OŽIVETI, DOVOLIM SI TE SPREMENITI IN NA VES GLAS JOKATI, KER BOLIŠ. DOVOLIM SI TE IMETI V VSAKEM KOTIČKU SVOJEGA BITJA IN TE ČUVATI ZA DEŽEVNE DNI. DOVOLIM SI TE LJUBITI KOT ŠE NOBEN IN POTEM NEZNANSKO SOVRAŽITI KOT VSE. DOVOLIM SI TE OBJETI PO TIHEM, NARAHLO, Z BOJAZNIJO, DA TE NI IN TE POTEM IZPUSTITI ZA VEKOMAJ. DOVOLIM SI PRIČARATI TVOJ SMEH, KI GA NE POZNAM, TVOJE SANJE, KI NISO MOJE, TVOJ VONJ IZ MAJHNE STEKLENIČKE V DROGERIJI. DOVOLIM SI TVOJ POGLED, NAMENJEN DRUGEMU IN TVOJE ŽIVLJENJE NA SOSEDNJIH TIRIH, DOVOLIM SI VSAK TVOJ DAN ZASE NARISATI IN TI GA NIKOLI NE DATI.
kekec III Objavljeno December 16, 2002 Opozori Objavljeno December 16, 2002 [NJEMU Svetilnik na brežini, v majhnem krogu, ki ga bo visok nasip ogradil varno od kopnine; osvetljeval bo krog. Igrala bova vojno s kartami in v spanju poslušala norenje plimovanja ter kašljala, zadrževala dih, ko bo močno pritisnil severnik.
kekec III Objavljeno December 16, 2002 Opozori Objavljeno December 16, 2002 mirabele... trgala sva mirabele in jih nosila v usta jaz tebi ti meni vse okoli naju se je utapljalo v sladkosti mirabel.... :P Ko boš prišla pome KO BOŠ PRIŠLA POME, MENE ŽE DOLGO NE BO VEČ TAM. SOPAREN POLETNI VEČER TI BO ZARISAL POTNE SRAGE NA ČELO IN ŽABE BODO REGLJALE GLASNO, KOT RAZGLAŠEN ORKESTER, KI SKUŠA POVEDATI NEKAJ, ČESAR NIHČE NE MORE RAZUMETI. KO BOŠ PRIŠLA POME, MENE ŽE DOLGO NE BO VEČ TAM. OBLAKI SE BODO POSMEHLJIVO LENOBNO POMIKALI PO NEBU. DREVESA BODO TIHO ŠELESTELA IN TE OTIPAVALA S SVOJIMI VEJAMI TER SKRIVNOSTNO VPRAŠEVALA DRUGA DRUGO: KDO JE TA LEPA TUJKA S SVILENO KOŽO IN KAJ HOČE? KO BOŠ PRIŠLA POME, MENE ŽE DOLGO NE BO VEČ TAM. MRAK SE BO SPUŠČAL IN BLAZINA, KI JE BILA NEKOČ PRIPRAVLJENA ZATE, BO SAMEVALA V DIŠEČI TRAVI NA OBRONKU GOZDIČA; BREZ LISTIČA S SPOROČILOM IN BREZ VONJA PO LJUBEZNI. KO BOŠ PRIŠLA POME, MENE ŽE DOLGO NE BO VEČ TAM. IN PREKLELA BOŠ VSAKEGA KOMARJA, KI SI BO DRZNIL VZLETETI TISTI VEČER. Z VPADLJIVO NALIČENIMI USTI BOŠ KLICALA MOJE IME, ZNOVA IN ZNOVA IN SE ČUDILA, ZAKAJ DA ME NI. KO BOŠ PRIŠLA POME, MENE ŽE DOLGO NE BO VEČ TAM....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se