Kawalir Objavljeno Marec 12, 2018 Deli Objavljeno Marec 12, 2018 (popravljeno) Ko sem še pogledoval tudi po BMW F 800 R in si na You Tube ogledoval posnetke o njem, sem naletel na tale balet. Ko pa enkrat TAKOLE obvladaš svoj motor, mislim, da ti se lahko klanjajo vsi, ki te srečajo Me pa zanima, koliko padcev, zdrsev, zvinov in zlomov je potrebnih, preden takole brezhibno odpelješ takšno "Labodje jezero". Popravljeno Marec 12, 2018. Popravil Kawalir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawalir Objavljeno Marec 12, 2018 Deli Objavljeno Marec 12, 2018 Želiš garant osvojiti moto bejbo? Od 0:45 naprej... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lenkas Objavljeno Marec 31, 2018 Deli Objavljeno Marec 31, 2018 A kdo ve, kje bi v LJ ali okolici dobil SKF ležaje in semeringe oz. podobno kvaliteto? Trenutno imam 6204RS, forumi pravijo, da potrebujem 5x 6204 2RS oz. 6204 2RSH, čeprav sodeč po dimenzijah semeringov, rabim 3x 6204(47mm) in 2x 6205(52mm)? Semeringe pa: 30-52-7, 35-52-7, 2x 30-47-7 Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Marec 31, 2018 Deli Objavljeno Marec 31, 2018 (popravljeno) To rabiš za prednje in zadnje kolo? V Celju imamo trgovino Intercom in Gita ni vrag, da ni nekaj podobnega tudi v Ljublani. Pri njih sem nabavljal vse kar sem potreboval od ležajev in semeringov za Ubermašino. Precej ceneje kot "originali". Original v kolesih in krmilu na mojem F650GS/800 so bili NTN. Popravljeno Marec 31, 2018. Popravil MiNa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Quest Objavljeno Marec 31, 2018 Deli Objavljeno Marec 31, 2018 http://www.tehimpex.si/tehimpex-ljubljana.php Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lenkas Objavljeno Marec 31, 2018 Deli Objavljeno Marec 31, 2018 (popravljeno) Da, potrebujem za sprednje in zadnje kolo. Dva na zadnjemu sta že zelo boga (groba na ročno vrtenje, pa mau lufta mata). En v delu zadnjega zobnika je OK. Sprednja sta OK. Menjal bom vrjetno kar vseh 5, pa nove semeringe, da bo mir, ker ni nek strošek (4-5€ po ležaju). Hvala obema, sem dobil še nekaj predlogov za ostale če bodo kdaj rabili. Kotal, tinex, tuli, intercom in tehimpex. Še eno vprašanje, teli "absorberji" oz. "cush drive" 33 11 7 712 298, moji so mau bogi že, s kje naročate te originalne dele? Hvala Popravljeno Marec 31, 2018. Popravil Lenkas MiNa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno April 1, 2018 Deli Objavljeno April 1, 2018 Na Maxovi strani je cena 24,32$ pomeni, da tudi pri naših "zlatarjih" za originalne ne more biti dosti večja. Povprašaj. Jih ima tudi Louis samo za dotični motor jih ne najdem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lenkas Objavljeno April 1, 2018 Deli Objavljeno April 1, 2018 Pri Louisu, sem dobil večino zadev ja. Samo škoda, ker nekaterih izdelkov nimajo za moj motor, npr. TRW set sklopke sm gledal, pa je louis nima za moj motor. Novega gasketa za glavo tudi ne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MitcH' Objavljeno April 1, 2018 Deli Objavljeno April 1, 2018 Ob 31. 3. 2018 ob 18:14, Lenkas pravi: A kdo ve, kje bi v LJ ali okolici dobil SKF ležaje in semeringe oz. podobno kvaliteto? Trenutno imam 6204RS, forumi pravijo, da potrebujem 5x 6204 2RS oz. 6204 2RSH, čeprav sodeč po dimenzijah semeringov, rabim 3x 6204(47mm) in 2x 6205(52mm)? Semeringe pa: 30-52-7, 35-52-7, 2x 30-47-7 Hvala KOTAL TRADE na Dolgem mostu, imajo vse če pa ne pa zrihtajo v kratkrm času, pa tudi poceni so. MiNa in Lenkas 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno April 1, 2018 Deli Objavljeno April 1, 2018 pred 9 urami, Lenkas pravi: TRW set sklopke sm gledal, TRW pri nas prodaja Euroton, vendar TRW ima v katalogu samo za 650 single. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lenkas Objavljeno April 1, 2018 Deli Objavljeno April 1, 2018 Super, hvala. TRW res nima kita za BMW F800R, ima pa posebaj fedre sklopke (MEF313-6) in plate (MCC612-9), nimajo pa tistih navadnih kovinskih, ki so vmes. Pomoje, kar iste uporabiš, če so OK. MiNa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kristijan Pancur Objavljeno September 10, 2018 Deli Objavljeno September 10, 2018 Jaz imam prosnjo za katerega od lastnikov in seveda poznavalcev kajti grem na ogled seveda rabljenega 34.000km Kaksno specificno informacijo da sem ob ogledu pozornejsi nanjo Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejc74 Objavljeno September 11, 2018 Deli Objavljeno September 11, 2018 Jaz mam letnik 2009, cca 65.000 km (kupil pri 7.000), poleg servisov po knjigi sem menjal: - veriga cca 35.000 km - ležaji krmila, tam nekje pri 50.000 km, pozna se ko zasučeš krmilo levo desno - menjal sem celo prednjo luč, verjetno sem jaz salbo menjal žarnico, v glavnem žarnica mi je manjši del znotraj luči - pritrditev sedeža je malo zmahana na sprednjem delu, mam občutek kot da se je nosilni del sedeža rahlo deformiral tako da, z moje strani nič specifičnega aja, kazalec količine goriva mi že od začetka čudno kaže, dokler se ne sprazni do polovice kaže polno, potem pa začne padat. temu primerno tudi preostali km-ji do tankanja Kristijan Pancur 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kristijan Pancur Objavljeno September 11, 2018 Deli Objavljeno September 11, 2018 Super opomba na verigo glede km Hvala za vso informacijo in cas Lep vecir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncek03 Objavljeno Oktober 8, 2018 Deli Objavljeno Oktober 8, 2018 Pozdravljeni, ker moram zamenjati pogonsko verigo na F800R letnik 2011, vas prosim, če mi laho svetujete katero verigo, kje in model verige naj kupim. Hvala za odgovor. LpM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Oktober 8, 2018 Deli Objavljeno Oktober 8, 2018 Firmo katerokoli (DiD, RK...) Dimenzijo pa takšno ki odgovarja tvojem motorju (525/120). Seveda je v kompletu dobro (obvezno) menjat tudi verižnika. Tole ... garantirana kvaliteta. DAMI34 in sesir 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncek03 Objavljeno Oktober 8, 2018 Deli Objavljeno Oktober 8, 2018 MiNa, najlepša hvala za informacijo. LpM MiNa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 8, 2018 Deli Objavljeno Oktober 8, 2018 pred eno uro, soncek03 pravi: MiNa, najlepša hvala za informacijo. LpM Kar se tiče vzdrževanja BMW je Mina tatamata , pa Skalaprava tudi. MiNa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Oktober 8, 2018 Avtor Deli Objavljeno Oktober 8, 2018 pred 27 minutami, DAMI34 pravi: Kar se tiče vzdrževanja BMW je Mina tatamata , pa Skalaprava tudi. Tega bmw katerega v temi tipkas je velik in pravi mojster,seviser tudi na forumu... @marincspeedshop MiNa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 8, 2018 Deli Objavljeno Oktober 8, 2018 Pravkar, sesir pravi: Tega bmw katerega v temi tipkas je velik in pravi mojster,seviser tudi na forumu... @marincspeedshop tudi Marinc je dober, vendar že spada med profije, ostali so pa "sam svoj mojster". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Oktober 8, 2018 Avtor Deli Objavljeno Oktober 8, 2018 (popravljeno) pred 43 minutami, DAMI34 pravi: tudi Marinc je dober, vendar že spada med profije, ostali so pa "sam svoj mojster". Kuk berem vidim,da tudi pomaga "sam svojim mojstrom" z nasveti... Popravljeno Oktober 8, 2018. Popravil sesir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncek03 Objavljeno Oktober 8, 2018 Deli Objavljeno Oktober 8, 2018 MiNa, glede naročila verige imam še vprašanja. Kateri prvi zobnik naročiti , ali naročiti odprto ali zaprto verigo in kaj je mišljeno pod " Übersetzung ", saj sem v nemščini nekoliko zgubljen. Hvala za odgovor. LpM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Oktober 8, 2018 Deli Objavljeno Oktober 8, 2018 Takšnega kot imaš sedaj (toliko zob) v primeru da ti " Übersetzung " odgovarja. S spremembo števila zob na prednjem ali zadnjem zobniku spremeniš prenosno razmerje. Ja " Übersetzung" v tem primeru pomeni ravno to. V primeru, da naročiš zaprto "Endlos" bo najbrž, pravzaprav pri F800R, sigurno potrebno demontirat zadnjo nihajko, kar pomeni precej več dela. Ti pa predlagam,da je lahko motorju in denarnici precej bolj prijazno, če daš zadevo naredit nekomu, ki ve kaj dela. Lahko tudi DIY mojstru. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncek03 Objavljeno Oktober 8, 2018 Deli Objavljeno Oktober 8, 2018 Sej ne mislim delati sam, ampak samo nabavit verigo, potem pa poiskati nekoga, ki mi bo to zmontiral.Hvala za vse. LpM MiNa in sesir 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
car_freak Objavljeno Oktober 22, 2018 Deli Objavljeno Oktober 22, 2018 Ob 11. 9. 2018 ob 3:26, nejc74 pravi: aja, kazalec količine goriva mi že od začetka čudno kaže, dokler se ne sprazni do polovice kaže polno, potem pa začne padat. temu primerno tudi preostali km-ji do tankanja Isto je pri mojem F700GS (isti tank in armatura), to je normalno, saj zaradi oblike tanka za gorivo ne more točno kazati. Pa tudi v navodilih piše Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se