thumper Objavljeno September 14, 2009 Opozori Objavljeno September 14, 2009 Ja, tako je blo drmr1. Sma enga za tebe thumper, pa še za ene dva kopača zravn. Ni blo dosti za šankam, smo mogl še mal po šotorih flasce popucat in pr drmru1 hladilnik u mobilni bajt spraznt. Ga je bla lepo poln klobuk. če je blo tako, pol ga je bil poln sombrero..he,he..sam de ste se mel fajn..:grim:OK: pajkica, DESIM in Alla 1 2
drmr1 Objavljeno September 15, 2009 Opozori Objavljeno September 15, 2009 res se mormo dobit ... vi hropci in jaz Prid v soboto na crknene podgane pa bomo kakšniga vase zlil
maus Objavljeno September 16, 2009 Opozori Objavljeno September 16, 2009 Prid v soboto na crknene podgane pa bomo kakšniga vase zlil hmmmm. sj sm reku, da mi ime crknjene podgane in miši ... niso glih pri srcu :unsure:
thumper Objavljeno September 16, 2009 Opozori Objavljeno September 16, 2009 hmmmm. sj sm reku, da mi ime crknjene podgane in miši ... niso glih pri srcu :unsure: :lol1: ubogi maus....h crknjeni žlahti ga vabite..... p.s. mene ne bo gor...iz pietete.....do maus-a.... .he,he...
maus Objavljeno September 16, 2009 Opozori Objavljeno September 16, 2009 ubogi maus....h crknjeni žlahti ga vabite..... p.s. mene ne bo gor...iz pietete.....do maus-a.... .he,he... vsaj en k razume moje traume :unsure:
sekretar Objavljeno September 18, 2009 Opozori Objavljeno September 18, 2009 Zdravo MatjažZG. Sem veteran in mislim, da se poznava, saj sem iz Brežic in tudi sekretar Zveze. Javi se, pa lahko res ustanovimo kakšno veteransko moto sekcijo.
matjazg Objavljeno September 18, 2009 Avtor Opozori Objavljeno September 18, 2009 (popravljeno) Jutr pa juriš nad podgane. Iz KK štartamo okol 12 ure. Če bo še kdo na tej relaciji se nam lahko pridruži. Če ne se pa u Ribnci (ups pardon u Lipoucu pri Dolenji vasi pri Ribnici) dobimo pa skup kakšen spijemo.. Popravljeno September 18, 2009. Popravil matjazg
maus Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 qua je hropci reumatični ... ketonal pomaga dobro jutro veterani
drmr1 Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 qua je hropci reumatični ... ketonal pomaga dobro jutro veterani nam samo še :beer1: pomaga.Smo tud mau cvička pa jegra spil,sm na slikah vidu
sekretar Objavljeno September 23, 2009 Opozori Objavljeno September 23, 2009 Mi je prišlo na misel, da bi naslednje leto organizirali vožnjo okoli Slovenije, kjer bi obiskali spominska obeležja in iz tega napravili reportažo za revijo Veteran. Letos smo prepozni, se pa lahko dobro pripravimo za naslednje leto. Osnovna ideja je ta, da obkrožimo vso Slovenijo, vključimo vseh 13 pokrajin ki sestavljajo ZVVS in zaključimo na Geossu (Geometrično središče Slovenije), kjer ima ZVVS svoj pomnik. Po mojem lahko to naredimo v 2-3 dneh v mesecu maju ali juniju, ko bo 20. letnica priprav (zavrnitev ukaza o oddaji orožja in projekt MSNZ) na osamosvojitveno vojno. lp
maus Objavljeno September 23, 2009 Opozori Objavljeno September 23, 2009 Mi je prišlo na misel, da bi naslednje leto organizirali vožnjo okoli Slovenije, kjer bi obiskali spominska obeležja in iz tega napravili reportažo za revijo Veteran. Letos smo prepozni, se pa lahko dobro pripravimo za naslednje leto. Osnovna ideja je ta, da obkrožimo vso Slovenijo, vključimo vseh 13 pokrajin ki sestavljajo ZVVS in zaključimo na Geossu (Geometrično središče Slovenije), kjer ima ZVVS svoj pomnik. Po mojem lahko to naredimo v 2-3 dneh v mesecu maju ali juniju, ko bo 20. letnica priprav (zavrnitev ukaza o oddaji orožja in projekt MSNZ) na osamosvojitveno vojno. lp dobra ideja ... ZA SLOVENIJO Z MOTORISTI NAPREJ
thumper Objavljeno September 24, 2009 Opozori Objavljeno September 24, 2009 Mi je prišlo na misel, da bi naslednje leto organizirali vožnjo okoli Slovenije, kjer bi obiskali spominska obeležja in iz tega napravili reportažo za revijo Veteran. Letos smo prepozni, se pa lahko dobro pripravimo za naslednje leto. Osnovna ideja je ta, da obkrožimo vso Slovenijo, vključimo vseh 13 pokrajin ki sestavljajo ZVVS in zaključimo na Geossu (Geometrično središče Slovenije), kjer ima ZVVS svoj pomnik. Po mojem lahko to naredimo v 2-3 dneh v mesecu maju ali juniju, ko bo 20. letnica priprav (zavrnitev ukaza o oddaji orožja in projekt MSNZ) na osamosvojitveno vojno. lp dobra ideja ... ZA SLOVENIJO Z MOTORISTI NAPREJ :worship: pa spodaj ob glavni cesti dušilce ven.... da bo pokal....nenevarno.. :OK:
maus Objavljeno September 24, 2009 Opozori Objavljeno September 24, 2009 :worship: pa spodaj ob glavni cesti dušilce ven.... da bo pokal....nenevarno.. :OK: kaj si ti nor ... bodo vsi poskakal z motorjev, ker bodo mislili, da je ATOMSKI SLJEVA
thumper Objavljeno September 24, 2009 Opozori Objavljeno September 24, 2009 kaj si ti nor ... bodo vsi poskakal z motorjev, ker bodo mislili, da je ATOMSKI SLJEVA a pol morm na konc fure za zaključek domov pa motor za apnčka zamenat pa 6% mešanco noter da bodo mislili da je MASKE STAVI!!!!
maus Objavljeno September 24, 2009 Opozori Objavljeno September 24, 2009 a pol morm na konc fure za zaključek domov pa motor za apnčka zamenat pa 6% mešanco noter da bodo mislili da je MASKE STAVI!!!! to ni treba... sam pasuljčeta se en dan prej najem ... ... pa prvi u koloni vozim ... še motorji vam začnejo kašljat res si moram čas vzet, da nardimo kakšno turco po Sloveniji
thumper Objavljeno September 24, 2009 Opozori Objavljeno September 24, 2009 (popravljeno) to ni treba... sam pasuljčeta se en dan prej najem ... ... pa prvi u koloni vozim ... še motorji vam začnejo kašljat res si moram čas vzet, da nardimo kakšno turco po Sloveniji moja suzi je vsega hudga navajena....se prej bojim da ne bo znorela zaradi dodatka...:naughty: ja...eno furco... tako na izzi .. revmatsko - hropično , he,he .. samo se mi zdi da je sicer 3 dni dovolj za vožnjo... ampak rabimo vmes vsaj še en teden za treznitve... Popravljeno September 24, 2009. Popravil thumper
matjazg Objavljeno September 25, 2009 Avtor Opozori Objavljeno September 25, 2009 Mi je prišlo na misel, da bi naslednje leto organizirali vožnjo okoli Slovenije, kjer bi obiskali spominska obeležja in iz tega napravili reportažo za revijo Veteran. Letos smo prepozni, se pa lahko dobro pripravimo za naslednje leto. Osnovna ideja je ta, da obkrožimo vso Slovenijo, vključimo vseh 13 pokrajin ki sestavljajo ZVVS in zaključimo na Geossu (Geometrično središče Slovenije), kjer ima ZVVS svoj pomnik. Po mojem lahko to naredimo v 2-3 dneh v mesecu maju ali juniju, ko bo 20. letnica priprav (zavrnitev ukaza o oddaji orožja in projekt MSNZ) na osamosvojitveno vojno. lp Tole ti je pa res dober prišlo na misel. Kar stvar naštudiri pa se bomo zmenli. Naslednjo soboto je zbor na Smedniku. Organizirajo ga fantje iz MK Rak mislim da iz Rake. Mimo grede se lahko dobimo na eno pijačo pred Smednikom na počivališču ob koncu krakovskega gozda pri spominskem spomeniku. Pa zravn v bifeju na bencinski črpalki kako rečemo. Če je kdo ZA - rečte uro.
matjazg Objavljeno Oktober 1, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 1, 2009 Torej zbor u soboto ob 16 uri pred lokalom Lokal (zravn bencinske na Vidmu, da lahk še gdo tanka). Napru ena izi furca z enim vmesnim postankom. Pol pa na Smednik u goste k MK Rak, da vidmo, če so res kaj mošta naprešal.
drmr1 Objavljeno Oktober 1, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2009 Torej zbor u soboto ob 16 uri pred lokalom Lokal (zravn bencinske na Vidmu, da lahk še gdo tanka). Napru ena izi furca z enim vmesnim postankom. Pol pa na Smednik u goste k MK Rak, da vidmo, če so res kaj mošta naprešal. škoda ker delam v soboto,cev dan .Še zame enga :beer1: spite.
matjazg Objavljeno Oktober 3, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 3, 2009 škoda ker delam v soboto,cev dan .Še zame enga spite. Bomo še za tebe kerga spil, sam da se ti ne bo pol kolcalo.
maus Objavljeno Oktober 5, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2009 Bomo še za tebe kerga spil, sam da se ti ne bo pol kolcalo. a zame si ga tud
matjazg Objavljeno Oktober 27, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 27, 2009 Kateri ste iz našega združenja, da se ne boste pozabili prjavt na izlet. Miro baje dežura zrav telefona. Pravjo da bo PS Našega združenja? Tist ko smo dobil vabila.
maus Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 Kateri ste iz našega združenja, da se ne boste pozabili prjavt na izlet. Miro baje dežura zrav telefona. Pravjo da bo PS Našega združenja? Tist ko smo dobil vabila. kua je zdj s tabo... a si v redu :unsure: en pozdrav veteranskim hropcem
thumper Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 kua je zdj s tabo... a si v redu :unsure: en pozdrav veteranskim hropcem juhuhu !!! danes po dobrih treh mesecih zajahal mojo suzi... da ne more biti lepšega !!! matjaž hitro okrevaj !!!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se