hotschko Objavljeno Januar 25, 2004 Opozori Objavljeno Januar 25, 2004 mene zanima če je možno telefoniranje s skrito številko, če se uporablja predplačniški sistem (mobi) uradno ne ... če pa obstaja neuraden/skriti način pa ne vem ...
SiR Objavljeno Januar 25, 2004 Opozori Objavljeno Januar 25, 2004 mene zanima če je možno telefoniranje s skrito številko, če se uporablja predplačniški sistem (mobi) Če bi poklical na 123, bi lahko vprašal, in bi ti povedali, da ni možno.
Thundercat Objavljeno Januar 25, 2004 Opozori Objavljeno Januar 25, 2004 kupu sem nov mobilni telefon...Sony Ericsson T230...in sem hotu naročit oziroma aktivirat MiniGPRS paket..pošljem ključno besedo na številko 1918 in mi pošlje sporočilo da je priklopljen...potem še nastavim vse kot je treba(s pomočjo sporočila) ampak mi noče sploh več povezat s Planetom...preden sem Gprs aktiviral mi je povezalo na normalen način...a kdo ve kaj je narobe....
SiR Objavljeno Januar 25, 2004 Opozori Objavljeno Januar 25, 2004 Planetom...preden sem Gprs aktiviral mi je povezalo na normalen način...a kdo ve kaj je narobe.... najprej pokliči brezplačni center za pomoč naročnikom 041 700 700... ti bodo mogoče znal pomagat ...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se