lcancar Objavljeno November 23, 2009 Opozori Objavljeno November 23, 2009 ZANIMA ME ČE IMA KDO NA YAMAHI FJR1300 LETNIK OD 2003-2005 MONTIRAN PRIKAZOVALNIK PRESTAV.SEM GA MONTIRAL PA MI NE DELA KO JE MOTOR V LERU MI NE SVETI NIČ HVALA ZA MOREBITNE INFORMACIJE .LADO
thumper Objavljeno November 23, 2009 Opozori Objavljeno November 23, 2009 ZANIMA ME ČE IMA KDO NA YAMAHI FJR1300 LETNIK OD 2003-2005 MONTIRAN PRIKAZOVALNIK PRESTAV.SEM GA MONTIRAL PA MI NE DELA KO JE MOTOR V LERU MI NE SVETI NIČ HVALA ZA MOREBITNE INFORMACIJE .LADO sorry lado samo moja suzi 1981 ima to serijsko....samo razen zelene lučke za ler druge ne delajo...pa sem jih videl da včasih so...sej bo bolš ko bomo v penziji
maus Objavljeno November 24, 2009 Opozori Objavljeno November 24, 2009 ZANIMA ME ČE IMA KDO NA YAMAHI FJR1300 LETNIK OD 2003-2005 MONTIRAN PRIKAZOVALNIK PRESTAV.SEM GA MONTIRAL PA MI NE DELA KO JE MOTOR V LERU MI NE SVETI NIČ HVALA ZA MOREBITNE INFORMACIJE .LADO mislim, da bi ti Primc znal pomagat ...
matjazg Objavljeno December 16, 2009 Avtor Opozori Objavljeno December 16, 2009 Pozdravljeni prjazli. ja dolgo me ni blo. Vmes en mesec pa pol na bolniški, sedaj hvala bogo že štirinajst dni delam. Ploščica, pa ne tista od graverja, ampak una na kost pršravfana mi ne dela večjih problemov. Kirurg je rekel, da mi jo bo enkrat konc aprila al pa maja demontiru. Jebiga še na en servis bom mogi u bolnco . Na sliki se vid, ka mi more dohtar odmontirat. Motor je pa zvečga tudi že v glavnem porihtan. Še par malenkosti pa bo. Če se pa kdo kej tuki okol klat, se pa lahk na kaki pjač dobimo.
thumper Objavljeno December 16, 2009 Opozori Objavljeno December 16, 2009 Pozdravljeni prjazli. ja dolgo me ni blo. Vmes en mesec pa pol na bolniški, sedaj hvala bogo že štirinajst dni delam. Ploščica, pa ne tista od graverja, ampak una na kost pršravfana mi ne dela večjih problemov. Kirurg je rekel, da mi jo bo enkrat konc aprila al pa maja demontiru. Jebiga še na en servis bom mogi u bolnco . Na sliki se vid, ka mi more dohtar odmontirat. Motor je pa zvečga tudi že v glavnem porihtan. Še par malenkosti pa bo. Če se pa kdo kej tuki okol klat, se pa lahk na kaki pjač dobimo. sej bi se res oglasil..sam mal me zebe.... sej se dobimo enkrat ..še pred penzijo....
maus Objavljeno December 17, 2009 Opozori Objavljeno December 17, 2009 sej bi se res oglasil..sam mal me zebe.... sej se dobimo enkrat ..še pred penzijo.... upam, da bo to čimprej ... penzija mislim
sekretar Objavljeno December 26, 2009 Opozori Objavljeno December 26, 2009 Pozdravljeni prjazli. ja dolgo me ni blo. Vmes en mesec pa pol na bolniški, sedaj hvala bogo že štirinajst dni delam. Ploščica, pa ne tista od graverja, ampak una na kost pršravfana mi ne dela večjih problemov. Kirurg je rekel, da mi jo bo enkrat konc aprila al pa maja demontiru. Jebiga še na en servis bom mogi u bolnco . Na sliki se vid, ka mi more dohtar odmontirat. Motor je pa zvečga tudi že v glavnem porihtan. Še par malenkosti pa bo. Če se pa kdo kej tuki okol klat, se pa lahk na kaki pjač dobimo. Pa dobro, kdaj ti je to ratal nardit. Danes grem ravno v Krško na vašo proslavo v kulturni dom.Če boš tam, boma lahko kakšen glaž spila. Mene danes tako ali tako drugi vozijo,pa si bom lahko privoščil. lp Mitja-Brežice
maus Objavljeno December 28, 2009 Opozori Objavljeno December 28, 2009 Vsem veterankam in veteranom želim, veliko lepih, varnih, prijetnih in zabavnih kilometrov. maus fas ma rat
matjazg Objavljeno December 29, 2009 Avtor Opozori Objavljeno December 29, 2009 Vsem veterankam in veteranom želim, veliko lepih, varnih, prijetnih in zabavnih kilometrov. maus fas ma rat Jaz tudi . Če pa kak drug motorist uleti v to temo in jo prebere, pa veljajo te čestitke in želje tudi za njega.
thumper Objavljeno Januar 1, 2010 Opozori Objavljeno Januar 1, 2010 Vsem starim trzavčkom hropcem in revmatikom ( VETERANOM ) želim : najprej full zdravja ( in čimprejšnje okrevanje !!!!))) , potem veselje , srečo in prijazne ceste v neomejenih količinah !!!!!!!!!
matjazg Objavljeno Januar 23, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Januar 23, 2010 Danes pa Vragecom na motožur.
matjazg Objavljeno Februar 15, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Februar 15, 2010 V soboto na vinterparti v Brestanico. Jupi gremo na pir. vabi MK Ketna - podružnica brestanica. http://www.mkketnabikers.com/index.php?module=news&action=opennews&meni_id=369&nid=484
maus Objavljeno Marec 5, 2010 Opozori Objavljeno Marec 5, 2010 Kua je hropci .. a vas tok reuma trže, da ne morte tipkat S hropci v sončni zahod, NAPREJ thumper 1
matjazg Objavljeno Marec 10, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Marec 10, 2010 Huu hudiča. Sem domes sneg pred garažo kidal. Namesto radija sem pa hondico zalaufu, da mi je zraven popevala. thumper 1
maus Objavljeno Marec 10, 2010 Opozori Objavljeno Marec 10, 2010 Huu hudiča. Sem domes sneg pred garažo kidal. Namesto radija sem pa hondico zalaufu, da mi je zraven popevala. Upam, da ti ni pela Belo snežinko
matjazg Objavljeno Marec 13, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Marec 13, 2010 Upam, da ti ni pela Belo snežinko To je pa ja tabolš komad. ''Bajla snežinka ki mjate'' mi pa zapoje prjatu Rusk od Crknenih podgan s frajtonarco.
matjazg Objavljeno Marec 29, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Marec 29, 2010 A pride kdo v Mirno peč na žegn?
maus Objavljeno Marec 30, 2010 Opozori Objavljeno Marec 30, 2010 A pride kdo v Mirno peč na žegn? Jaz verjetno ne ... fajn se mejte
sekretar Objavljeno Marec 30, 2010 Opozori Objavljeno Marec 30, 2010 A pride kdo v Mirno peč na žegn? Imam namen, če bo lepo vreme.
matjazg Objavljeno April 2, 2010 Avtor Opozori Objavljeno April 2, 2010 Sekretar, če še nimaš neke družbe, se prpel do mene. Ob pol devetih krenemo do Brestanice. Mimo grede še koga poberemo v KK pred kafičem Lokal (pri bencinski v Stari vasi). Skupaj štartamo izpred gostilne Pohle v Brestanici ob devetih proti Sevnici. V Boštanju se dobimo s KETNAMI iz Radeč. Nato pa skupno nadaljujemo proti Mokronogu ..... do Mirne peči. Domov pa skup na kak al pa kud koji mili moji. Pa srečno vsem ki bodo ta dan na poti za Mirno peč ali pa kje drugje.
matjazg Objavljeno April 15, 2010 Avtor Opozori Objavljeno April 15, 2010 A bo šel kdo kaj na motobum v Celje?
matjazg Objavljeno April 15, 2010 Avtor Opozori Objavljeno April 15, 2010 Nobenga odgovora. Grem pa v petek sam. Če me bo pa kdo za rokav pocuku, grem z njem na en
DXR16 Objavljeno April 16, 2010 Opozori Objavljeno April 16, 2010 Nobenga odgovora. Grem pa v petek sam. Če me bo pa kdo za rokav pocuku, grem z njem na en mi gremo v soboto tako da če se srečava velja Romy600 1
sekretar Objavljeno April 17, 2010 Opozori Objavljeno April 17, 2010 Nobenga odgovora. Grem pa v petek sam. Če me bo pa kdo za rokav pocuku, grem z njem na en Evo,me je držalo, pa sem se premislil in šel k sorodniku po domače hrenovke. In ni mi žal, klobase so bomba,cesta po mirenski dolini pa tudi. Nas je bilo kar nekaj motoristov na njej.
matjazg Objavljeno April 22, 2010 Avtor Opozori Objavljeno April 22, 2010 V soboto gremo k Holcerjem v Loški potok. A gre kdo zraven.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se